Osuuskauppa KeskimaaOsuuskauppa Keskimaa

Odotettu kauneuden erikoisliike Emotion Seppälä avataan

Jaa

Osuuskauppa Keskimaa avaa uuden kauneuden erikoisliikkeen, Emotion Seppälän, torstaina 27.1.2022. Myymälä sijaitsee Prisma Seppälän kiinteistössä, uudistuneen Parturi-kampaamo Seppälän viereisessä liiketilassa. Emotion on yhteydessä parturi-kampaamon palveluihin, joten myös kampaamopalvelut hiustenhoitotuotteineen löytyvät palveluvalikoimasta laajan kosmetiikkavalikoiman lisäksi. Emotion Seppälä on 38. Emotion-ketjun myymälä Suomessa.

Emotion Seppälän valikoimiin kuuluu kosmetiikan huippumerkkejä ihonhoitotuotteista, tuoksuihin, meikkeihin ja meikkitarvikkeisiin. Kuva: Pasi Seppälä / Keskimaa
Emotion Seppälän valikoimiin kuuluu kosmetiikan huippumerkkejä ihonhoitotuotteista, tuoksuihin, meikkeihin ja meikkitarvikkeisiin. Kuva: Pasi Seppälä / Keskimaa

Emotion Seppälä avataan torstaina 27.1.2022 Seppälän Prisman kiinteistössä, Parturi-kampaamo Prisma Seppälän viereiseen liiketilaan. Emotion ja kampaamopalvelut muodostavat yhdessä uudenlaisen noin 350 neliön palvelukokonaisuuden kauppakeskukseen.

Emotion Seppälän valikoimiin kuuluu kosmetiikan huippumerkkejä ihonhoitotuotteista, tuoksuihin, meikkeihin ja meikkitarvikkeisiin. Myös miehille on oma valikoima kosmetiikkatuotteita, kuten ihon- ja parranhoitotuotteita sekä tuoksuja.
− Emotion tuo uudenlaisen palvelukonseptin Seppälään, jossa kauneuden erikoisliike Emotion täydentää kampaamon palveluita ja päinvastoin. Palveluun kuuluu kosmetiikan huippumerkkien lisäksi kampaamopalvelut hiustenhoitotuotteineen. Yhdistämällä jo olemassa olevaa liiketoimintaa osaksi Emotion-myymälän palvelua pystymme palvelemaan asiakkaitamme laajasti ja ammattitaitoisesti, toteaa Osuuskauppa Keskimaan Emotion liiketoiminnasta vastaava myyntipäällikkö Pia Kaikkonen.

Uuden Emotion Seppälän rakentamisen yhteydessä myös viereistä parturi-kampaamoa on uudistettu ja laajennettu vastaamaa entistä paremmin asiakkaiden tarpeita.
− Meidän Prisma Seppälän parturi-kampaamon tilat olivat käyneet ahtaiksi, joten avarammat tilat parantavat taatusti niin asiakkaiden kuin henkilökuntammekin tyytyväisyyttä. Uusi Emotion tukee hyvin kampaamon toimintaa ja pystymme osittain yhdistämään kampaamoalan asiantuntijoiden osaamista myös Emotionin myyntityössä, iloitsee Keskimaan kampaamoliiketoiminnasta vastaava myyntipäällikkö Marjaana Saikkonen.

Emotion Seppälä työllistää yhteensä kuusi työntekijää. Heistä osa siirtyy Emotioniin Keskimaan muista toimipaikoista ja osa on uusia työntekijöitä. Parturi-kampaamo Prisma Seppälässä työskentelee reilu 20 kampaamoalan ammattilaista.

− Uusi Emotion ja tiivis yhteistyö parturi-kampaamon kanssa on täysin uudenlainen konsepti meillä Keskimaalla. Kauneuden ja kosmetiikan erikoisliikkeen tuotteet ja palvelut ovat olleet odotettu lisä Seppälän palveluihin, joten uskomme, että kauppakeskuksessa asioivat asiakkaat ottavat palvelukokonaisuuden ilolla vastaan, toteaa Osuuskauppa Keskimaan market- ja tavaratalokaupan toimialajohtaja Vesa Kyllönen.

Emotion Seppälä avataan torstaina 27.1.2022 klo 10.00. Avajaisia vietetään viikonlopun ajan avajaistarjousten merkeissä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Osuuskauppa Keskimaa, Pia Kaikkonen, myyntipäällikkö, 010 767 3701, pia.kaikkonen@sok.fi
Osuuskauppa Keskimaa, Vesa Kyllönen, market- ja tavaratalokaupan toimialajohtaja, 010 767 3021, vesa.kyllonen@sok.fi
Osuuskauppa Keskimaa, Marjaana Saikkonen, myyntipäällikkö, 010 767 3271, marjaana.saikkonen@sok.fi

Kuvat

Emotion Seppälän valikoimiin kuuluu kosmetiikan huippumerkkejä ihonhoitotuotteista, tuoksuihin, meikkeihin ja meikkitarvikkeisiin. Kuva: Pasi Seppälä / Keskimaa
Emotion Seppälän valikoimiin kuuluu kosmetiikan huippumerkkejä ihonhoitotuotteista, tuoksuihin, meikkeihin ja meikkitarvikkeisiin. Kuva: Pasi Seppälä / Keskimaa
Lataa
Kuva: Pasi Seppälä / Keskimaa
Kuva: Pasi Seppälä / Keskimaa
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Keskimaa
Osuuskauppa Keskimaa
Ahjokatu 7
40320 JYVÄSKYLÄ

010 767 3000http://www.keskimaa.fi

Osuuskauppa Keskimaa on market- ja tavaratalokauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa sekä liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 100 toimipaikassa. Olemme maakunnan markkinajohtaja kaikilla edustamillamme toimialoilla. Keskimaa on Keski-Suomen maakunnan suurimpia yrityksiä yli 624 miljoonan euron liikevaihdolla. Asiakasomistajia on yli 134 000. Keski-Suomen suurimpana yritystyönantajana työllistämme lähes 2000 keskisuomalaista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Keskimaa

Keskimaan Ilo auttaa Keski-Suomea -hyväntekeväisyyslahjoitus toteutetaan viidennen kerran – kohderyhmänä keskisuomalaiset nuoret20.5.2022 09:00:05 EEST | Tiedote

Osuuskauppa Keskimaa toteuttaa jo viidennen kerran Ilo auttaa Keski-Suomea -hyväntekeväisyyslahjoituksen, jossa keskitytään keskisuomalaisille iloa ja hyvää mieltä tuottaviin konkreettisiin tekoihin. Lahjoituksen kokonaissumma vastaa Keskimaan asiakasomistajien määrää, ollen yhteensä 135 899 euroa eli euron jokaista asiakasomistajaa kohden.

Prisma Seppälän uudistuksia – käyttötavaraosaston laajennus, uudistunut Outdoor-valikoima, ovelliset kylmälaitteet sekä kerää ja skannaa -palvelu3.5.2022 10:15:00 EEST | Tiedote

Prisma on lanseerannut myymälöihinsä maaliskuusta alkaen uuden laadukkaisiin retkeilyyn ja ulkoiluvälineisiin keskittyvän Outdoor-osaston ja lähtee samalla haastamaan ulkoiluvälineiden- ja vaatteiden toimialaa sekä tavoittelemaan Suomen suosituimman Outdoor-kaupan asemaa. Osana tätä panostusta Prisma Seppälän käyttötavaraosastoa on laajennettu 450 neliöllä ja valikoimia on kehitetty ulkoiluvälineiden ja -vaatteiden, kodintuotteiden sekä kukkapalvelun osalta. Lisäksi myymälän sisälle on rakennettu lasten leikkipaikka. Myymälässä on otettu käyttöön myös kerää ja skannaa -palvelu.

Keskimaan alkuvuoden myyntiä ja tuloskehitystä vauhditti hotelli-, ravintola- ja liikennemyymäläkaupan elpyminen25.4.2022 10:00:00 EEST | Tiedote

Osuuskauppa Keskimaan tammi-maaliskuun liikevaihto oli 155,3 miljoonaa euroa, jossa oli kasvua viime vuoteen 7,9 prosenttia. Tammi-maaliskuun operatiivinen tulos oli 1,1 miljoonaa euroa, mikä on noin 1,8 miljoonaa euroa enemmän kuin viime vuonna. Matkailu- ja ravitsemiskauppa sekä liikennekauppa ovat elpymässä kohti koronaa edeltävää tasoa. Ruokakaupan tulos on pysynyt ennallaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme