Osuuskauppa Arina

Osuuskauppa Arina varautuu jatkamaan töiden tarjoamista arinalaisille yli toimialarajojen

Jaa

Osuuskauppa Arina varautui tänään 11.6.2020 käydyillä yhteistoimintaneuvotteluilla siihen, että osuuskauppa voisi jatkossakin tarjota arinalaisille töitä yli toimialarajojen.

Kevään koronapandemian ja viranomaismääräysten seurauksena hotellit ja ravintolat suljettiin noutomyyntiä lukuun ottamatta. Liikkumissuositukset ja -rajoitteet vaikuttivat lisäksi voimakkaasti polttoainemyyntiin sekä tavaratalo- ja erikoiskauppaan. Päivittäistavaramyynti sen sijaan kasvoi kotona syömisen lisääntyessä. Kysyntävaihtelujen seurauksena käytyjen yhteistoimintaneuvottelujen myötä noin 400 arinalaista siirtyi määräaikaisesti avustamaan marketkaupan ruokahuoltoa.

Koronapandemia on pitkittynyt. Pandemian ja viranomaismääräysten jatkuessa palvelujen kysyntä on kyseisillä toimialoilla toistaiseksi vähentynyt. Tavoitteena on jatkossakin tarjota arinalaisille töitä tes-sopimuksiltaan eri toimialoilta.

Neuvottelujen kohteena olivat Osuuskaupan Arinan matkailu- ja ravitsemiskaupan, liikennemyymäläkaupan, tavaratalokaupan ja asiakasomistajapalvelupisteiden työntekijät, päälliköt ja ylemmät toimihenkilöt. Pandemian vaikutusten jatkuessa työt yli toimialarajojen koskevat arviolta 100 arinalaista.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Arina
Osuuskauppa Arina
Nuottasaarentie 1
90400 Oulu

044 788 5899http://arina.fi

Osuuskauppa Arina on kuluttajaosuuskunta, jonka omistaa yli 170 000 pohjoissuomalaista kotitaloutta. Osuuskaupan tarkoitus on tuottaa palveluja ja hyötyjä omistajilleen. Arinalaiset tarjoavat market- ja ABC-kaupan, tavaratalo- ja erikoisliikekaupan sekä matkailu- ja ravitsemiskaupan palveluja 182 toimipaikassa eri puolilla Pohjois-Suomea yli 3000 työntekijän voimin. Omistajat saavat palveluja käyttämällä omistajahyötyjä keskimäärin yli 550 euroa taloutta kohden vuodessa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Arina

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme