Stadion-säätiö

Olympiastadionin tapahtumissa käytössä uusi interaktiivinen palvelukartta

Jaa
Olympiastadionin uuden interaktiivisen palvelukartan avulla tapahtumavieraat löytävät entistä paremmin saapumisportit, myyntipisteet, saniteettitilat ja kulkureitit stadionilla.

Olympiastadionin uusi interaktiivinen palvelukartta on käytössä ensimmäisen kerran Rammstein-konserteissa 27.-28. toukokuuta. Jokaiselle suurtapahtumille luodaan jatkossa oma palvelukartta, sillä konsertit ja urheilutapahtumat ovat eri luonteisia ja tapahtumiin tehdään usein toisistaan poikkeavia järjestelyitä. Kartan on toteuttanut Olympiastadionin ravintolapalveluista vastaava Compass Group Suomi yhdessä Zoneatlas Oy:n kanssa.

Olympiastadionin ravintopalveluiden tuottajalle Compass Groupille tämä on ollut tärkeä uusi kehityshanke. Ruokavalikoimaa on uudistettu ja myyntipisteitä on Olympiastadionilla lisätty. Interaktiivisen palvelukartan avulla asiakkaat löytävät nyt entistä paremmin stadionin eri palvelut ja voivat myös suunnitella käyntinsä paremmin etukäteen.

Stadionin ravintolapalveluita johtava Compass Groupin asiakkuuspäällikkö Sari Salminen on tyytyväinen kehitystyöhön.

”Olemme kuulleet palautteet viime vuoden tapahtumista. Olemme halunneet tehdä puolestamme kaikkemme, jotta palvelupisteiden löydettävyys paranee ja että asiakkaat pystyvät ennakkoon suunnittelemaan oman vierailun stadionille. Uskon vahvasti, että tämä vaikuttaa suoraan positiiviseen asiakaskokemukseen. Myös tapahtumajärjestäjät ovat ottaneet tämän ilolla vastaan, sillä onhan tämä hyvin erityislaatuinen areena tapahtumille.”

Palvelukartta opastaa myös liikkumista stadionilla ja areenan eri katsomokerroksissa. Lähes kaikissa tapahtumissa asiakkaat pääsevät liikkumaan lipuntarkastuksen jälkeen stadionin ympäri.

”Tapahtumakohtaisesti mukautuvan digitaalisen palvelukartan merkitys asiakaspalvelun parantamiseksi on suuri. Toivomme, että Olympiastadionille suurtapahtumiin saapuvat tutustuvat palveluiden sijainteihin jo ennen stadionille saapumista. Kartasta on eri palveluiden lisäksi löydettävissä myös muun muassa tapahtuman fanituotteiden myyntipisteet”, kertoo Olympiastadionin markkinointi- ja viestintäjohtaja Marju Paju.  

Zoneatlas Oy on interaktiivisiin karttoihin ja älykkäisiin paikkaoppaisiin erikoistunut yritys. Toimitusjohtaja Teemu Joensuu tiimeineen sai kartan toteuttavaksi ja yhteistyö on sujunut loistavasti.

" On upeaa nähdä karttaopas-tuotteemme käytössä näin ikonisessa kohteessa ja stadionluokan tapahtumissa. Yhteistyö on vasta alussa ja näemme tässä myös kehityspotentiaalia, joka on meille tärkeää kansainvälistyvänä tuoteyrityksenä."

Palvelukartta ei vaadi applikaation laataamista ja sitä kehitetään asiakaskokemusten pohjalta. Tapahtumavieraiden on mahdollista lähettää palautetta tämän linkin kautta.

Tutustu Rammsteinin konserttien palvelukarttaan tästä 

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Stadion-säätiö
Stadion-säätiö
Paavo Nurmen tie 1
00250 Helsinki

http://www.stadion.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Stadion-säätiö

Output impacts of renewed Olympic Stadium rose to 194 million in 2022 – landmark site particularly applauded for its events30.1.2023 13:02:41 EET | Tiedote

After the major refurbishment in 2016–2020, the renewed Olympic Stadium was re-inaugurated in August 2020. The refurbished, extended and renewed Stadium is an increasingly versatile arena for events as well as an exercise and a meeting place for all. Therefore, its economic significance and employment and tax impacts have exceeded all expectations.

Förra årets produktionseffekter av det förnyade Olympiastadion var 194 miljoner – landmärket får beröm särskilt för evenemangen30.1.2023 13:02:13 EET | Tiedote

Olympiastadion förnyades under åren 2016–2020 och öppnades för allmänheten igen i augusti 2020. Det ombyggda, utvidgade och förnyade Stadion är nu en ännu mångsidigare arena för evenemang samt en motions- och mötesplats för hela folket. Stadions ekonomiska betydelse med sysselsättnings- och skatteverkningarna har ökat klart mer än förväntat.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme