OTSO Metsäpalvelut Oy

OTSO aloittaa yt-neuvottelut vahvistaakseen toimintakykyään

Jaa

OTSO Metsäpalvelut Oy käynnistää yhteistoimintaneuvottelut varmistaakseen yrityksen lyhyen ja pitkän aikavälin toimintakyvyn ja elinkelpoisuuden.

Yhtiön elinkelpoisuuden turvaaminen, kassan riittävyyden varmistaminen, taloudellisen tilanteen tervehdyttäminen ja rahoituksen turvaaminen ei ole mahdollista OTSO:n nykyisellä liiketoimintamallilla.

”Pyrimme harkittavilla toimenpiteillä varmistamaan yrityksen pitkän ja lyhyen aikavälin toimintakyvyn ja elinkelpoisuuden. Tilanne on valitettava, mutta resursseja on suunnattava uudelleen, koska työn määrä on vähentynyt olennaisesti ja pysyvästi tietyillä liiketoiminta-alueilla”, sanoo OTSO Metsäpalvelut Oy:n toimitusjohtaja Jyrki Pihlava

Harkittavilla toimenpiteillä tavoitellaan niiden mahdollisesti toteutuessa kuluvalle tilikaudelle 0,5 miljoonan euron säästöä sekä seuraaville tilikausille n. 2,5 miljoonan euron vuotuisia kustannussäästöjä kannattavien liiketoimintaedellytysten varmistamiseksi ja tuottavuuden parantamiseksi.

OTSO:n koko henkilöstöä koskevat yhteistoimintaneuvottelut alkavat 9.9.2020.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jyrki Pihlava
toimitusjohtaja
OTSO Metsäpalvelut Oy
puh. 050 562 8332

Tietoja julkaisijasta

OTSO Metsäpalvelut OyTilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta OTSO Metsäpalvelut Oy

OTSO Metsäpalvelut Oy käynnistää yhteistoimintaneuvottelut14.8.2020 15:06:04 EESTTiedote

OTSO Metsäpalvelut Oy käynnistää yhteistoimintaneuvottelut, jotka koskevat yhtiön koko henkilöstöä. Yt-neuvottelut ovat seurausta koronaepidemian vaikutuksista OTSO:n liiketoimintaan. Koronaepidemian vuoksi toteutetut kokoontumisrajoitukset ovat viivästyttäneet tietoimitusten ja tiekokousten pitämistä siinä määrin, ettei tilikaudelle asetetun yksityisteiden myyntikatetavoitteen toteutumiselle ole edellytyksiä. Lisäksi uusmyynnin näkymät ovat heikentyneet merkittävästi koronaepidemian vuoksi. Nämä seikat ovat johtaneet työmäärän vähenemiseen. Arvio myyntikatteen budjettijättämästä koronaepidemian seurauksena on noin 1,0 miljoonaa euroa. Yt-neuvotteluilla pyritään varmistamaan yhtiön toimintakyky kuromalla kiinni tulosjättämää. "Koronasta aiheutuneiden poikkeuksellisten olosuhteiden vaikutuksia on ollut vaikeaa arvioida sekä ajallisesti että toimintaympäristönäkökulmasta. Vallitseva tilanne on valitettava ja meidän on osakeyhtiönä ryhdyttävä tarvittaviin toimiin koronaepidemian aiheuttam

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme