Kustannusosakeyhtiö Otava

Otava julkaisee Jyri Häkämiehen kirjan

Jaa

Otava julkaisee elokuussa 2021 Elinkeinoelämän keskusliiton toimitusjohtajan kirjan Väistämättä. Teoksessa Häkämies kuvaa omakohtaisten kokemustensa pohjalta kuinka sietämättömän vaikeaa on ollut Suomen uudistaminen niin politiikan kuin työmarkkinoiden puolella.

Kansanedustajana, ministerinä ja työmarkkinajohtajana toiminut Häkämies valaisee kirjassaan Suomen poliittisen lähihistorian merkittäviä hetkiä, kuten siirtymistä Tarja Halosen presidenttikaudesta Sauli Niinistön aikaan ja neuvotteluja kiky-sopimuksesta. Kirja vie lukijan politiikan kabinetteihin ja hetkiin, jolloin Suomi ja kokoomus valitsivat johtajia ja suuntia. Teoksessa kuvataan niin Afganistanin sotakenttiä, vääntöjä valtionyhtiöistä kuin Venäjä-puhetta, joka laittoi turvallisuuspolitiikassa seisovat vedet liikkeelle. Kirjaan sisältyy kutkuttavia ja harvojen tiedossa olleita tarinoita politiikan avaintoimijoista.

Väistämättä kasvaa analyysiksi Suomen kipeästi kaipaamista uudistuksista ja poliittisen järjestelmän toivottomasta hitaudesta. Lisäksi Häkämies hahmottaa suomalaiselle työmarkkinajärjestelmälle tietä tulevaisuuteen.

Jyri Häkämies (s. 1961) on kokenut poliitikko ja työnantajajohtaja. Hän on toiminut vuodesta 2012 lähtien Elinkeinoelämän keskusliiton (EK) toimitusjohtajana. Häkämies oli kokoomuksen kansanedustaja 1999–2012 ja Jyrki Kataisen hallituksen elinkeinoministeri 2011–2012.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Lataa
Lataa
Kuva: Marjo Koivumäki Studio Apris Oy
Kuva: Marjo Koivumäki Studio Apris Oy
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Kustannusosakeyhtiö Otava
Kustannusosakeyhtiö Otava
Uudenmaankatu 10
00120 HELSINKI

Puhelinvaihde 09 15661https://otava.fi/

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Otava

Moomin Characters, Kustannusosakeyhtiö Otava ja Förlaget innostavat lapsia lukemaan ja kirjoittamaan kaikissa Pohjoismaissa13.1.2021 09:10:00 EETTiedote

Kustannusosakeyhtiö Otava, Moomin Characters ja Förlaget julkaisevat yhteistyössä lapsia lukemaan ja kirjoittamaan innostavia teoksia Pohjoismaissa. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Otava julkaisee teoksia ruotsiksi suoraan pohjoismaisille markkinoille. Kirjat, lukupäiväkirjat, puuha- ja tarrakirjat, tunnekortit ja -kirjat ovat osa monivuotista, kansainvälistä konseptia Reading, Writing and the Moomins.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme