Oda Finland Oy

Odan ruokakauppa laajentuu tänään Järvenpäähän, Keravalle ja Tuusulan Hyrylän alueelle

Jaa
Odan omat kuljettajat tuovat ostokset asiakkaille Oda-autoissa, jotka pitävät kylmäketjun katkeamattomana.
Odan omat kuljettajat tuovat ostokset asiakkaille Oda-autoissa, jotka pitävät kylmäketjun katkeamattomana.

Tammikuussa 2022 Suomessa verkkoruokakauppansa avannut ja suureen suosioon noussut Oda laajentaa toimitusaluettaan. Oda on 1,5 kuukauden ajan toimittanut ruokaostoksia koteihin Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa. 14.3. alkaen Odalta voi tilata viikon ruokaostokset myös Järvenpäässä ja Keravalla sekä Tuusulassa Hyrylän alueella (Hyrylä, Lahela, Riihikallio, Ruotsinkylä, Hyökkälä ja Paijala). 

Odalla ei ole fyysisiä kivijalkakauppoja vaan Oda toimittaa mobiilisovelluksella tilatut ruokaostokset koteihin 7 päivänä viikossa Vantaalle rakennetusta modernista keräilykeskuksestaan. 

Odalta saa viikon ruokaostokset kotiinkuljetettuna niin helposti ja edullisesti, että kotiinkuljetus ei ole jatkossa enää harvojen herkkua vaan se on kaikkien ulottuvilla oleva palvelu. Kaikille uusille asiakkaille Oda tarjoaa 3 kuukauden ajan ilmaiset toimitukset yli 40 euron ostoksille. Myös 3 kuukauden jälkeen tarjolla on joka päivä ilmaisia kotiinkuljetusaikoja. 

“Oda on saanut lentävän lähdön Suomessa ja uudenlainen palvelumme on osoittautunut todella suosituksi. Matkan varrella meiltä on kysytty paljon laajentumisestamme. Ensimmäisenä laajennamme toimitusaluettamme Järvenpäähän, Keravalle ja Tuusulan Hyrylän alueelle. Näillä seuduilla asuu paljon lapsiperheitä. He varmasti arvostavat ruoan verkkokauppaa, josta arjen ruoat saa helposti eikä kotiinkuljetuksesta tarvitse maksaa maltaita”, sanoo Oda Suomen toimitusjohtaja Tobias Niemi. 

Hintavertailujen voittaja

”Emme tarjoa ainoastaan halpoja kotiinkuljetuksia. Olemme hinnoitelleet myös ruokakauppamme tuotteet edullisesti. Panostamme ostoskorin kokonaishintaan, joka muodostuu edullisista tuotehinnoista ja alan halvimmista kotiinkuljetusmaksuista. Ruoan verkkokaupassa kannattaa laskea yksittäisen tuotteen hinnan sijaan, että koko paketti - tuotteet ja kotiinkuljetus - on edullinen. Laskutoimituksen jälkeen on helppo nähdä, että on järkevää antaa Odan tuoda ostokset kotiovelle. Olen iloinen, että vaikka kauppamme on ollut vasta vähän aikaa auki, olemme ehtineet jo voittaa kaksi median tekemää ruoan verkkokauppojen hintavertailua*“, sanoo Odan kaupallinen johtaja Anne Terimo

Oda haluaa tulla tunnetuksi alan parhaimmasta ostokokemuksesta. Tilaukset on helppoa tehdä Odan mobiilisovelluksella. Sopivan kokoisesta ja kotimaisuuteen keskittyvästä valikoimasta voi vaivattomasti valita itselle sopivat tuotteet. Tarjolla on alan laajin määrä toimitusaikoja maanantaista sunnuntaihin varhaisesta aamusta iltamyöhään ja toimitusten täsmällisyyteen panostetaan. Oda tunnetaan jo asiakaspalvelusta ja kuljettajista, joiden kohtaamisesta jää hyvä mieli. Jos asiakas ei ole tyytyväinen tuotteen laatuun, tuotteesta saa rahat takaisin. 

Odan toimitusajat ja toimitusten hinnat

Odan kauppa aukeaa tilauksille maanantaina 14.3. Järvenpäässä, Keravalla ja Tuusulan Hyrylän alueella ja ensimmäiset tilaukset toimitetaan tiistaina 15.3. 

  • Odalla on alan laajin määrä toimitusaikoja ja yritys toimittaa tilauksia joka päivä maanantaista sunnuntaihin. Maanantaista perjantaihin Oda toimittaa Järvenpäässä, Keravalla ja Tuusulan Hyrylän alueella klo 7–21 ja lauantaina sekä sunnuntaina klo 9–16. 
  • Kaikille uusille asiakkaille Oda tarjoaa 3 kuukauden ajan ilmaiset toimitukset yli 40 euron ostoksille. Alle 40 euron ostoksiin tulee 2,90 euron pienten tilausten toimituslisä. 
  • Jos joskus jokin menisi pieleen, Oda pyrkii korjaamaan tilanteen jo oma-aloitteisesti. Esimerkki: Täsmälliset toimitukset ovat Odalle tärkeitä. Jos kuljetus myöhästyy yli vartin, hyvitetään se asiakkaalle automaattisesti. 

Odan valikoimasta 80 % on kotimaisia tuotteita

Odan valikoimasta saa tehtyä koko viikon ostokset helposti. Odan kattava valikoima on suunniteltu tarkkaan ja mieleisten tuotteiden valinta on tehty helpoksi. Odan valikoima luottaa tuttuihin suomalaisiin brändeihin höystettynä kansainvälisillä suosikeilla. Myytävästä ruoasta ja käyttötavarasta yli 80 % on kotimaisia eli niiden alkuperä- tai valmistusmaa on Suomi.

Oda panostaa tuttuihin brändeihin sekä korkealaatuisiin tuoretuotteisiin kuten vihanneksiin ja hedelmiin sekä liha- ja kasviproteiinituotteisiin ja herkullisiin valmisruokiin. Odalta saa mukaansa myös arjen yleisimmät käyttötavarat, kuten lasten vaipat ja puhdistustuotteet. Lisäksi Odalta voi tilata tuoreita leipomotuotteita. Odan Uunituoreet ovat muun muassa Fazerin ja turkulaisen MBakeryn herkullisia leipiä ja leivonnaisia. 

“Emme halua, että asiakkaan täytyy pähkäillä lukemattomien, toisiaan muistuttavien vaihtoehtojen kanssa. Siksi olemme valinneet sopivat tuotteet valmiiksi markkinoiden parhaista tuotteista helpottamaan asiakkaiden valintoja. Oda tuo kotiovelle niin arjen ikisuosikit kuin kiinnostavimmat uutuudet. Lisäksi otamme mielellämme asiakkaiden toiveita vastaan”, kuvaa Terimo.  

Odalta voi tehdä tilaksen Oda-sovelluksen kautta. Sovelluksen voi ladata Google Playsta tai Apple Storesta. www.oda.com/fi 

Aiemmat tiedotteet: https://www.sttinfo.fi/uutishuone/oda-finland-oy?publisherId=69818596


*https://www.hs.fi/hyvinvointi/art-2000008557875.html
 https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/b9be3b07-d9bf-4852-8814-fb7d0c52b77cAvainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Odan omat kuljettajat tuovat ostokset asiakkaille Oda-autoissa, jotka pitävät kylmäketjun katkeamattomana.
Odan omat kuljettajat tuovat ostokset asiakkaille Oda-autoissa, jotka pitävät kylmäketjun katkeamattomana.
Lataa
Anne Terimo Oda Suomi Kaupallinen johtaja
Anne Terimo Oda Suomi Kaupallinen johtaja
Lataa
Tobias Niemi Oda Suomi toimitusjohtaja
Tobias Niemi Oda Suomi toimitusjohtaja
Lataa
Odan sovellus
Odan sovellus
Lataa
Odan omat kuljettajat tuovat ostokset asiakkaille Oda-autoissa, jotka pitävät kylmäketjun katkeamattomana.
Odan omat kuljettajat tuovat ostokset asiakkaille Oda-autoissa, jotka pitävät kylmäketjun katkeamattomana.
Lataa
Oda-auto
Oda-auto
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Oda Finland Oy
Oda Finland Oy
Suokalliontie 1
01740 Vantaa

