Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak)

OKM myönsi Diakille strategiarahaa toiminnan kehittämiseen Itä-Suomessa

Jaa

Opetus- ja kulttuuriministeriö on kohdentanut 500 000 euroa Diakonia-ammattikorkeakoulun strategiseen kehittämiseen. Lisätuki suunnataan Diakin uuden DiakHub-toimintamallin kehittämiseen sekä alueellisen palvelurakenteen ja vaikuttavuuden vahvistamiseen Itä-Suomen alueella.

Diak kouluttaa Pieksämäellä sosionomeja ja sairaanhoitajia yhteiskunnan ja kirkon tarpeisiin. Kampuksella tehdään myös sosiaali- ja terveysalan tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyötä (TKI). 

Pieksämäelle kehitetään Diakin TKI-toimintaan keskittynyt DiakHub-yksikkö, jonka kautta tehdään myös koulutustoimintaa Itä-Suomen alueella.  

– Ministeriön myöntämä strategiatuki käytetään Diakin toiminnan kehittämiseen yhä vaikuttavammaksi. Se on hyvä lähtökohta tulevaisuuden rakentamiselle Itä-Suomessa. Olemme kiitollisia ministeriön tuesta ja kannustuksesta, kertoo Diakin toimitusjohtaja, rehtori Elina Juntunen. 

Diak kehittää toimintaansa tiukan rahoituksellisen tilanteen edessä. Nyt myönnetty rahoitus auttaa Diakia etenemään tavoitteissaan ja suunnitelmissaan Itä-Suomessa.  

– Diak on tehnyt päätöksen, että haluamme toimia ja palvella aluetta. Teemme kaikkemme, että tulemme löytämään vaikuttavan toimintamallin ja palvelemaan entistä paremmin Itä-Suomen koulutus- ja TKI-tarpeita omilla osaamis- ja vahvuusalueillamme. Yhteistyö- ja kumppanuus alueen toimijoiden kanssa on meille erittäin tärkeää, Juntunen sanoo. 

Lisätietoa

Kampusrakenneuudistus Diakin nettisivuilla

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak)
Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak)
Kyläsaarenkuja 2
00580 HELSINKI

http://www.diak.fi

Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak) kouluttaa asiantuntijoita sosiaali-, terveys-, kirkon ja tulkkauksen aloille. Se osallistuu koulutusalojensa alueelliseen, valtakunnalliseen ja kansainväliseen kehittämiseen mm. hanketoimintansa kautta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak)

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme