Otaniemessä toimiva ohjelmistotalo Vertics Oy valmiina seuraavaan kasvuloikkaan

Jaa

Espoon Otaniemessä voimakkaasti kasvava ohjelmistotalo Vertics Oy vahvistaa hallitustaan ja strategista osaamistaan.

Toimitusjohtaja Atte Pohjanmaa
Toimitusjohtaja Atte Pohjanmaa

Nuoret yrittäjät Atte Pohjanmaa (20) ja Max Kalhama (19) ovat reilussa vuodessa kasvattaneet ohjelmistotalo Verticsin puoli miljoonaa euroa liikevaihtoa tekeväksi yritykseksi. Verticsillä on tällä hetkellä 14 hengen moderneilla koodauskielillä toimiva ohjelmistokehittäjätiimi.

Verticsillä on liiketoiminnassaan 3 tukijalkaa, Max Kalhama linjaa. Pääasiassa Vertics tekee räätälöityjä mobiili- ja ohjelmistoratkaisuja asiakasyritysten tarpeiden mukaan. Yritys tekee lisäksi kevyttä henkilöstövuokrausta ja startupien kanssa osakkuussopimuksia, jossa yhtiö tarjoaa edulliseen hintaan täysivaltaista teknologiasuunnittelua ja johto-, sekä strategiakonsultointia.

Uuden strategian myötä tavoitteet on asetettu korkealle

Vertics panostaa jatkossa ydinliiketoimintansa kehittämiseen ja brändin rakentamiseen. Tätä tukemaan tuli Petteri Mäki Verticsiin sijoittajana ja hallitukseen viime kesänä tuoden Verticsiin kokemusta ja näkemystä kasvuyrittäjyydestä, sekä tehokkaasta hallitustyöskentelystä. Timo Moilanen puolestaan liittyi Verticsiin syksyllä. Myynnin ja markkinoinnin ammattilaisena, hän tuo panoksensa Verticsin brändin kohottamiseen ja uusasiakashankintaan.

Petteri Mäki toimi uransa ensimmäiset reilut 10 vuotta IT-alan yrityksissä kulkien polun myyntitehtävistä toimitusjohtajaksi. Seuraavat reilut 10 vuotta hän on toiminut kasvuyrittäjänä apuvälinealalla, jossa hän kasvatti 5 hengen teknisiä apuvälineitä maahantuovan yrityksensä nykyisin jo toistasataa henkeä työllistäväksi Haltija Groupiksi. Haltijassa hän on edelleenkin mukana omistajana sekä hallituksessa.

"Olen todella innoissani mahdollisuudesta olla mukana luomassa ja tukemassa Verticsin kasvutarinaa. Verticsin liiketoiminnan alku on ollut fantastinen ja yllättänyt minut totaalisesti. Verticsissä on nuoruuden dynamiikkaa, pirteyttä, raikkautta ”kunnon menoa ja meininkiä" - mutta myös valtava määrä osaamista ja taitoa. Asiakkaat ovat arvostaneet yhteistyötä Verticsin kanssa ja lähes kaikista projekteista on poikinut uusia hankkeita. Tänä vuonna liikevaihto saattaa ylittää miljoonan euron rajan ja muutamassa vuodessa tavoitteena on ylittää 5 miljoonan euron myynti;" Petteri Mäki hehkuttaa.

Timo Moilanen on ollut rakentamassa mm. täysin digitaalista verkkovakuutusyhtiö POP Vakuutusta. Viime vuosina Moilanen on ollut kasvattamassa useita eri toimialojen startuppeja kasvuyritys vaiheeseen.

"Tässä yhdistyvät nyt nuoruuden hulluus, isot visiot ja Petteri Mäen tuoma ammattimainen hallitustyöskentely. Atte ja Max ovat jo nyt monelle nuorelle (myös vähän vanhemmille) esikuvan roolissa siitä, miten kannattaa uskoa omaan tekemiseen ja lähteä vain rohkeasti myymään omaa juttuaan. Osaaminen ja kompetenssi ovat tiimissä huippuluokkaa, jotain tiimistä kertoo se, että voitimme ensimmäisen julkisen kilpailutuksen vuodenvaihteessa, missä taakse jäi mm. pörssiyhtiö. Panostamme jatkossa digitaalisten myynnin ja markkinoinnin työkalujen käyttämiseen ja kehittämiseen. Kannattaa siis ottaa Vertics seurantaan!" Timo Moilanen paaluttaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Toimitusjohtaja Atte Pohjanmaa
+358 44 2820291
atte@vertics.co
www.vertics.co

Kuvat

Toimitusjohtaja Atte Pohjanmaa
Toimitusjohtaja Atte Pohjanmaa
Lataa
Max Kalhama
Max Kalhama
Lataa
Petteri Mäki
Petteri Mäki
Lataa
Timo Moilanen
Timo Moilanen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vertics Oy
Otakaari 5
02150 Espoo

http://www.vertics.co

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Toimitusjohtaja Atte Pohjanmaa

+358 44 2820291

atte@vertics.co

www.vertics.co

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.