https://oda.com/fi

Oda on Suomen uusin ruokakauppa. Oda toimittaa mobiilisovelluksella tilatut ruokaostokset koteihin 7 päivänä viikossa useissa kaupungeissa pääkaupunkiseudulla ja myöhemmin myös muualla Suomessa. 

Verkkoruokakaupan edelläkävijä ja teknologiayhtiö Oda on kotoisin Norjasta ja on siellä ruoan verkkokaupan markkinajohtaja yli 70 %:n osuudellaan. 10 kaveruksen vuonna 2013 perustama yritys kansainvälistyy kovaa vauhtia Euroopassa ja avaa ruokakauppansa Suomen lisäksi Saksassa vuonna 2022. Yrityksen liikevaihto vuonna 2021 oli 243 miljoonaa euroa. 
www.oda.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Oda Finland Oy

Oda startar hemleveranser av mat i Lojo, Riihimäki och Nummela9.11.2022 11:31:39 EET | Tiedote

Finlands nyaste matbutik Oda expanderar i Nyland. I januari i år inledde Oda sin verksamhet med hemleveranser av dagligvaror i Helsingfors, Esbo, Vanda och Grankulla. Under året har Oda expanderat till flera områden i Nyland och idag onsdag 9.11. öppnar Oda sin butik i Lojo, Riihimäki och Nummela. De första leveranserna görs torsdag 10.11 då kunderna kan börja hålla utkik efter Odas gul-orangea budbilar i hemkvarteren. Detaljerad information om leveransområden med postnummer finns på https://oda.com/fi/about/toimitusalue En enkel app och en behändig nätbutik Oda har inga fysiska butiker utan levererar matinköp hem till bostaden från sin moderna distributionscentral i Vanda. Oda har branschens största utbud av leveranstider och företaget kör hem beställningar alla dagar från måndag till söndag. Odas leveransavgifter är billigast på marknaden och det finns även gratis leveranstider tillgängliga varje dag. Matinköpen görs antingen med den lättanvända Oda-appen (kan hämtas i appbutikerna)

Oda aloittaa ruoan kotiinkuljetukset Lohjalla, Riihimäellä ja Nummelassa9.11.2022 10:00:00 EET | Tiedote

Suomen uusin ruokakauppa Oda laajentuu Uudellamaalla. Oda aloitti ruokaostosten kotiinkuljetukset tämän vuoden tammikuussa Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa. Sen jälkeen Oda on laajentunut Uudellamaalla useille alueille ja keskiviikkona 9.11. Oda avaa kauppansa Lohjalla, Riihimäellä ja Nummelassa. Ensimmäiset toimitukset tehdään torstaina 10.11. jolloin Odan keltaisenoransseja kuljetusautoja voi bongata kotikulmilla. Tarkemmat uudet toimitusalueet postinumeroineen voi tarkistaa osoitteesta https://oda.com/fi/about/toimitusalue Simppeli sovellus ja näppärä nettikauppa Odalla ei ole fyysisiä kivijalkakauppoja vaan Oda toimittaa ruokaostokset koteihin Vantaalle rakennetusta modernista keräilykeskuksestaan. Odalla on alan laajin määrä toimitusaikoja ja yritys toimittaa tilauksia joka päivä maanantaista jopa sunnuntaihin. Odan kotiinkuljetukset ovat markkinoiden edullisimmat ja joka päivä on tarjolla myös ilmaisia kotiinkuljetusaikoja. Odalta voi tilata ruokaostokset sovellus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme