Oma Säästöpankki Oyj

Oma Säästöpankki (OmaSp) kiinnostaa nuoria – 40 nuoren unelma kesätyöstä toteen

Jaa

OmaSp sai noin 1 000 kesätyöhakemusta, joista pankki rekrytoi lähes 40 nuorta asiakaspalvelutehtäviin ja hallintoon eri puolille Suomea. OmaSp on ollut mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa jo useamman vuoden ajan ja on sitoutunut mukana olollaan hyvän kesätyön periaatteisiin, jotka auttavat tekemään kesätyökokemuksesta hyvän sekä kesätyöntekijälle että työnantajalle. Kampanja haastaa työnantajat tarjoamaan nuorille enemmän ja laadukkaampia kesätyöpaikkoja.

Talous- ja hallintojohtaja Sarianna Liirin vastuulla on myös OmaSp:n HR: ”Tarjoamalla kesätyötä meillä on ainutkertainen tilaisuus tehdä hyvä ensivaikutelma tulevaisuuden työntekijöihimme ja tehdä pankkialaa tutuksi nuorille. Olemme rekrytoineet kesätyöntekijöitä eri puolille Suomea asiakaspalvelutehtäviin sekä mm. riskienhallinnan, taloushallinnon ja viestinnän tehtäviin. Asiakaspalvelutehtävässä ihmisten kohtaamisen taidot ovat tärkeitä. Raha-asiat koetaan hyvin henkilökohtaisiksi ja niiden hoito vaatii luottamusta. Meille OmaSp:ssä on tärkeää, että voimme joka vuosi tarjota kesätyöpaikkoja. Näinä poikkeuksellisina aikoina tämä tuntuu erityisen hyvältä.”

Ilari Lagerille neljän kuukauden kesätyö palveluneuvojana OmaSp Helsingin konttorissa on unelmien täyttymys: ”Opiskelen Vaasan yliopistossa pääaineena taloustiedettä ja sivuaineina rahoitusta ja laskentatoimea. Tavoitteenani on valmistua kauppatieteiden maisteriksi vuoden kuluttua. Talousoikeuden kursseista on ollut jo nyt hyötyä, kun käsittelemme paljon sopimuksia. Taloustieteen opintojen myötä myös yleinen ymmärrys talouden toiminnasta, korko- ja osakemarkkinoista ja rahastotuotteiden logiikasta hyödyttää tehtävässä. Kesätyöpaikkoja oli yllättävän paljon tarjolla, mutta niin oli hakijoitakin. Haaveenani oli päästä kesätöihin finanssialalle ja erityisesti pankkiin. Stereotyyppinen kuva pankkialasta vanhoillisena ja kankeana on karissut muutamassa viikossa. Ilmapiiri henkilökunnan ja asiakkaiden kanssa on hyvällä tavalla rento ja mukava. Nautin siitä, että pääsen päivittäin palvelemaan asiakkaita monipuolisesti esimerkiksi tilin avaamisesta verkkopankin käyttöön ja lunastamaan asiakaslupauksemme. OmaSp on erinomainen paikka oppia ja tutustua pankkimaailmaan.”  

Kesätyöpaikka toimii useasti nuoren ponnahduslautana tulevaisuuden työuralle. Moni kesätyöntekijä jatkaakin OmaSp:ssa tulevina kesinä, opintojen ohessa tai lopputyön tekijänä. Teemme yhteistyötä oppilaitosten kanssa ja tarjoamme harjoittelu- ja lopputyöpaikkoja monella eri koulutusasteella.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Talous- ja hallintojohtaja Sarianna Liiri, p. 040 835 6712, sarianna.liiri@omasp.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Oma Säästöpankki Oyj020 764 0600http://www.omasp.fi

Oma Säästöpankki Oyj on suomalainen Suomen suurin säästöpankki. Palvelemme ympäri maan 32 konttorissa ja digitaalisten kanavien kautta 140 000 henkilö- ja yritysasiakasta noin 300 asiantuntijan voimin. Vakavaraisen pankin kannattavuus on koko toimialan parhaimmistoa. Taseemme on 4,4 miljardia euroa. Oma Säästöpankki on listattu Nasdaq Helsingissä. Merkittävä osa henkilöstöä omistaa yhtiön osakkeita. Lupaamme tarjota paikkakunnan parasta pankkipalvelua kaikissa arjen raha-asioissa sekä konttoreissa että digitaalisissa palvelukanavissa. Lähellä ja läsnä omasp.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Oma Säästöpankki Oyj

Kari Mononen on aloittanut Oma Säästöpankin (OmaSp) asiakas- ja yhteiskuntajohtajana11.5.2021 09:07:12 EEST | Tiedote

KTM Kari Mononen on aloittanut OmaSp:n Asiakasliiketoiminnan asiakas- ja yhteiskuntajohtajana ja laajennetun johtoryhmän jäsenenä. Hänen tehtävänsä on pankissa uusi ja hän vastaa erityisesti pörssiyhtiöiden, säätiöiden ja instituutioiden uusasiakashankinnasta sekä yhteiskunta- ja yhteistyösuhteiden hoitamisesta. Kari Monosella on lähes 20 vuoden ura media-alalla myynnin esimiestehtävissä mm. MTV:n, Ilta-Sanomien, Aamulehden sekä Helsingin Sanomien palveluksessa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme