Vaasan kaupunki - Vasa stad

Onkilahden yhtenäiskoulun yläkoululaiset sekä osa viides- ja kuudesluokkalaisista etäopetukseen

Jaa

Onkilahden yhtenäiskoulun kaikki yläkoululaiset sekä osa viides- ja kuudesluokkalaisista siirtyvät etäopetukseen tiistaina 2.2. Koulussa on koronatartuntojen vuoksi karanteenissa niin paljon henkilökuntaa, ettei turvallista koulunkäyntiä voida taata tiettyjen luokkien osalta.

Onkilahden yhtenäiskoulussa todettiin viikonlopun 30.-31.1. aikana kolme koronavirustartuntaa. Mahdollisia virukselle altistuneita on yhteensä 86 henkilöä, joista 20 on henkilökuntaa.

- Karanteeniin määrättyjä opettajia ja muuta henkilökuntaa on niin merkittävä määrä sekä ylä- että alakoulun puolella, ettei tiettyjen luokkien opetusta ja koulunkäyntiä voida toteuttaa turvallisesti ilman päätöstä etäopetukseen siirtymistä, kertoo koulutoimenjohtaja Kari Nummela.

Etäopetusta enintään 12.2. saakka

Etäopetukseen siirtyvät kaikki oppilaat vuosiluokilla 7-9 sekä luokat 5A, 5B, 6A ja 6B. Vuosiluokkien 1-4 oppilaat, luokkien 5M ja 6M oppilaat, erityisen tuen päätöksen saaneet oppilaat, pidennetyn oppivelvollisuuden oppilaat sekä perusopetukseen valmistavan opetuksen oppilaat jatkavat normaalisti lähiopetuksessa.

Etäopetusta järjestetään siihen saakka, kunnes lähiopetusta voidaan jälleen järjestää turvallisesti, kuitenkin enintään 12.2. saakka.

Kaikille oppilaille järjestetään oppimisen ja koulunkäynnin tuki sekä oppilashuollon palvelut normaalisti. Etäopetuksessa olevilla oppilailla on mahdollisuus kouluruokailuun omassa koulussaan. Karanteenissa olevat oppilaat eivät saa tulla kouluun ruokailemaan. Koulu tiedustelee näiden oppilaiden huoltajilta tarvetta osallistua ruokapakettijakeluun.

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme