Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Oulun kaupunginsairaalan opastetunnus on jatkossa D-kirjain

Jaa
Kontinkankaan sairaalakampuksen opastusta yhtenäistetään.

Oulun kaupunginsairaalaan tulijoita opastaa jatkossa vaaleansinisellä taustalla oleva D-kirjan. Uudet opasteet on asennettu paikoilleen tammikuun aikana. Muutos näkyy myös asiakaskirjeissä ja kartoissa.

Muutoksen myötä kaupunginsairaala nivoutuu entistä tiiviimmin osaksi OYSin kampusaluetta. Jokaisella rakennuksella on oma tunnusväri ja kirjain, joita seuraamalla löytää oikeaan paikkaan. Tavoitteena on, että OYSin uudisrakennusten valmistuessa opasteet muodostavat selkeän, aakkosiin pohjautuvan kokonaisuuden: A, B ja F-taloja rakennetaan parhaillaan, E-talo eli sädehoidon yksikön uudisrakennus on jo valmistunut. Avohoitotalo on saanut jo aiemmin kirjaintunnuksen G. Myös C-talo kuuluu alueen suunnitelmiin, mutta sen rakentamisesta ei ole vielä päätöksiä.

Lisätietoa alueen opastuksesta ja ohjeita sairaalaan saapumiseen on koottu OYSin verkkosivuille osoitteeseen oys.fi/kartat.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Ollipekka Huotari, tekninen johtaja, ollipekka.huotari@pohde.fi, p. 050 322 7287

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde
PL 10
90029 POHDE

https://www.pohde.fi

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde vastaa yli 415 000 asukkaan hyvinvoinnista, terveydestä ja turvallisuudesta 1.1.2023 alkaen. Työllistämme noin 18 500 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen osaajaa. Yhdessä tarjoamme Pohjois-Pohjanmaan ihmisille tukea elämään ja apua terveyteen tai hätään aiempaa paremmin. Toimimme vaikuttavasti ja uusin tavoin – samalla henkilöstöömme panostaen.

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt 30 kunnan sosiaali- ja terveydenhuollon, kolme sairaalaa ja kaksi pelastuslaitosta. Oulun yliopistollinen sairaala OYS on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, ja se vastaa lähes puolen miljoonan suomalaisen erikoissairaanhoidon palveluista. Tavoitteemme on vuoteen 2030 mennessä rakentaa maailman älykkäin sairaala.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme