Lapin ELY-keskusLapin ELY-keskusLapin ELY-keskus

Osatyökykyisten ja monialaista tukea tarvitsevien työllistämistä edistävät palvelut tutuiksi Lapissa

Jaa
Osatyökykyisten ja monialaista tukea tarvitsevien työnhakijoiden työllistymistä edistäviä palveluita esitellään neljän suoran lähetyksen sarjassa. YouTubessa lähetettävien suorien Uutiskirje Live -lähetysten tavoitteena on tehdä palveluita ja palveluiden tarjoajia entistä tunnetummaksi Lapin alueella. Näin edistetään sitä, että osatyökykyiset ja tukea tarvitsevat työnhakijat saavat laadukasta, oikea-aikaista palvelua työllistymiseensä tai kouluttautumiseensa.

Järjestöt ja julkisen sektorin edustajat kertovat lähetyksissä palveluistaan ja siitä, mitä hyötyä palveluista on osatyökykyisille tai monialaista tukea tarvitseville. Lisäksi yritysten edustajat kertovat, minkälaista tukea he ovat saaneet osatyökykyisen rekrytointiin ja työllistämiseen. Haastateltavia on ympäri Lappia, esimerkiksi Sallasta, Enontekiöltä ja Rovaniemeltä.

Uutiskirje Live -livelähetyksiä voi seurata YouTube-kanavan kautta kaikki aiheesta kiinnostuneet. Suora lähetys lähetetään neljänä keskiviikkona klo 8.30–9.30 aikavälillä 12.1.-2.2.2022.

Livelähetysten käytännön toteutuksesta vastaa rovaniemeläinen palvelumuotoilutoimisto Arctic Factory, jonka kädenjälkeä ovat olleet aiemmin muun muassa talkshow -sarja Arctic Design Weekillä sekä Juliuksen Hiace -talkshow.

Uutiskirje Live -lähetykset järjestää Lapin ELY-keskus ja sen Euroopan sosiaalirahaston rahoittama Asiakkaat työllisyyden ja soten yhdyspinnoilla -hanke, jonka tavoitteena on edistää monialaista tukea tarvitsevien henkilöiden työllistymistä lisäämällä yhteistyötä ja kehittämällä osaamista palvelu- ja asiantuntijaverkostossa. Tallenteet lähetyksistä sekä kirjallinen yhteenveto saavutettavassa muodossa ovat myöhemmin katsottavissa hankkeen kotisivuilta.

Linkit lähetyksiin:
ke 12.1.2022 klo 8.30–9.30 - https://www.youtube.com/fWk6JA6PIDo 
ke 19.1.2022 klo 8.30–9.30 - https://youtu.be/DCWbUosFwNg  
ke 26.1.2022 klo 8.30–9.30 - https://youtu.be/7YSGuJ7os5s
ke 2.2.2022 klo 8.30–9.30 - https://youtu.be/amhqVC4X_8s

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Riikka Wikström
Projektisuunnittelija
p. 0295 037 097


Riitu Pirkkalainen
Projektikoordinaattori
p. 0295 037 132


Sähköpostiosoitteet muotoa etunimi.sukunimi@ely-keskus.fi.

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Lapin ELY-keskus
Lapin ELY-keskus
Rovaniemi: Hallituskatu 3 B (valtion virastotalo)
Kemi: Valtakatu 28

0295 037 000http://www.ely-keskus.fi/lappi

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lapin ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme