Vaasan kaupunki - Vasa stad

Osallistuvan budjetoinnin kokeilu 2021 – viime vuonna saimme kirsikkapuiston

Jaa

Vaasan kaupungilla on varattu asukkaiden ideoiden toteutukseen 5000€ osallistuvan budjetoinnin kokeilun kautta. Kokeilun tarkoituksena on osallistaa kaupunkilaisia oman ympäristönsä kehittämiseen, nostaa esiin tapoja mihin julkisia varoja voidaan käyttää.

Syntymäpäivälahja Vaasalaisille

Kokeilu järjestetään ketterästi, sillä hakemuksia saa lähettää 29.9. saakka ja voittaneet hankkeet julkisteetaan Vaasan syntymäpäivänä 2.10. Tarkoitus on, että määrärahat ehditään käyttää syksyn aikana.

Hakemuksen voi lähettää yksityinen henkilö, kaveriporukka, saman kadun asukkaat tai yhdistykset. Ideat lähetetään nettilomakkeella, jossa kerrotaan idea ja sen toteutuspaikka, sekä hahmotellaan kevyesti toteutuksen kustannuksia. Lisäksi hakijalta tiedustellaan, miten ehdotus parantaa vaasalaisten elämää tai tekee vaasalaiset onnelliseksi. Ehdotuksen kustannusarvio voi olla mitä vain 1-5000€ välillä.

Saapuneet ehdotuksen käsitellään toimikunnassa, joka valitsee niistä yhden tai useamman toteutukseen. Voittajat julkistetaan Vaasan syntymäpäivänä 2.10., ja idean toteutusta seurataan Vaasan sosiaalisen median kanavissa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Aho Suvi
Aluepalvelupäällikkö

+358503268877
suvi.aho@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Den 18 september är det hälsovårdarnas dag – de vårdar kommunbor från vaggan till graven17.9.2021 11:59:12 EEST | Tiedote

Hälsovårdarnas arbetsinsats för kommunbornas hälsa är verkligen omfattande och mångsidig. Var och en av oss har fått prata med en hälsovårdare, för de har en viktig roll när det gäller att främja kommunbornas hälsa och välmående från vaggan till graven. Hälsovårdare kan arbeta t.ex. vid mödrarådgivningen, barnrådgivningen, skol- och studenthälsovården samt inom den service som främjar seniorers hälsa.

Terveydenhoitajapäivää vietetään 18.9. – he hoitavat kuntalaisia vauvasta vaariin17.9.2021 11:54:49 EEST | Tiedote

Terveydenhoitajien työpanos kuntalaisten terveyden eteen on todella laaja ja monipuolinen. Jokainen meistä on päässyt ”terkkarin” juttusille, sillä he ovat tärkeässä roolissa kuntalaisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi vauvasta vaariin. Terveydenhoitajat voivat työskennellä esimerkiksi äitiysneuvolassa, lastenneuvolassa, koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa sekä ikäihmisten terveydenedistämisen palveluissa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme