Foodora

Nyt se on mahdollista Mäntsälässä - Foodora aloittaa kotiinkuljetukset 8 kumppanin kanssa

Jaa
Foodora vahvistaa toimintaansa Mäntsälässä maanantaista 23.1.2023 alkaen, kun se alkaa kuljettaa ruokaa kotiin, työpaikalle tai minne vain. Palvelussa on mukana kahdeksan kumppania Hesburgerista kiinalaiseeen ravintolaan Bamboo Palaceen sekä nepalilaisesta ravintola Kalashista Pizza Time Mäntsälään.

“Mäntsälän kuljetusalueemme on laaja. Se ulottuu Sälinkäältä Kaukalammille ja Hirvihaarasta Sääksjärvelle. Haluamme antaa mäntsäläläisille mahdollisuuden nauttia helposti meidän hyvästä ruoasta. Hyvä, lempeä elämä rakentuu sille, ettei ihminen rasita itseänsä liikaa”, kertoo Foodoran ravintolatoiminnasta vastaava liiketoimintajohtaja Einar Toivonen

Foodora tarjoaa Mäntsälässä avajaisten kunniaksi kolmenkymmenen päivän ilmaisen kotiinkuljetuksen valikoiduista ravintoloista kolmen kilometrin säteellä toimitusosoitteesta. Jatkossa kuljetusmaksu määräytyy toimitusosoitteen perusteella. Jos maksuttoman kuukauden aikana henkilö tilaa kerran viikossa, niin hän voi esimerkiksi säästää 15,60 euroa tuona aikana, jos normaalisti kuljetusmaksu on esimerkiksi 3,90 euroa hänen kotiinsa. 

“Me haluamme parantaa mäntsäläläisten arkea avaamalla palvelumme Uudenmaan lumoavassa helmessä. Haluamme, että ihmiset pystyvät helposti tilaamaan maukasta ruokaa. Se tarkoittaa, että palvelun ja toimitusprosessien täytyy olla kunnossa. Kaiken tulee toimia täydellisesti asiakkaillemme, kaiken tulee yhtä upeaa kuin Mäntsälät kuuluisat kartanot”, Einar Toivonen sanoo.

Toiminnan käynnistyessä Foodoran kotiinkuljetus palvelee maanantaista torstaihin 10.30-21, perjantaisin 10.30-22, lauantaisin 11-22 sekä sunnuntaisin 11-21 välisenä aikana.

Ensimmäisen kuukauden ajan Foodoran kautta voi tilata ilman kuljetusmaksua seuraavilta kumppaneilta: 

  • Burgertime Mäntsälä
  • Hesburger Mäntsälä
  • Kiinalainen ravintola Bamboo Palace
  • Pizza Time Mäntsälä
  • Ravintola Kalash

Lisäksi Foodoran palvelussa mukana ovat myös seuraavat kumppanit: 

  • Istanbul Pizza & Kebab
  • Elvis Pizza Burger
  • Bistro puisto Yoshi

Einar Toivonen on median käytettävissä puhelinhaastatteluihin, olethan yhteydessä Foodoraan haastattelun sopimiseksi. Hän antaa mielellään haastatteluita alustataloudesta ja toiminnastamme Mäntsälässä. Kuvia Einar Toivosesta ja Foodorasta on saatavilla pyynnöstä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

​​Lisätietoja:
PR and Communications Lead Kyösti Hagert
kyosti.hagert(a)foodora.fi
+358 45 162 3300

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Foodora
Foodora
Pasilankatu 10
00240 Helsinki

http://www.foodora.fi

Pohjoismaiden suurin ruoan ja päivittäistavarakaupan alan alustatalousyhtiö Foodora on osa saksalaista Delivery Hero -konsernia, joka on toimialansa johtavimpia yrityksiä ympäri maailman. Suomessa yli 100 paikkakunnalla toimiva Foodora on aloittanut toimintansa vuonna 2007, ja nykyään Foodoran toimistolla työskentelee noin 250 ihmistä. Foodora toimittaa ravintolaruoat, päivittäistavarat ja paljon muuta suoraan ovelle alle puolessa tunnissa. Foodora tekee elämästä lempeämpää, ja mahdollistaa siten keskittymisen elämän tärkeisiin asioihin. Onneksi on Foodora, oikotie hyvään elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Foodora

Foodoran Suuri suomalainen ruokabarometri paljastaa: Puolue-erot näkyvät kiistatta myös ruokatottumuksissa14.3.2023 06:00:00 EET | Tiedote

Foodoran teettämä Suuri suomalainen ruokabarometri* kertoo vaalien alla, miten poliittinen tausta vaikuttaa ruokatottumuksiimme, kuten lempiruokaamme tai ruoan tilaamisintoomme. Barometri osoittaa, että stereotypiat pitävät hämmentävän hyvin kutinsa: siinä missä perussuomalaisten kannattajat ovat vannoutuneita liharuokien syöjiä, vihreiden ja vasemmiston kannattajat valitsevat useammin kasviksia. Kokoomuslaiset panostavat arjen luksukseen äyriäisten ja ravintolaruoan muodossa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme