NTRNZ media

Oululainen luova talo kasvaa keskellä koronakriisiä: NTRNZ media Oy on ostanut Luova toimisto Rangan liiketoiminnan ja avaa Helsingin toimipisteen

Jaa

Palkittu luova talo NTRNZ media Oy on vahvistanut strategista osaamistaan ostamalla niin ikään oululaisen Luova toimisto Ranka Oy:n liiketoiminnan. Uudenlaista herkkua tulee tarjolle myös pääkaupunkiseudun markkinoille, kun Helsingin toimipiste avautuu Ruoholahteen.

Pia Grekula, Teemu Hostikka, Hanna Mustonen ja Juhani Parhiala kättelevät virtuaalisesti ajan vaatimuksen mukaisesti.
Pia Grekula, Teemu Hostikka, Hanna Mustonen ja Juhani Parhiala kättelevät virtuaalisesti ajan vaatimuksen mukaisesti.

Liiketoimintakaupan yhteydessä Rangan toimitusjohtaja Juhani Parhiala aloittaa NTRNZ media Oy:ssä strategisena johtajana. Maaliskuussa NTRNZ media Oy:n tiimi vahvistui mm. Bob the Robotilta ja TBWA:lta kokemusta keränneellä Pia Grekulalla, joka aloitti yrityksessä luovana johtajana.

- Nyt on aika räjäyttää atomeiksi perinteinen ajattelu niin sisällöntuotannossa kuin markkinoinnissakin. Me rakennamme aivan uudenlaista luovaa toimistoa, joka ei tottele mitään totuttua kaavaa tai liiketoimintamallia. Näin pystymme palvelemaan asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla sekä luomaan entistä suurempia ja laadukkaampia sisältökokonaisuuksia, kertoo NTRNZ media Oy:n perustaja Teemu Hostikka.

Liiketoimintakauppa yhdistää kahden Pohjois-Pohjanmaalla toimivan yrityksen ydinosaamisen: vahvan visuaalisuuden, merkityksellisen sisällöntuotannon ja strategisen suunnittelun. Vahvistuneen tiimin mielestä perinteisiin markkinoinnin keinoihin tottuneiden asiakkaiden tulisikin viimeistään nyt herätä ja panostaa uusiin, innovatiivisiin ideoihin.

- Näinä vaikeina aikoina kun ihmiset, yritykset ja koko yhteiskunta hakee suuntaansa, tarvitaan meitä jotka näyttävät esimerkkiä. En ole koskaan ollut sujut mainosalan liiketoimintalogiikan kanssa. Päätimme yhdessä NTRNZ:n kanssa ottaa ison askeleen lyömällä kasaan kokonaisuuden, jolla on edellytykset muuttaa koko toimialan logiikkaa. Meillä on käsissämme tiimi, joka pystyy tuottamaan kansainvälisen laatutason ylittäviä, uudenlaisia tuotantoja, jotka ovat älyllisesti ja tuloksellisesti kestäviä. Ja näin me tulemme myös tekemään, toteaa Juhani Parhiala.NTRNZ Helsinki – eteläisen Suomen ensimmäinen linnake


NTRNZ media avaa toimipisteen Helsinkiin toukokuun alussa. Uutta yksikköä johtaa luova johtaja Pia Grekula. Kymmeniä mainosalan arvostettuja palkintoja voittaneen Pian viimeisimpiä projekteja olivat mm. Renny Harlinin ohjaama ”Long Shot” -kampanja Hartwallille, sekä VR:n ja Stockmannin viimevuosien näkyvimmät tempaukset.

- Näen NTRNZ median sisältö- ja formaattiosaamisen aidosti erilaistavana tekijänä. Perinteiset tuotantoyhtiöt eivät tarjoa mainostoimistopalveluita, eikä toisaalta perinteisiltä mainostoimistoilta löydy formaattiosaamista. NTRNZ median pitkä kokemus molemmista osa-alueista ja kansainväliset näytöt antavat mahdollisuuden luoda täysin uudenlaisia sisältöformaatteja myös mainostoimistoasiakkaille, kertoo Pia Grekula.

NTRNZ media on kolmella Kultaisella Venlalla palkittu luova talo, jonka sarjamuotoiset sisällöt ovat levittäytyneet ympäri maailman. Yrityksellä on käynnissä useita kansainvälisiä tuotantoja sekä taskussaan lukuisia yhteistyösopimuksia merkittävien kansainvälisten televisio- ja elokuva-alan jakelijoiden kanssa.

- Olen ylpeä saadessani johtaa yritystä, joka saman talon sisällä yhdistää verkkokaupat, visuaalisuuden sekä monimedialliset konseptit saumattomiksi kokonaisuuksiksi ja ottaa rohkeasti uuden askeleen tässä haastavassa tilanteessa, kertoo NTRNZ median toimitusjohtaja Hanna Mustonen.

 

Lisätietoja:

 

Teemu Hostikka
+358 45 639 8664

Juhani Parhiala
+358 50 343 4967

Pia Grekula
+358 50 361 9660

Hanna Mustonen
+358 45 634 3073

 

NTRNZ media on palkittu, sisällöntuotantoon ja markkinointiin keskittynyt luova talo. Yritys tunnetaan parhaiten Eränkävijät-tv-sarjasta. Sen markkinointipuolen asiakkaisiin lukeutuvat esimerkiksi Visit Kalajoki, Oulun Kärpät, Pohjois-Suomen suurin festivaali Qstock, Europcar, Biltema, Bittium ja Oulun Yliopisto.

Luova toimisto Ranka on vuonna 2014 perustettu markkinoin strategioihin ja mainostoimistopalveluihin keskittyvä luova toimisto. Rangan asiakkaita ovat muun muassa Pohjois-Suomen opiskelija-asuntosäätiö, Pudasjärven kehitys ja Visit Oulu.


NTRNZ media Oy

 

Tuotantoja: Eränkävijät, Eränkävijät: Alpeilta Arktiselle, Magic in Lapland, Untold Arctic Wars, Isfront
Palkinnot: Kolme Kultaista Venlaa (Paras ohjelma 2017, Paras esiintyjä 2018, Paras lifestyleohjelma 2019)
Työllistää: Oulussa ja Helsingissä yhteensä 24 henkilöä
Liikevaihto: 1,5 M€
Asiakkaita ja yhteistyökumppaneita: YLE, NRK, NordicWorld, Oulun Kärpät, Qstock-festivaali, Visit Kalajoki
Sertifikaatit: Kauppalehden Kasvuyritys 2019, AA-luottoluokitus 2019, Menestyjä 2018

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Pia Grekula, Teemu Hostikka, Hanna Mustonen ja Juhani Parhiala kättelevät virtuaalisesti ajan vaatimuksen mukaisesti.
Pia Grekula, Teemu Hostikka, Hanna Mustonen ja Juhani Parhiala kättelevät virtuaalisesti ajan vaatimuksen mukaisesti.
Lataa
Teemu Hostikka perusti NTRNZ median 15 vuotta sitten. Kuva: Henri Luoma
Teemu Hostikka perusti NTRNZ median 15 vuotta sitten. Kuva: Henri Luoma
Lataa
Juhani Parhialasta tulee NTRNZ median strateginen johtaja.
Juhani Parhialasta tulee NTRNZ median strateginen johtaja.
Lataa
NTRNZ Helsinkiä luotsaa luova johtaja Pia Grekula.
NTRNZ Helsinkiä luotsaa luova johtaja Pia Grekula.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

NTRNZ media
NTRNZ media
Höyrymyllyntie 38
90520 Oulu

http://www.ntrnz.com

NTRNZ media on sisällöntuotantoon ja markkinointiin erikoistunut luova talo, jonka ydinarvoihin kuuluu puhtaan, pohjoisen luonnon kunnioittaminen. Tuotamme sisältöä kaikille alustoille, kanaville ja medioille. Erikoisosaamistamme on visuaalisuuden, verkkopalveluiden ja liikkuvan kuvan yhdistäminen.

NTRNZ media is an award-winning creative house specialised in content production and marketing. We create formats, content and concepts for all platforms, channels and media globally. We design and implement impressive combinations of visuality, online services and video. Pure, northern nature is our eternal source of inspiration.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta NTRNZ media

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme