Veikkaus Oy

Onnensanat-arvasta 500 000 euron potti Saloon - Raaheenkin 200 000 euroa

Jaa

Veikkauksen Onnensanat-raaputusarvasta on voitettu kesäkuun aikana kaksi suurta voittoa. Salossa M Teijon Kyläkaupassa myytiin arpa, josta paljastui 500 000 euron huikea päävoitto. Lisäksi Raahen K-Citymarketista ostettiin arpa, jolla voitettiin 200 000 euroa.

- En ole aivan varma, että tietävätkö naapurini voitostani. Siinä kävi nimittäin niin, että ostettuani arvan unohdin koko asian ensin pariksi päiväksi ja raaputtelin sitten myöhemmin kaikessa rauhassa samalla kun otin aurinkoa. Saattoihan siinä joku jotain kuulla kun hihkuin, Salon M Teijon Kyläkaupasta 500 000 euron arvoisen arvan ostanut nainen nauraa.

- Kyllä tässä on epäuskoinen olo. Tällainen voitto tuo turvaa ja helpotusta arkeen,  on ainakin talous kunnossa. Nyt helpottaa siinäkin mielessä, että arpa on saatu lunastettua. Säilytin sitä piirongin laatikossa erään kutsun välissä. Nyt ei enää tarvitse huolehtia sen säilyttämisestä, onnellinen voittaja kuvaili voitonlunastuksen yhteydessä.

Päävoittaja aikoo sijoittaa voittorahojaan asumiseen sekä hyväntekeväisyyteen.

- Pitää rauhassa nyt miettiä, että ostanko uuden asunnon vai miten toimin sen kanssa, mutta asumiseen ainakin käytän voittorahoja. Aion myös käyttää osan voitostani jonkin sopivan hyväntekeväisyysjärjestön kautta.

- Eiköhän käydä myös hyvin syömässä tai vähän juhlisteta voittoa, onnekas voittaja suunnitteli.

Myös Raahen K-Citymarketista arpansa ostanut mies kuvaili miltä tuntuu raaputtaa arpa, josta paljastuu suurvoitto.

- Laskin siinä niitä oikeita sanoja. Että siinä oli kymmenen oikeaa sanaa. En minä sitä uskonut. Alkoi käsi täristä ja sykkeet nousivat. Sain sitten kyllä nukuttua, mutta ihmeellinen tunne tässä on ollut. Valtava onni minulla tässä kävi, 200 000 euroa voittanut mies kertoi.

- Nyt laitetaan kotia kuntoon! hän paljasti.

Salon M Teijon Kyläkaupasta ostettu 500 000 euron voittoarpa oli 10 euron Onnensanat-arpa. Raahen K-Citymarketista ostettu 200 000 euron voittoarpa oli 5 euron Onnensanat-arpa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15

www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus Oy
Veikkaus Oy
Aku Korhosen tie 2
00440 Helsinki

https://www.veikkaus.fi/yritys

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme