Basam Books

Onko ufobuumi nousemassa uudestaan?

Jaa

Tervetuloa tänään tiistaina 10.12.2019 klo 17.30 esikoiskirjailija Asta Swanin Tähdistä tippuneet kirjan julkaisu- ja lehdistötilaisuuteen Era Novaan Kasarmikatu 2:een. Tähdistä tippuneet -kirja antaa äänensä suomalaisille, jotka ovat kokeneet jotain merkillistä.

Alkutalvesta julkaistiin (Basam Books 2019) ainutlaatuinen teos Tähdistä tippuneet, Suomalaisten kosmisia kokemuksia, joka antaa äänensä ihan tavallisille suomalaisille, jotka ovat kokeneet jotain merkillistä. Kirjailija Asta Swan on koonnut kansien väliin suomalaisten kosmisia kokemuksia ufoista ja kohtaamisista vieraan sivilisaation edustajien kanssa. Kirjalla on kuitenkin poikkeuksellinen näkökulma näihin kokemuksiin, sillä Swan ei yritä todistella mitään vaan avaanäiden kosmisten kokemusten merkitystä ja vaikutusta kokijalle.


Miten nämä merkilliset kokemukset ovat muuttaneet ajattelua, toimintaa ja uskomuksia. Mitä yhtäläisyyksiä kokemuksilla on ja miten ne ovat vaikuttaneet ihmisen elämään. Kirja tempaa mukaansa myös sellaisen lukijan, jolla ei ole omakohtaisia kokemuksia aiheesta ja antaa vertaistukea kaikille niille, jotka ovat kokeneet jotain selittämätöntä. Kirjasta huokuu laaja ymmärrys sekä arvostus jokaisen kokemukseen ja sen merkitykseen ihmiselle. Kosmiset kohtaamiset ovat paljon muutakin kuin yleisesti ajatellaan, ne ovat tilaisuuksia laajentaa omaa näkökulmaa ja löytää itsestään jotain uutta.


- On ollut merkille laitettavaa, miten samankaltaisia esimerkiksi unenomaiset kosmiset kohtaamiset ovat keskenään. Ihmiset kuvailevat nähneensä samanlaisia olentoja toisistaan tietämättä. Ihmiset ovat olleet unensa aikana samanlaisissa avaruusaluksissa, ja tapahtumien kaari näissä kohtaamisissa on hyvin yhdenmukainen. Tärkeintä on kuitenkin näiden kokemusten mukanaan tuomat muutokset, jotka tuntuvat olevan kaikilla kosmisen kokemuksen kokeneilla hyvin samankaltaisia. Kokemukset ovat herättäneet ihmisillä tarpeen kasvaa täyteen potentiaaliin, tehdä positiivisia muutoksia elämässä ja ryhtyä konkreettisiin toimiin. Asta Swan kuvailee havaintojaan.

Kirjailija on tavattavissa tiistaina 10. joulukuuta kirjan julkistamistilaisuudessa kirjakauppa Era Novassa kello 17.30-19.00

Osoite: Kasarmikatu 2, 00140 Helsinki

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot ja arvostelukappaleet
Pike Hilakari
+358 50 532 4783
pike@basambooks.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Basam Books
Basam Books
Meritullinkatu 21
00170 HELSINKI

040 500 8695, asiakaspalvelu@basambooks.fihttps://basambooks.fi

Helsinkiläinen erikoiskustantamo Basam Books on palannut juurilleen filosofian, kaunokirjallisten klassikkojen, runojen ja suurten hahmojen elämäkertojen pariin. Vanha kunnon Basam Books jatkaa tutulla laadusta tinkimättömällä linjallaan ja kustantamon puikkoihin on palannut yli 20 vuotta alalla toiminut kustannusjohtaja Batu Samaletdin. Jatkossa kustannusohjelmaamme kuuluvat vahvasti myös äänikirjat, tavoitteena on tuoda kaikki Basam Booksin mestariteokset kuunneltavaksi myös äänikirjoina!

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Basam Books

UUTUUSKIRJA: Häpeää, syyllisyyttä ja hylkäämistä24.6.2020 13:07:14 EESTTiedote

Juuri ilmestynyt Liisa Isotalon esikoisromaani Jostakin olen tullut (Basam Books 2020) herättää ajatuksia adoptiosta, sijaisuudesta, syyllisyydestä, häpeästä, hylkäämisestä, toivosta, osaansa sopeutumisesta, nähdyksi tulemisen tarpeesta ja rakkaudesta. Se kertoo koskettavan tarinan adoptoidusta tyttärestä ja hänen kahdesta äidistään Helsingin olympialaisten ja Berliinin muurin aikoihin. Tyttären tyttärelle ne ovat jo historiaa, vaikka kaikkihan toistuu. Vai toistuuko?

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme