Oulun yliopisto

Oulun yliopiston lukuvuoden avajaisten ekumeeninen jumalanpalvelus

Jaa

Oulun yliopisto juhlii tänä syksynä 60-vuotista taivaltaan! Lukuvuoden avajaisia vietetään Linnanmaalla maanantaina 2.9. klo 15 ja sitä edeltää ekumeeninen jumalanpalvelus yliopiston vieressä sijaitsevassa Pyhän Luukkaan kappelissa klo 13.30 alkaen.

Jumalanpalveluksessa saarnaa kirkkoherra Petri Satomaa ja muina toimittajina ovat kirkkoherra (ort.) Marko Patronen sekä yliopistopastori Ari Savuoja.

Juhlamusiikista huolehtivat Oulun yliopiston ylioppilaskunnan sekakuoro Cassiopeia, jota johtaa Kristian Heberg sekä ekumeeninen kvartetti, jota johtaa kanttori (ort.) Juhani Matsi. Uruissa on kirkkomuusikko Taina Voutilainen.

Tekstinlukijoina toimivat Professoriliiton johtokunnan jäsen, prof.  Paula Rossi ja Oulun yliopiston ylioppilaskunta OYY:n edustajiston varapuheenjohtaja, fil. yo Jussi Vaara.

Jumalanpalveluksen jälkeen on tarjolla päiväpalakirkkokahvitus seurakuntasalissa eli tarjolla on suolaista ja makeaa.

Kaikki ovat tervetulleita, erityisesti opiskelijat ja henkilökunta!

Lisätietoja:

https://www.oulu.fi/yliopisto/avajaiset-2019

Yhteyshenkilöt

Ari Savuoja
yliopistopastori / University Chaplain
Oulun ev.lut. seurakunnat, Oulun seurakuntayhtymä
puh. / tel. +358 40 524 5919
ari.savuoja@evl.fi

Oulun yliopisto, Linnanmaa, huone TF101
PL 122, 90101 Oulu

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Oulun yliopisto
Oulun yliopisto
Pentti Kaiteran katu 1
90570 Oulu

0294 480 000http://www.oulu.fi/yliopisto/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Oulun yliopisto

Oulun yliopisto yhteistyöhön seitsemän eurooppalaisen yliopiston kanssa – tavoitteina liikkuvuus ja osallisuus6.2.2020 11:00:38 EETTiedote

Kahdeksan eurooppalaisen yliopiston edustajat allekirjoittivat 5. helmikuuta 2020 Rotterdamin Erasmus-yliopistossa tehtävänannon uudelle eurooppalaiselle yhteistyöyliopistolle UNICille (The European University of Post-Industrial Cities). Bilbaon, Bochumin, Corkin, Istanbulin, Liègen, Oulun, Rotterdamin ja Zagrebin yliopistot ovat asettaneet tavoitteeksi lisätä liikkuvuutta ja osallisuutta monimuotoisissa yhteiskunnissa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme