Vaasan kaupunki - Vasa stad

Ota kantaa Vaasan päihdetilanteeseen!

Jaa
Päihdetilannekyselyllä kartoitetaan Vaasan kaupungin asukkaiden näkemyksiä ja mielipiteitä päihteiden, tupakka- ja nikotiinituotteiden sekä rahapelien ehkäisemisen ja niiden aiheuttamien haittojen vähentämisen keinoista.
  • Mitä erityisiä kehittämisen paikkoja tunnistat?
  • Mitkä olisivat mielestäsi kaikkein tärkeimpiä toiminnan kohteita?
  • Miten suhtaudut ehkäisevän päihdetyön eri keinoihin?

Kyselyyn voi vastata sähköisellä lomakkeella Vaasan kaupungin verkkosivuilla: www.vaasa.fi/ajankohtaista/ota-kantaa-vaasan-paihdetilanteeseen 

Kysely on avoinna 13.3.2023 saakka.

Kyselyllä pyritään parantamaan monialaisen ehkäisevän päihdetyön suunnittelua ja kehittämistä Vaasassa. Tulokset ovat hyödynnettävissä myös muun muassa Pohjanmaan hyvinvointialueen sosiaali- ja terveyspalveluissa.

Kyselyyn voi osallistua Vaasan kaupungin verkkosivuilla nimettömästi ja luottamuksellisesti. Tuloksista tiedotetaan ja raportoidaan niin, etteivät yksittäisten vastaajien vastaukset ole tunnistettavissa.

Tiedon keräämisestä vastaavat Vaasan ammattikorkeakoulun sairaanhoitajaopiskelijat.

Jokainen näkemys ja idea on arvokas ennaltaehkäisevien toimien kehittämisessä. Vastaavanlaisia kyselyjä toteutetaan muillakin paikkakunnilla ja alueilla Suomessa, jolloin kansallinen ehkäisevän päihdetyön kehittämisverkosto voi verrata eri alueilla esiin tulevia näkemyksiä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Ehkäisevän päihdetyön toiminnanohjaaja Merja Huttunen-Metsi, puh. 040 534 2269, merja.huttunen-metsi@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa on helppo olla onnellinen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vi gör Vasa till Finlands snyggaste stad – kampanjen En miljon soppåsar inspirerar till att samla skräp i omgivningen29.3.2023 13:22:41 EEST | Tiedote

Yle ordnar under våren den riksomfattande kampanjen En miljon soppåsar, vars mål är att inspirera människor till att samla in en miljon påsar skräp från omgivningen. Vasa deltar också i kampanjen tillsammans med över 140 städer och kommuner. De insamlade soppåsarna anges på kampanjsajten vid den egna orten. Kom med och gör Vasa till Finlands snyggaste stad!

Tehdään Vaasasta Suomen siistein kaupunki – Miljoona roskapussia -kampanja innostaa keräämään roskia ympäristöstä29.3.2023 13:16:11 EEST | Tiedote

Yle järjestää tänä keväänä valtakunnallisen Miljoona roskapussia -kampanjan, jonka tavoitteena on innostaa ihmisiä keräämään ympäristöstä miljoona pussillista roskaa. Myös Vaasa on mukana kampanjassa yhdessä yli 140 kaupungin ja kunnan kanssa. Kerätyt roskapussit merkitään kampanjasivustolle oman paikkakunnan kohdalle. Tule mukaan tekemään Vaasasta Suomen siistein kaupunki!

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme