SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Original Sokos Hotel Tripla avautuu 13. tammikuuta 2020

Jaa

Original Sokos Hotel Triplan rakennustyöt ovat edenneet loppusuoralle. Uusi urbaani hotelli avaa ovensa ensimmäisille vierailleen maanantaina 13.1.2020. Hyvien liikenneyhteyksien varrelle Pasilan Triplaan avautuva hotelli panostaa sydämelliseen palveluun, yhteisöllisyyteen ja uudenlaisiin kohtaamisiin.

Kauppakeskus Triplan yhteyteen tammikuussa avattava hotelli vastaa pääkaupunkiseudun lisääntyneeseen majoitus- ja tapahtumapaikkakysyntään, jota vauhdittavat Suomeen matkaavien ulkomaisten turistien kasvava määrä sekä lähilomailuun kannustava staycation-trendi. Lisäksi tapahtumat, konsertit ja messut tuovat Triplan alueelle vuodessa kolme miljoonaa kotimaista ja ulkomaista kävijää. Original Sokos Hotel Triplassa halutaan vaalia myös Pasilalle ominaista kylämäisyyttä ja yhteistyön henkeä. Siitä toivotaan muodostuvan matkailijoiden ja paikallisten uudenlainen kohtaamispaikka.

”Kokonaan uuden hotellin avaaminen Helsingissä on merkittävä hetki Sokos Hotels -ketjulle ja matkailunäkökulmasta myös koko kaupungin kehitykselle. Kysyntä hotellin tapahtuma- ja majoituspalveluille on ollut kova, ja varausaste on jo tässä vaiheessa ylittänyt odotukset”, kertoo Sokotel Oy:n liiketoimintajohtaja Heli Engblom.

Original Sokos Hotel Triplan sijainti Pasilan uuden kaupunkikeskuksen ytimessä luo mahdollisuuden rakentaa hotellin ympärille uudenlaista yhteisöllisyyttä. Matkailijoille halutaan tarjota vierailu urbaanissa kyläyhteisössä, joka tuottaa aitoja elämyksiä.

”Original Sokos Hotel Tripla on linkki kaupunkilaisten ja matkailijoiden välillä. Yhteisöllisyys ja paikallisuus tulee näkyväksi ja koettavaksi hotellin arjessa, pienissä ja isoissa kohtaamisissa. Hotellielämyksen sekä palvelukonseptien kehittämisessä teemme yhteistyötä mm. paikallisten taiteilijoiden ja Pasilan asukkaiden kanssa. Triplan asiakaskokemus kiteytyy tunnelmaan, jossa vieras tuntee olevansa kuin kylässä hyvän ystävän luona”, sanoo hotellinjohtaja Hanna Riihimäki. 

Yli 90 metriä meren pinnan yläpuolelle kohoavassa hotellissa on 14 kerrosta, 430 huonetta ja 15 eri tavoilla jaettavaa ja yhdisteltävää kokous- ja juhlatilaa. Hotellin saavutettavuus julkisilla kulkuvälineillä on poikkeuksellinen, ja tukee hotellin vastuullisuustavoitteita. Autoilla saapuville on varattu pysäköinti kauppakeskuksen tiloissa, mistä on suora yhteys hotelliin.

Tervetuloa tapaamaan Original Sokos Hotel Triplaa luotsaavaa Hanna Riihimäkeä kauppakeskus Triplan avajaisiin tänään torstaina 17.10. Hanna on tavattavissa kauppakeskuksen 4. kerroksessa, HOK Elannon Fredde’sissä klo 10.30 ja 12.00.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Heli Engblom, liiketoimintajohtaja Sokotel Oy, p. 050 388 3111, heli.engblom@sok.fi
Hanna Riihimäki, hotellinjohtaja, Original Sokos Hotel Tripla, p. 050 4640 589, hanna.riihimaki@sok.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
Fleminginkatu 34
00510 Helsinki

http://www.s-ryhma.fi

Sokotel Oy on SOK:n matkailu- ja ravitsemisliiketoimintaa harjoittava tytäryhtiö, joka operoi Suomessa neljäätoista Sokos Hotellia ja seitsemää Radisson Blu Hotellia. Sokotel Oy toimii pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Oulussa ja Vaasassa.

Sokos Hotels

Suomalainen Sokos Hotels -ketju on jakautunut kolmeen erilaiseen hotellityyppiin tarjotakseen yksilöllisiä hotellielämyksiä kaikille. Original-hotelli on sydämeltään suomalainen, Break-hotelli on paljon kaivattu tauko arjen keskellä ja Solo-hotelli on joko klassikko tai syntyy sellaiseksi. Sokos Hotels on Suomen vastuullisin, luotetuin ja arvostetuin hotelliketju. Ketjuun kuuluu 49 hotellia Suomessa, Virossa ja Venäjällä. www.sokoshotels.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme