Suomen Palopäällystöliitto ry

Opetusalan turvallisuuspalkinto 2020 on nyt haettavana

Jaa

Opetusalan turvallisuuspalkinto on jälleen haettavana. Sen tarkoituksena on paitsi palkita onnistuneista suorituksista myös kannustaa muita toimimaan turvallisuuden puolesta.

Opetusalan turvallisuuspalkinto myönnetään 

  • esimerkillisestä onnettomuuksien ehkäisytyöstä
  • tapahtumasta tai toiminnasta, jolla on estetty tai rajoitettu vahinkojen määrää
  • ansiokkaasta toiminnasta opetusalan turvallisuuden kehittämiseksi tai
  • alan turvallisuutta edistävän laitteen, toimintatavan tai vastaavan kehittämisestä.

Turvallisuuspalkinto myönnetään yhteisölle. Turvallisuuspalkinnon lisäksi voidaan myöntää tunnustuspalkintoja henkilöille, työryhmille, yrityksille, yhteisöille tai laitoksille.

Turvallisuuspalkinto ja tunnustuspalkinnot luovutetaan Helsingissä Opetusalan turvallisuusfoorumin yhteydessä 21.4.2020.

Vuonna 2005 opetusalan turvallisuustoiminnan edistämiseksi perustetun turvallisuuspalkinnon taustalla on Suomen Palopäällystöliitto yhdessä Opetushallituksen, OAJ:n, Suomen Rehtorit ry:n, aluehallintovirastojen, Pelastusopiston, Helsingin pelastuskoulun ja SPEK-ryhmän kanssa.

Opetusalan turvallisuuspalkinto on nyt haettavana kolmannentoista kerran. Vuonna 2019 palkinto myönnettiin Eurajoen kunnan esi- ja alkuopetuksen ja aamu- ja iltapäivätoiminnan kehittämistiimille (2019).

Palkitsemisesitykset

Vapaamuotoiset palkitsemisesitykset palkintolautakunnalle pyydetään tekemään 13.3.2020 mennessä sähköpostitse: 

Tomi Timonen, koulutusjohtaja, tomi.timonen@sppl.fi, 044 733 4112.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Suomen Palopäällystöliitto ry
Suomen Palopäällystöliitto ry
Iso Roobertinkatu 7 A 5
00120 Helsinki

0440 345 112http://www.sppl.fi

Suomen Palopäällystöliitto on aatteellinen yhdistys, jonka keskeisimpiä tavoitteita on yhteiskunnan turvallisuuden edistäminen ja jäsenistönsä ammattiosaamisen kehittäminen.

Palopäällystöliiton jäsenistö koostuu pelastusalan henkilöstöstä, sopimuspalopäällystöstä, turvallisuusalan asiantuntijoista ja johtavissa asemissa olevista henkilöistä. Liitolla ei ole ammatilliseen edunvalvontaan liittyviä tehtäviä.

Palopäällystöliitto on arvostettu turvallisuuspoliittinen keskustelija sekä avoimeen kumppanuuteen ja jatkuvaan kehittymiseen luottava yhteistyöjärjestö, joka tuottaa asiantuntija-, koulutus- ja materiaalipalveluja. Liiton vaikuttavuus perustuu pitkäjänteiseen työhön sekä välittömään yhteydenpitoon eri viranomaisten ja turvallisuusalan toimijoiden kanssa. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Palopäällystöliitto ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme