Kustannusosakeyhtiö Otava

Otava panostaa asiakaslähtöisen toiminnan kehittämiseen

Jaa

Kustannusosakeyhtiö Otava vahvistaa asiakaslähtöistä toimintamalliaan. Tähän liittyen 1.1.2021 Nona Ratia nimitetään Otavan yleisen kirjallisuuden liiketoimintajohtajaksi ja Henna Miettinen Otavan Oppimisen Palveluiden liiketoimintajohtajaksi. He vastaavat liiketoimintayksiköidensä osalta kustannusohjelman tuotannosta ja kehittämisestä entistä asiakaslähtöisempään suuntaan yhdessä kustantavien osastojen kanssa.

Henna Miettinen ja Nona Ratia
Henna Miettinen ja Nona Ratia

”Uusi lähestymistapa korostaa asiakasnäkökulman merkitystä yleisen kirjallisuuden kustannusohjelman ja toimintakulttuurin kehittämisessä. On upeaa tehdä tätä työtä yhdessä ammattitaitoisen henkilöstön kanssa”, iloitsee Nona Ratia.

”Asiakkaiden kuunteleminen on entistä tärkeämpää jatkuvasti muuttuvassa ja digitalisoituvassa oppimisen palveluiden toimintaympäristössä. Olen todella onnellinen ja inspiroitunut tästä tehtävästä ja siitä, miten pääsen luomaan yhdessä tiimien kanssa uutta ja innostavaa oppimisen kulttuuria”, kertoo Henna Miettinen.

Samassa yhteydessä Minna Vepsäläinen nimitetään myynti- ja markkinointipäälliköksi 1.1.2021 alkaen. Hän on työskennellyt aiemmin Atenan myyntipäällikkönä. Minna vastaa jatkossa myynnin asiakkuuksien lisäksi Otava-konsernin kustantamoiden tietokirjojen markkinoinnista.

Hanna-Leena Soisalo nimitetään yleisen kirjallisuuden viestintäpäälliköksi 1.1.2021 alkaen vastuualueenaan Atenan, Moreenin ja Nemon tietokirjojen viestintä sekä Otava-konsernin kustantamoiden hyvinvointikirjojen viestintä. 

Kim Kotilainen nimitetään yleisen kirjallisuuden myyntipäälliköksi 1.1.2021 alkaen.

Lisätietoja: 

Pasi Vainio, toimitusjohtaja, Kustannusosakeyhtiö Otava, puh. 050 032 95 91 pasi.vainio@otava.fi

 

Kuvat

Henna Miettinen ja Nona Ratia
Henna Miettinen ja Nona Ratia
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Kustannusosakeyhtiö Otava
Kustannusosakeyhtiö Otava
Uudenmaankatu 10
00120 HELSINKI

Puhelinvaihde 09 15661https://otava.fi/

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Otava

Moomin Characters, Kustannusosakeyhtiö Otava ja Förlaget innostavat lapsia lukemaan ja kirjoittamaan kaikissa Pohjoismaissa13.1.2021 09:10:00 EETTiedote

Kustannusosakeyhtiö Otava, Moomin Characters ja Förlaget julkaisevat yhteistyössä lapsia lukemaan ja kirjoittamaan innostavia teoksia Pohjoismaissa. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Otava julkaisee teoksia ruotsiksi suoraan pohjoismaisille markkinoille. Kirjat, lukupäiväkirjat, puuha- ja tarrakirjat, tunnekortit ja -kirjat ovat osa monivuotista, kansainvälistä konseptia Reading, Writing and the Moomins.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme