Sanoma Pro OySanoma Pro Oy

Oppi&ilon tuoteperheelle Design from Finland -tunnustus suomalaiseen muotoiluun ja suunnitteluun panostamisesta

Jaa

Suomalaisen Työn Liiton merkkitoimikunta on myöntänyt Oppi&ilon Summanmutikka-tuoteperheelle Design from Finland -merkin. Design from Finland -tunnustus myönnetään tuoteryhmälle, tuotteelle tai palvelulle, joka on muotoiltu tai suunniteltu Suomessa ja josta voidaan osoittaa, että muotoiluun on investoitu. Suositun Oppi&ilon Summanmutikka-tuotteiden pedagoginen sisällönsuunnittelu, pakkaussuunnittelu ja visuaalinen design ovat kaikki suomalaisten ammattilaisten käsialaa.

Oppi&ilo on lapsen tietoja ja taitoja monipuolisesti kehittävä tuotesarja. Tuotesarjan pelit ja puuhatuotteet on suunniteltu innostamaan lasta toiminnallisuuteen, kokeiluun ja oivaltamiseen. Tuotteiden parissa koetulla onnistumisen ilolla on positiivinen vaikutus lasten oppimiseen.  

Design from Finland -tunnus kertoo muotoilun alkuperästä ja korostaa suomalaisen aineettoman työn merkitystä Suomen menestymisen ja työllisyyden kannalta.

”Suomalainen pedagoginen osaaminen ja muotoiluosaaminen ovat molemmat maailman huippuluokkaa. Olemme ammentaneet näistä vahvuuksista ja luoneet lapsille sekä sisällöllisesti että ulkoasultaan korkealaatuisen tuotesarjan. Oppi&ilon Summanmutikan tuoteperhe on visuaalisesti mielenkiintoinen, värikäs, lämminhenkinen ja kiinnostaa niin poikia kuin tyttöjä,” kertoo liiketoimintapäällikkö Petra Talvio.

Sarjan kuvitusmaailman on luonut graafikko Ville Granroth. Tuotteiden kuvituksessa ja suunnittelussa on mukana useampia lahjakkaita graafikoita.

Lisätietoa Design from Finland tunnuksesta:
http://suomalainentyo.fi/yrityksille/design-from-finland/

Lisätietoa Oppi&ilo-sarjasta:
http://oppijailo.fi/

Lisätiedot:
Sanoma Pro Oy, Tuottaja Maarit Vaarnas, p. 0400-173 341, maarit.vaarnas@sanomapro.fi

Oppi&ilo on monipuolinen, tietoja ja taitoja kehittävä tuotesarja 0–12-vuotiaille lapsille. Tuotevalikoimaamme kuuluu eri aihepiireistä pelejä, puuhakirjoja, kirjoja, puuhakortteja sekä runsaasti tekemistä ja puuhaa verkossa (www.oppijailo.fi) sekä mobiilipelejä pienille. Tuotesarjaa myyvät kirjakaupat, tavaratalot ja marketit kautta maan sekä Oppi&ilo-verkkokauppa.

Sanoma Pro Oy on johtava oppimisen ja opetuksen ratkaisujen tarjoaja Suomessa ja edelläkävijä digitaalisten opetusratkaisujen kehittäjänä. Liiketoiminta koostuu oppimateriaaleista sekä Oppi&ilo-tuoteperheen tietoja ja taitoja kehittävistä tuotteista. Sanoma Pro Oy kuuluu Sanoma-konsernin Sanoma Learning -liiketoimintaryhmään.

Avainsanat

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Sanoma Pro Oy
Sanoma Pro Oy
PL 104
00089 SANOMAT

http://www.sanomapro.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Sanoma Pro Oy

Sanoma Pron Arttu-sovellus nousi yleisön suosikiksi parhaana oppimisratkaisuna – muutti käsityksen perinteisestä oppikirjasta13.4.2018 14:35:37 EESTTiedote

Opetusalan ihmiset äänestivät Arttu-mobiilisovelluksen suosikikseen kilpailussa, jossa eOppimiskeskus etsi innovatiivisia oppimisratkaisuja. Tuomaristo palkitsi Artun myös kunniamaininnalla. Lisättyä todellisuutta hyödyntävällä Arttu-sovelluksella oppikirjan sivuilta voi katsella oppisisältöön liittyviä videoita ja kuunnella äänitteitä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme