Helsingin NMKY

Olli Joensuu Helsingin NMKY:n pääsihteeriksi

Jaa

Helsingin NMKY ry:n hallitus on valinnut uudeksi pääsihteeriksi Olli Joensuun. Joensuu aloittaa tehtävässään 3.4.2023.

Helsingin NMKY ry:n hallitus on valinnut uudeksi pääsihteeriksi Olli Joensuun. Joensuu siirtyy tehtävään Veikkauksen sidosryhmäpäällikön tehtävästä. Aiemmin hän on toiminut pääsihteerinä muun muassa Nuorisoalan kattojärjestö Allianssi ry:ssä sekä Nuorisoasuntoliitossa. Lisäksi hän on toiminut yli kaksikymmentä vuotta luottamustehtävissä nuoriso-, sosiaali- ja terveysjärjestöissä.

Helsingin NMKY:n hallituksen puheenjohtaja Hannu Niskanen kertoo, että avoinna ollut tehtävä herätti mielenkiintoa ja hyviä hakijoita oli paljon.

– Näin suuri kiinnostus pääsihteerin tehtävää kohtaan kertoo, että Helsingin NMKY on vetovoimainen ja haluttu työpaikka.

– Olli Joensuusta Helsingin NMKY saa yhdistyksen arvoihin sitoutuneen osaavan ammattilaisen, jolla on hyvät verkostot valmiina. Vankka kokemus nuorisotyöstä ja johtotehtävistä luovat Joensuulle hyvät edellytykset luotsata Helsingin NMKY:tä tulevina vuosina, Niskanen tiivistää.

Olli Joensuu kertoo ottaneensa innolla pääsihteerin tehtävän vastaan.

– On ilo päästä mukaan näin merkittävään konserniin tekemään monipuolista nuorten hyvinvointia edistävää työtä. Tässä työssä yhdistyy monta minua kiinnostavaa osa-aluetta nuorisotyön ja liikunnan parissa, Olli Joensuu tähdentää.

– Olen seurannut Namikan työtä aiemmista työrooleistani käsin ja nähnyt, miten ammattimaisesti ja suurella sydämellä namikalaiset työskentelevät lasten ja nuorten hyvinvoinnin eteen. Minulle on kunnia päästä mukaan tähän työhön.

Joensuu aloittaa tehtävässään 3.4.2023.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Viestintäpäällikkö Silja-Kaisa Pöyliö, 0407765463, silja-kaisa.poylio@hnmky.fi

Kuvat

Tietoa julkaisijasta

Helsingin NMKY kohtaa toimintojensa kautta yli 5000 lasta ja nuorta viikossa. Helsingin NMKY on Suomen suurin koripalloseura sekä yksi suurimmista iltapäiväkerhotoiminnan järjestäjistä Helsingissä. Helsingin NMKY tarjoaa urheilu-, musiikki-, kohtaamis-, palvelu-, ja koulutustoimintaa. Helsingin NMKY:n taustalla toimii Helsingin NMKY:n Tukisäätiö, jonka omistukseen kuuluu myös Hotel Arthur, joka on Suomen suurimpia yksityisiä hotelleja. Syksyllä 2023 valmistuva Namika Areena tulee palvelemaan Helsingin NMKY:n monipuolista lasten ja nuorten toimintaa entistä paremmin. www.hnmky.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin NMKY

HELSINGIN NMKY HALUAA KIITTÄÄ VUODEN URHEILUSEURA 2015 TUNNUSTUKSESTA - tervetuloa korismatsiin ja Uuno - pokaalikahveille!26.1.2016 09:00:00 EET | Tiedote

Suomen urheilugaalassa 12.1 palkittu Vuoden urheiluseura, Helsingin NMKY, tarjoaa Uuno -pokaalikahvit Malmin palloiluhallilla, Siemenkuja 3, sunnuntaina 31.1 klo 17.15 alkaen Helsingin NMKY:n kotipelin yhteydessä. Vuoden urheiluseura nimitys on upea tunnustus ja kiitos koko Helsingin NMKY-yhteisölle ja sen toiminnan mahdollistajille. Sunnuntain tapahtumaan ovat kaikki tervetulleita!

Helsingin NMKY täyttää 125 vuotta - Juhlavuoden tavoitteena on hankkia puuttuva mahdollisuus18.3.2014 14:57:44 EET | Tiedote

Helsingin NMKY juhlii 125 vuoden merkkipaalua ajankohtaisella teemalla. Syrjäytymisen ennaltaehkäisy puhuttelee tässä ajassa monia. Tänään yhdistys panostaa lasten ja nuorten hyvinvointiin kehittäen kaikille avointa matalan kynnyksen toimintaa. Lisäksi puuttuvia mahdollisuuksia hankitaan varainkeräyksellä, jonka tavoitteena on auttaa nuoria ja heidän perheitään harrastuksensa rahoittamisessa.

Avioliittoleiriltä haetaan läheisyyttä8.7.2011 14:00:00 EEST | Tiedote

Tiedotusvälineille Heinäkuun toisella viikolla (9.7. 2011) Pieksämäellä pyörähtää käyntiin jo 37. Helsingin NMKY:n järjestämä Paremman avioliiton perheleiri. Leiri toteutetaan yhteistyössä Koulutuskeskus Agricolan kanssa ja se kokoaa yli 300 avioparia eri puolilta Suomea. Yhteensä leiriläisiä on 1100. Aikuisten toiminnan aikana lapset ja nuoret viettävät omaa ohjelmallista leiriään, joka on vuosien aikana saavuttanut suuren suosion.