ONNELO - Uutuus Tyynelän Pajalta on rohkeasti ainutlaatuinen mobiili piharakennus

Jaa

Onnelo on helposti liikuteltava olemiseen, elämiseen, etätyöhön, luonnon ja maiseman tarkkailuun sekä lepäämiseen suunniteltu kevyt, mutta kestävä rakennus pihalle tai vaikkapa rantamaisemaan luonnon ja auringonlaskun ihailuun ”VIP-aitioksi”. Pitää ulkona tuulen, sateen ja hyttyset. Kolme pyörää, kolme seinää ja kolme vuodenaikaa. Pääosissa suomalainen puu, innovatiivisuus, design, luonto, vastuullisuus, mobiilius, aurinkosähkö sekä suomalainen työ.

Onnelossa yhdistyy tyyli, design, suomalainen puu, vastuullisuus, monikäyttöisyys, aurinkosähkö sekä ketterä mobiilius. Onnelon muotokieli on vaikuttava ja perinteistä puurakentamista rohkeasti uudistava. Yksityiskohdat ja materiaalit on tarkkaan harkittuja ja viimeisteltyjä. Pisteenä iin päälle Onnelon sisätilaan tervetulleeksi toivottaa vuoden tekstiilitaiteilijan Laura Isoniemen suunnittelema käsinkudottu matto.

Onnelo liikkuu vaivattomasti lihasvoimin tasaisella pihamaalla - se on yhden ihmisen siirreltävissä. Liikuteltavuus mahdollistaa paikan valinnan niin käyttäjän mieltymysten kuin maiseman ja valoisuuden mukaan. Pidempiä siirtymiä varten Onnelossa on näppärä irrotettava vetoaisa, josta Onneloa voidaan hitaalla vauhdilla vetää esim. mönkijällä. Onnelo toimii hyvin niin lepopaikkana, kuin vierasmajana kesävieraille tai nuorisolle - yhdelle väljästi ja kahdelle sopuisasti.

Onnelo on etätyötilana täysin omavarainen sähkön suhteen, tämän takaa katon tehokas aurinkopaneeli ja virtalähteen helppokäyttöisyys, neljästä pistorasiasta virtaa riittää läppärin lisäksi myös kahvinkeittimeen. Tyylikkään mustan aurinkopaneelin teho on 410 wattia ja virtalähteen teho 1800 wattia ja sähkövarastoa on 1 kWh. Virta riittää siis hyvin valoihin ja älylaitteiden lataukseen myös auringonlaskun jälkeen.

Onnelon materiaalina on suomalainen vastuullinen puu (havuvaneri, lämpökäsitelty ja sahatavara). Luonnollisuus ja tyyli yhdistyvät havupuun aitoon olemukseen. Puuosien pintakäsittelyaineet, rakennustyö, akseli, mittatilauspatjat sekä liukulasit on suomalaisten perheyhtiöiden laadukasta tuotantoa. Katto on pinnoitettu markkinoiden vähähiilisimmällä kattohuovalla ja vastuullisesti valmistetulla teräksellä.

ONNI + ELO = ONNELO

Onnelon idea, tuotekehitys, konsepti, myynti: 
Jouko Malinen/Tyynelän Paja Oy

Onnelon sekä kalusteiden design ja visuaalinen kokonaisuus: 
Risto Granlund TAM/Teollinen muotoilija

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tiedustelut ja yhteydenotot:

Jouko Malinen
Tyynelän Paja Oy
jouko.malinen@tyynelanpaja.com
050-3375211

Kuvat

Onnelot rinnakkain.
Onnelot rinnakkain.
Lataa
Tyylikäs julkisivu on lämpökäsiteltyä puuta.
Tyylikäs julkisivu on lämpökäsiteltyä puuta.
Lataa
Takaseinässä luonnon muotoilemaa tyyliä.
Takaseinässä luonnon muotoilemaa tyyliä.
Lataa
Onnelon sisätila.
Onnelon sisätila.
Lataa

Linkit

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tyynelän Paja Oy