Sanoma Pro Oy

Oppi&ilo tuo Suomen suosituimmat lapsitubettajat ensimmäistä kertaa Helsinkiin meet&greet -tapahtumaan tuhansien fanien iloksi!

Jaa

Marja Hintikan juontamassa Oppi&ilo -joulumyynnissä Helsingin Sanomatalossa ilahduttavat Suomen suosituimmat lapsitubettajat Elina ja Sofia. Miten he saavat fanit oppimaan heidän keksimänsä tanssin? Mitä kaikkea yli 80.000 seuraajan videotähdiltä kysytään meet&greet -osuudessa?

Oppi&ilo haluaa kannustaa lapsia itse tekemiseen ja oivaltamalla oppimiseen. Innostava ja hauska tekeminen, onnistumisen kokemukset ja uuden oppiminen tuovat kaikki iloa lapsen elämään. Mikä parasta, ne vahvistavat hänen kasvuaan itseensä luottavaksi nuoreksi.

Teemme yhteistyötä positiivisten ja aktiivisten Elinan ja Sofian kanssa, jotka kannustavat muita lapsia uteliaisuuteen, innostukseen ja rohkeuteen.

Yhdistimme joulumyyntiimme iloista koettavaa lapsille. Tervetuloa mukaan!

 *

 *

 *

Ohjelma:

Perjantaina 15.11. klo 10-20 Oppi&ilon pop-up -kauppa auki

Lauantaina 16.11. klo 9-16 Oppi&ilon pop-up -kauppa auki

Lauantaina 16.11. klo 11-13.00

tapahtuman juontaja Marja Hintikka haastattelee Elinaa ja Sofiaa

Elina ja Sofia opettavat faneille tanssin

Elina ja Sofia ovat tavattavissa meet&greet -osuudessa

 *

 *

 *

Anna lahjaksi ilo!

Oppi&ilon pop-up -kaupasta löytyy lasten suosikit pukinkonttiin. Mukana kaikki uutuustuotteet alennetuin hinnoin. Pelejä, puuhakortteja, puuhakirjoja, lastenkirjoja sekä paljon muuta oivaltavaa & innostavaa.

Tapahtuma on avoin kaikille!

Sanomatalo, Töölönlahdenkatu 2, Helsinki

Katsoaksesi videon lähteestä www.youtube.com, anna hyväksyntä sivun yläosasta.Elina & Sofia 24h ilman ruutuaikaa - Oppi&ilo haasteSiirry videokanavalle

Yhteyshenkilöt

Maarit Vaarnas
Markkinointipäällikkö
maarit.vaarnas@sanomapro.fi
040 0173341

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Sanoma Pro Oy
Sanoma Pro Oy
PL 104
00089 SANOMAT

http://www.sanomapro.fi

Oppi&ilo on monipuolinen, tietoja ja taitoja kehittävä tuotesarja 0-12-vuotiaille lapsille. Tuotevalikoimaamme kuuluu eri aihepiireistä pelejä, puuhakirjoja, kirjoja, puuhakortteja sekä runsaasti tekemistä ja puuhaa verkossa (www.oppijailo.fi) sekä mobiilipelejä pienille. Tuotesarjaa myyvät kirjakaupat, tavaratalot ja marketit kautta maan sekä Oppi&ilo-verkkokauppa.

Sanoma Pro Oy on Suomen suurin oppimateriaalikustantaja ja oppimisen edelläkävijä. Liiketoimintamme koostuu painetuista ja digitaalisista oppimateriaaleista ja palveluista, Oppi&ilo-tuoteperheen tietoja ja taitoja kehittävistä tuotteista sekä TutorHousen opetuspalveluista. Pedagogisesti laadukkaat tuotteemme innostavat opettamaan ja oppimaan sekä saavuttamaan hyviä oppimistuloksia.  Kuulumme Sanoma-konsernin Sanoma Learning -liiketoimintaryhmään. Meillä työskentelee noin 170 ammattilaista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Sanoma Pro Oy

Psykologi Leea Mattila: Kyky hoivata ja rakastaa riittää hyvään vanhemmuuteen24.4.2020 11:39:45 EEST | Tiedote

Oppi&ilo kysyi tunnetulta lastenpsykologi Leea Mattilalta mikä vauva-arjen vuorovaikutuksessa on tärkeintä. Vauva-arkea ei tarvitse suorittaa – ihan tavallinen arki riittää. Uuden äitiyspakkauksen Oppi&ilo-kirja Tuuti lullan lasta muistuttaa myös vanhempia tavallisen arjen ja läsnäolon riittävyydestä ja antaa helppoja arjessa toteutettavia vinkkejä vuorovaikutukseen vauvan kanssa.

Tervetuloa tutustumaan Sanoma Pron uuteen aapiseen, Ystävien aapiseen! Tilaisuudet Oulussa ja Turussa 18.11.13.11.2019 15:07:33 EET | Kutsu

Ystävien aapinen on uusi alkuopetuksen äidinkielen ja kirjallisuuden sarja, jossa yhdistyvät vankka pedagoginen osaaminen ja mukaansatempaava tarina, jonka on kirjoittanut palkittu kirjailija Anneli Kanto. Animaatiotyylisen kuvituksen on tehnyt animaatiostudio Brink Helsinki. Jyri Sariolan Ystävien aapiselle säveltämät kappaleet innostavat lukemisen opetteluun.

Tervetuloa tutustumaan Sanoma Pron uuteen aapiseen, Ystävien aapiseen! Tilaisuudet Oulussa ja Turussa 18.11.7.11.2019 16:39:12 EET | Kutsu

Ystävien aapinen on uusi alkuopetuksen äidinkielen ja kirjallisuuden sarja, jossa yhdistyvät vankka pedagoginen osaaminen ja mukaansatempaava tarina, jonka on kirjoittanut palkittu kirjailija Anneli Kanto. Animaatiotyylisen kuvituksen on tehnyt animaatiostudio Brink Helsinki. Jyri Sariolan Ystävien aapiselle säveltämät kappaleet innostavat lukemisen opetteluun.