Osuuskauppa Hämeenmaa

Osuuskauppa Hämeenmaan toimitusjohtajasta Olli Vormistosta kauppaneuvos

Jaa

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on myöntänyt tämän päiväisessä presidentin esittelyssä kauppaneuvoksen nimen ja arvon Osuuskauppa Hämeenmaan toimitusjohtajalle, kauppatieteiden maisteri Olli Vormistolle (51).

Olli Vormisto on työskennellyt S-ryhmän palveluksessa yhtäjaksoisesti yli 30 vuotta. Hän on työskennellyt sekä Suomen Osuuskauppojen Keskuskunnan (SOK) että kolmen eri alueosuuskaupan palveluksessa.

Liedosta kotoisin oleva Vormisto aloitti työuransa S-ryhmässä Turussa tavaratalo Wiklundin urheiluosaston myyjänä. Merkittävän osan työurastaan Olli Vormisto on toiminut Osuuskauppa Hämeenmaassa, talousjohtajana, toimialajohtajana sekä toimitusjohtajan varamiehenä ennen nimitystään toimitusjohtajaksi. Tämän lisäksi hän on ollut Etelä-Karjalan Osuuskaupan toimitusjohtajana vuosina 2012-2014. Vuodesta 2014 Olli Vormisto on toiminut koko S-ryhmän toiseksi suurimman alueosuuskaupan Osuuskauppa Hämeenmaan toimitusjohtajana ja hallituksen puheenjohtajana. Vormiston osallistuminen Osuuskauppa Hämeenmaan strategiatyöhön ja sen kehittämiseen on ollut keskeisessä roolissa Hämeenmaan menestymisen kannalta.

Lukuisia luottamustehtäviä

Tällä hetkellä Olli Vormisto toimii Osuuskauppa Hämeenmaan toimitusjohtajana ja hallituksen puheenjohtajana. Lisäksi hän on Suomen Osuuskauppojen Keskuskunnan (SOK), S-Pankki Oy:n ja Piklas Oy:n hallituksen jäsen, Hämeen Kauppakamarin hallituksen varapuheenjohtaja, Lahden Teollisuusseuran hallituksen jäsen sekä Työeläkevakuutusyhtiö Elon hallintoneuvoston jäsen.

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:
Osuuskauppa Hämeenmaa, toimitusjohtaja Olli Vormisto, 050 358 8336
Osuuskauppa Hämeenmaa, asiakkuusjohtaja Jaana Järvenselkä, 050 5423811

Kuvat

Olli Vormisto
Olli Vormisto
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Hämeenmaa
Osuuskauppa Hämeenmaa
Apilakatu 2, PL 41
15610 Lahti

03-8130 11http://www.hameenmaa.fi

Hämeenmaa – 165 000 asiakasomistajan omistama paikallinen yritys

Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä, 21 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka työllistää noin 2800 kanta- ja päijäthämäläistä. Osuuskaupan omistavat sen asiakasomistajat  ja Hämeenmaalla omistajia on jo yli 165 000. Edullisten ja luotettavien kauppapalvelujen lisäksi omistajuus palkitsee muun muassa kuukausittaisena Bonuksena. Tuloksensa Hämeenmaa käyttää jäsentensä palveluiden ja verkostonsa kehittämiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Hämeenmaa

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme