Otava Oppimisen palvelut

Otava Oppimisen palvelut on mukana Moomin Charactersin ja John Nurmisen Säätiön #MEIDÄNMERI-kampanjassa

Jaa

Oppimisen palveluiden tuottama suomen- ja ruotsinkielinen Pelastetaan Itämeri -oppimiskokonaisuus on käytettävissä veloituksetta kouluissa vuonna 2020.

Moomin Charactersin ja John Nurmisen Säätiön #MEIDÄNMERI-hyväntekeväisyyskampanjan tavoitteena on lisätä tietoutta Itämeren tilasta sekä kerätä varoja John Nurmisen Säätiön työhön meren ja sen perinnön pelastamiseksi. Kansainvälisessä kampanjassa on mukana kumppaneita kaikilta yhteiskunnan aloilta.

Otava osallistuu kampanjaan lahjoittamalla kouluille asiantuntijoiden tekemän pedagogisen Pelastetaan Itämeri -oppimiskokonaisuuden.

"Haluamme olla mukana turvaamassa Itämeren tulevaisuutta ja sen arvokasta kulttuuriperintöä. Tavoitteenamme on kannustaa lapsia ja nuoria toimimaan Itämeren puolesta. Kohderyhmänä ovat 3–9 luokkalaiset, mutta aineistoa voi myös soveltaa alemmille luokille ja lukioon", kertoo Otava Oppimisen palveluiden kustannusjohtaja Teuvo Sankila.

”Kouluissa tehtävä työ on avainroolissa, kun kerromme Itämeren tarinaa ja ratkomme sen suojelun haasteita. Iloitsemme siksi Otavan ja Moomin Charactersin kanssa tehtävästä yhteistyöstä – tätä kautta tavoitamme ja inspiroimme uusia Itämeren pelastusjoukkoja”, toteaa John Nurmisen Säätiön asiamies Annamari Arrakoski-Engardt.

Itämeri oli tärkeä inspiraation lähde Muumien luojalle Tove Janssonille. Vuonna 2020 tulee kuluneeksi 75 vuotta ensimmäisen Muumi-tarinan, luonnonkatastrofin keskelle sijoittuvan Muumit ja suuri tuhotulva, julkaisusta.

Lisätietoa Pelastetaan Itämeri -oppimiskokonaisuudesta:

Kustannusjohtaja Teuvo Sankila
050 3737 474
teuvo.sankila@otava.fi

Liiketoimintapäällikkö Inka Hedman
040 7322 171
inka.hedman@otava.fi

www.otava.fi/itameri

Lisätietoa #MEIDÄNMERI-kampanjasta: www.meidanmeri.fi

Tietoja julkaisijasta

Otava Oppimisen palvelut
Otava Oppimisen palvelut
Uudenmaankatu 10
00120 HELSINKI

oppimisenpalvelut.otava.fihttps://oppimisenpalvelut.otava.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Otava Oppimisen palvelut

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme