Öljy- ja biopolttoaineala ry

Öljy- ja biopolttoaineala ry:n hallitus vuonna 2018

Jaa
Öljy- ja biopolttoaineala ry:n syyskokous on valinnut järjestön hallituksen vuodeksi 2018. Hallituksen kokoonpano on sama kuin vuonna 2017.

Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin liiketoiminta-alueen johtaja Matti Lehmus Neste Oyj:stä ja varapuheenjohtajiksi johtaja Antti Heikkinen Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta SOK:sta ja kaupallinen johtaja Kari-Pekka Manni Oy Teboil Ab:stä. Hallituksen muiksi jäseniksi valittiin hallituksen puheenjohtaja Mika Anttonen St1 Oy:stä, liiketoiminta-alueen johtaja Panu Kopra Neste Oyj:stä ja johtaja Vesa Raja-aho J K Pajarinen & Co:sta Öljy- ja Kaasutekniikka ry:n edustajana. Hallituksen sihteerinä toimii järjestön toimitusjohtaja Helena Vänskä.

Yhteyshenkilöt

Öljy- ja biopolttoaineala ry
toimitusjohtaja Helena Vänskä, puh. 040 581 6786
viestintäpäällikkö Mervi Tepponen, puh. 040 562 1060
etunimi.sukunimi(at)oil.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Öljy- ja biopolttoaineala ry
Öljy- ja biopolttoaineala ry
Unioninkatu 22
00130 Helsinki

020 766 9930http://www.oil.fi

Öljy- ja biopolttoaineala ry on jäsenistönsä etu- ja yhteistyöjärjestö, joka edistää nestemäisten polttoaineiden vastuullista käyttöä, osallistuu kestävän energiatulevaisuuden kehittämiseen ja rakentaa osaltaan puitteita alan kannattavalle toiminnalle. www.oil.fi /  Järjestö lakkautettiin viime vuoden (2019) alussa. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Öljy- ja biopolttoaineala ry