Tuocon Oy

Onnea Oulu! Tuocon laajenee Ouluun

Jaa

Yli 10 vuotta ensiluokkaista asiakaskokemusta suorahakupalveluissa tarjonnut Tuocon toteuttaa uuden omistajan määrittelemää kasvustrategiaansa. Vuosi sitten maaliskuussa Opteam -menestystarinasta tunnetut Mika ja Johanna Eskola ostivat Tuoconin kasvattaakseen siitä ensin valtakunnallisen ja sitten kansainvälisen toimijan. Tänä päivänä Tuocon toimii johdon ja HR:n strategisena kumppanina, kun kyse on henkilöstön kasvattamisesta, kehittämisestä tai sopeuttamisesta.

Joukkuepelaaja Ouluun

Tuoconin toimitusjohtaja Johanna Eskola näkee Tuoconin tulevaisuudessa isoja mahdollisuuksia: ”Kasvustrategiamme etenee. Ensiluokkainen asiakaskokemus on meille tärkeää, siksi on hienoa, että pääsemme uusien toimistojemme kautta myös fyysisesti lähemmäksi asiakkaitamme. Tällä hetkellä Tuoconin toimisto löytyy jo kuudelta paikkakunnalta. Nyt avautuva Oulun yksikkö oululaisen vetäjän voimin tuo meille lähemmäksi Pohjois-Pohjanmaan sekä Pohjois-Suomen yrityskentän. Olemme ylpeitä siitä, että olemme saaneet Oulun toimiston aluepäälliköksi vahvan joukkuepelaajan, Pekka ”Peki” Saarenheimon.”

”Olen intoa täynnä ja näen tämän hienona mahdollisuutena. Olen toteuttamassa Tuoconin kasvustrategiaa ja olen valmis laittamaan itseni peliin. Tiedän mitä tavoitteellinen tekeminen tarkoittaa. Koko joukkueen voittoon tarvitaan kaikkien sitoutumista. Joukkueena pelaaminen ja yhdessä tekeminen on minulle tuttua, siksi myös Tuoconin toimintaan on ollut helppoa päästä mukaan. Tuoconin ammattimainen ote ja asiakaskeskeinen lähestyminen ovat myös tehneet minuun vaikutuksen. Laatu, luottamuksellisuus ja läsnäolo – Tuoconin perusteesit, ovat asioita, joihin myös itsekin uskon”, sanoo Saarenheimo.

”Ensimmäisinä tehtävinäni lähden viemään Tuoconin sanomaa eteenpäin ja kontaktoimaan alueen yrityksiä sekä rekrytoimaan partnereita tänne Ouluun. Partnerirekrytointi on jo käynnissä. Haemme yrittäjiä tai yrittäjäksi unelmoivia rekrytoinnin, suorahaun, valmennusten tai coachingin ammattilaisia. Odotan jo kovasti sitä, että pääsen ja koko Tuoconin tiimimme saa olla tukemassa asiakkaita yrityksen elinkaaren eri vaiheissa. Toimistomme sijaitsee Technopoliksen Kontinkankaan yksikössä.”

”Elämme tällä hetkellä aikaa, jossa yritykset kilpailevat parhaista osaajista. Tuoconin vahva suorahakuosaaminen tulee nyt myös paikallisesti Oulun ja Pohjois-Suomen yritysten käyttöön. Erityisesti kun puhutaan päällikkö- ja johtajahauista, kaikkea ei kannata tehdä itse. Ulkopuolista suorahaku- ja rekrytointikumppania kannattaa käyttää”, Saarenheimo painottaa.

Tuoconin toimipisteitä löytyy Vantaalta, Turusta, Tampereelta, Jyväskylästä, Imatralta ja nyt siis myös Oulusta. Tuocon tulee haastamaan alan isot toimijat henkilökohtaisella palvelulla, ensiluokkaisella asiakaskokemuksella ja ketteryydellä.

Tuocon on pitkäaikaisten asiakkaidensa keskuudessa tunnettu erinomaisista suorahaku- ja rekrytointipalveluistaan. Saman katon alta löytyvät myös henkilöstön osaamisen kehittämiseen esihenkilövalmennukset, johtoryhmävalmennukset, muutosvalmennukset, myynnin valmennukset sekä coaching. Niin ikään erilaiset tutkimuspalvelut henkilöstötyytyväisyydestä asiakastyytyväisyyteen ovat mukana. Työsuhteen loppuvaiheen palveluista sopeuttamisen palvelut kuuluvat myös työsuhteen elinkaaren palveluihin.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Johanna Eskola, toimitusjohtaja
+358 40 5457 573
johanna.eskola@tuocon.fi

Kati Tanninen, ketju- ja palvelujohtaja
+358 40 7522 357
kati.tanninen@tuocon.fi

Pekka Saarenheimo, aluepäällikkö, Oulu
+358 50 3318 873
pekka.saarenheimo@tuocon.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.