Kustannusosakeyhtiö Otava

Otava ja Suomalainen Kirjakauppa avaavat jouluisen Kirjapuodin Stockmannille

Jaa

Otava ja Suomalainen Kirjakauppa avaavat tunnelmaa täynnä olevan Kirjapuodin Helsingin keskustan Stockmannille perjantaina 15.10. Kirjapuoti sijaitsee -1A-kerroksessa tavaratalon lumoavassa joulumaailmassa.

Kirjapuodista löytyvät joulun toivotuimmat kirjalahjat jokaiselle lukijalle. Otavan koko vuoden uutuuksista ja aiempien vuosien suosikkikirjojen valikoimasta löytää helposti vaikka kaikki lahjat samalla kertaa. Lahjaideoissa auttaa Suomalaisen Kirjakaupan osaava henkilökunta.

Joulutunnelmaan voi virittäytyä myös aina keskiviikkoisin, jolloin Otavan kirjailijat vierailevat Kirjapuodissa kertomassa uutuuskirjoistaan. Kirjailijahaastattelut alkavat 3.11. ja jatkuvat jouluaattoon asti joka keskiviikko klo 16-19. Tarkempi ohjelma löytyy marraskuun alusta alkaen osoitteesta www.otava.fi/medialle

”Olen todella iloinen, että pääsemme tarjoamaan Stockmannin asiakkaille Otavan laajan ja monipuolisen kirjavalikoiman sekä tuomaan kirjailijat ja asiakkaat yhteen”, kertoo Otavan liiketoimintajohtaja Nona Ratia.” Loppuvuosi on kirjamyynnin kulta-aikaa ja nyt Stockmannin asiakkaan on helppo hankkia lahjakirjat muiden ostosten lomassa tai tulla vain viihtymään hyvien kirjojen pariin”, Ratia iloitsee.

”Olemme onnellisia, että saamme Otavan osaksi Helsingin keskustan Stockmann-tavaratalon joulua. Uskomme, että yhdessä voimme ilahduttaa niin pieniä kuin varttuneempia vieraitamme tarjoamalla joulupuodissa inspiroivaa tekemistä, mielenkiintoisia kirjoja sekä joulun tunnelmaa aina aattoon asti”, Stockmann Helsingin tavaratalon johtaja Jenni Pöllänen kertoo.

Kirjapuodin avajaisviikonloppu on täynnä ohjelmaa erityisesti lapsiperheille. Lauantaina Herra Hakkarainen vierailee Kirjapuodissa klo 12 ja klo 14. Tatu ja Patu tulevat tervehtimään lapsia klo 13 ja klo 15. Kirjapuodissa on myös väritystehtäviä lapsille sekä mahtava valikoima uusia ja rakkaimpia lastenkirjoja eri ikäisille.

Lisätietoja:

Kirsi Tähjänjoki, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Kustannusosakeyhtiö Otava ja Suomalainen Kirjakauppa p. 040 7255374   

Jenni Pöllänen, tavaratalon johtaja, Stockmann Helsingin tavaratalo p. 046 8763394

Kustannusosakeyhtiö Otava kustantaa niin kaunokirjallisuutta, tietokirjoja kuin oppimateriaalejakin. Liiketoiminta-alueeseen kuuluvat myös Like Kustannus, Otavan Kirjapaino Oy, Karisto, Atena, F-Kustannus, Nemo ja  Moreeni. Otava-konserniin kuuluvalla Suomalaisella Kirjakaupalla on 65 myymälää ympäri Suomen sekä verkkokauppa suomalainen.com

 

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kustannusosakeyhtiö Otava
Kustannusosakeyhtiö Otava
Uudenmaankatu 10
00120 HELSINKI

Puhelinvaihde 09 15661https://otava.fi/

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Otava

Toimittaja Jussi Lehmusvesi mietti, miten saisi lapsensa lukemaan – syntyi tarina, jota ei voisi jättää kesken21.10.2021 10:00:00 EEST | Tiedote

Mitä tapahtuu, kun klassikkosatu Robin Hoodista ja hänen iloisista veikkosistaan kohtaa supernolon iskän? Arianan aikamatkat – Robin Hoodin jäätävä pläts on Jussi Lehmusveden ja Christer Nuutisen jännittävän ja hillittömän hauskan kirjasarjan avaus. Viihdyttävän tarinan taustalla myös kyseenalaistetaan perinteisten satukirjojen paikoin vanhentunutta arvomaailmaa.

Millainen ihminen Danny on kulissien takana? Pirjo Kemppisen uutuuskirja Tuntematon Danny on rehellinen muotokuva legendaarisesta viihdetaiteilijasta13.10.2021 08:33:00 EEST | Tiedote

Musiikkineuvos Ilkka ”Danny” Lipsanen on luonut uraa viihdemaailman huipulla 57 vuotta ja julkaissut 102 listahittiä. Mutta minkälainen ystävä, puoliso, kollega, isä, työnantaja ja yhteistyökumppani Danny on ollut? Toimittaja Pirjo Kemppisen uutuuskirja Tuntematon Danny kuvaa legendaarisen viihdetaiteilijan julkisuudelta piilossa pysyneitä puolia.

Entinen karhuryhmäläinen ja huumepoliisi kertovat, miten toimia arjen vaikeissa kohtaamisissa11.10.2021 00:00:00 EEST | Tiedote

Oli kyseessä ristiriita työpaikalla, jännittävä liikeneuvottelu, keskustelu perheen säännöistä murrosikäisen kanssa tai haastava rikollisen kuulustelu, neuvottelun perustilanne on sama: mukana on voimakkaita tunteita, vastakkaiset intressit, persoonallisuuseroja, epäluottamusta ja stressiä. Ymmärtämällä ihmismielen toimintaa neuvottelutilanteessa ja neuvottelutaidoilla voi hallita neuvottelun kulkua ja päästä tehokkaammin tavoitteisiinsa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme