Silmu Software Oy

Ohjelmistoyritys auttaa pienyrityksiä tarjoamalla toiminnanohjausjärjestelmän ilmaiseksi

Jaa

Monet pienet yritykset ovat joutuneet lopettamaan toimintansa koronakriisin vuoksi tai ovat pahassa ahdingossa. Jyväskyläläinen ohjelmistoyritys Silmu Software haluaa helpottaa tätä tilannetta tarjoamalla ensimmäisenä Suomessa ilmaiseksi yrityksen digitalisointiin liittyvän Pomolle.fi -palvelun pienyrityksille. Tarjous koskee alle viiden työntekijän yrityksiä, eli niitä, jotka ovat nyt pahimmassa pulassa. ”Tämän voisi ajatella olevan vaikka digitaalinen joululahja Suomen nostamiseksi jaloilleen” yrityksen toimitusjohtaja Tuomo Maljonen tokaisee.

”Eräs pienyrittäjä kyseli minulta, että mikä koira tähän on haudattuna”, Tuomo Maljonen sanoo nauraen. ”Ei tässä mitään ihmeellistä ole, haluamme vain kantaa kortemme kekoon ja auttaa muita”. Yritys on todennut syksyn aikana, että monet pienet yritykset taistelevat henkiinjäämisen kanssa. Tuollaisessa tilanteessa olisi kova tarve tehostaa yrityksen toimintoja, mutta rahaa siihen ei liikene. Tämän vuoksi Maljonen halusi laittaa pienyritysten palvelulle hintalapuksi nolla euroa. Toimintojen digitalisointi kun on tärkeää niin isoille kuin pienille yrityksille.

Pomolle.fi -palvelun avulla yritykset pystyvät kirjaamaan työaikoja, kilometrejä ja kuluja helposti. Järjestelmä sisältää myös automaattisten raporttien muodostamisen, työvuorokalenterin ja -suunnittelun, työtehtävien jakelun ja monta muuta yrityksen arkea helpottavaa toimintoa. Ohjelmistoa voi käyttää niin tietokoneella kuin älylaitteella työntekijät, yrityksen kirjanpitäjät ja työnjohtajatkin. Palvelun käyttäjiä löytyy sekä pienistä että suurista yrityksistä.

Pomolle.fi -palvelun monipuolisuudesta kertoo se, että sitä voi käyttää niin pieni kotihoitoalan yrittäjä kuin iso rakennusyrityskin. Käyttäjiä palvelulla on jo satoja. Pääasiallinen tarkoitus on tuoda tehokkuutta yritysten toimintoihin ja vapauttaa aikaa itse ydinliiketoiminnan tuottamiseen.

www.pomolle.fi

www.silmusoftware.com

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Tuomo Maljonen, toimitusjohtaja
Silmu Software, puh: 044 9933 481
tuomo.maljonen@silmusoftare.com

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Silmu Software Oy
Silmu Software Oy
Kauppakatu 39
40100 JYVÄSKYLÄ

https://www.silmusoftware.com/

Silmu tarjoaa laadukasta ohjelmistotuotantoa sekä digikonsultointia ketterästi ja kustannustehokkaasti. Olemme toteuttaneet mm. monipuolisia web-portaalejamobiilisovelluksia ja raportointiratkaisuja jo yli 10 vuoden ajan. Tarjoamme palveluita ohjelmistojen koko elinkaaren ajan - määrittelystä toteutukseen ja ylläpitoon.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.