Alko Oy

Oriveden Alko uudistetaan

Jaa

Oriveden Alko remontoidaan ja myymälä on suljettuna 24.1. klo 20 alkaen 30.1. asti. Myymälä avataan uudistettuna 31.1.

Oriveden Alko remontoidaan uuteen myymäläilmeeseen ja myymälä on suljettuna 24.1. klo 20 alkaen 30.1.​ asti.Lähimmät Alkot palvelevat esimerkiksi Tampereen Linnainmaalla (Liikekatu 3) ja Ruovedellä (Ruovedentie 38). Uusiutunut Oriveden Alko avataan perjantaina 31.1. klo 12.  

”Tavoitteenamme on, että myymälät ovat ilmeeltään raikkaat, toiminnoiltaan selkeät ja asiakkaille helposti hahmotettavat. On myös ehdottoman tärkeää, että uusitut tilat tukevat henkilöstöämme maailmanluokan palvelussa,” kertoo aluepäällikkö Kimmo Mäkelä.

Vuoden 2019 lopussa kaikkiaan yli kolmasosa Alkon myymälöistä oli remontoitu uuteen ilmeeseen ja toiminnallisempiin ratkaisuihin. Vuonna 2020 Alkon tavoitteena on remontoida noin 40 myymälää ja edelleen panostaa myymäläverkoston ja asiakaspalvelun kehittämiseen.

”Myymäläkonseptiuudistukset tehdään aina mahdollisimman ympäristöystävällisesti huomioiden muun muassa vanhojen kalusteiden kierrätys ja hyödyntäminen sekä energiaratkaisut. Mietimme uudistuksissa asiakas- ja valikoimalähtöisesti myös tilatehokkuutta. Meillä Oriveden myymälässä uudistuksen myötä neliöt hieman pienentyvät ja saamme tilan entistä tehokkaampaan käyttöön,” Mäkelä jatkaa.

Uusitun myymälän valikoimaa uudistetaan 50 tuotteella

Oriveden Alkon valikoima koostuu uudistuksen jälkeen noin 1150 tuotteesta, joista panimotuotteita on noin 150, väkeviä noin 325, viinejä 650 ja alkoholittomia juomia 25. Valikoimaa uudistetaan noin 50 tuotteella.

”Haluamme tarjota parasta asiakaspalvelua. Meillä on todella asiantunteva ja työstään innostunut henkilöstö, joka osaa suositella tuotteita hetkeen kuin hetkeen. Vastuullisuus on meillä selkäytimessä, ja meiltä saa lisätietoa vaikkapa kevyemmistä tai eettisen sertifioinnin juomavaihtoehdoista,” palvelupäällikkö Sanna Westman kertoo.

Alkon jokainen myymälä toimii verkkokaupan noutopisteenä, ja tätä kautta asiakkaalla on tilattavissaan veloituksetta noin 9 000 tuotteen koko Alkon valikoima. Asiakkaalla on mahdollisuus tehdä verkkokauppatilaus myös myymälässä myyjän avustamana. Alkon mobiilisovelluksen avulla on vaivatonta tutkailla koko tuotevalikoimaa, etsiä lähin myymälä, nähdä haluamansa tuotteen myymäläsaatavuus, tehdä omia muistiinpanoja ja listoja tuotteista sekä tilata tuotteita.

Lisätiedot:       

Länsi-Suomen aluepäällikkö Kimmo Mäkelä, puh 020 711 6401, Kimmo.Makela@alko.fi

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Alko Oy
Alko Oy
Arkadiankatu 2
00101 Helsinki

020 711 11http://www.alko.fi

Alko haluaa tarjota asiakkailleen maailmanluokan palvelua. Monipuolinen ja uudistuva valikoima mahdollistaa nojatuolimatkat ympäri maailmaa asiakkaan omassa olohuoneessa. Tarjoamme niin 360 myymälässämme kuin digitaalisissa kanavissamme erinomaista ja asiantuntevaa palvelua sekä kiinnostavia tuotteita Hangosta Nuorgamiin. Asiakkaitamme palvelee noin 2500 alkolaista. Vuosittain meillä asioi reilut 55 miljoonaa asiakasta. Vuonna 2018 Alkon liikevaihto oli 1,2 miljardia euroa.

Vastuullisuus on meille sydämen asia. Arjessamme se tarkoittaa muun muassa tinkimätöntä myynninvalvontaa, hankinnan läpinäkyvyyden kehittämistä, pakkausmateriaalien kierrätystä, tuoteturvallisuutta sekä hyvinvointia edistäviä hankkeita.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Alko Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme