Oulun yliopisto

Oulun yliopiston opiskelijavalinnan tulokset on julkaistu

Jaa

Oulun yliopiston opiskelijavalintojen tulokset on julkaistu. Opinnot syksyllä 2022 yliopiston kandidaatti- ja maisteriohjelmissa aloittaa noin 2700 uutta opiskelijaa.

Kuva: Oulun yliopisto/Rami Hanafi
Kuva: Oulun yliopisto/Rami Hanafi

Uusista opiskelijoista suurin osa valittiin ylioppilastutkintotodistuksen perusteella. Muut opiskelupaikat täytettiin valintakokeiden, avoimen yliopiston opintojen tai aiempien tutkintojen perusteella.

Kaikki korkeakoulujen kevään toisen yhteishaun valinnan tulokset julkaistaan 8.7. mennessä. Opiskelupaikan vastaanottamisesta tulee ilmoittaa 15.7. klo 15.00 mennessä Oma Opintopolku -palvelussa. Varasijalta voi tulla valituksi 2.8. saakka. Valintojen etenemistä kannattaa seurata Oma Opintopolku -palvelussa.

Kesän aikana järjestetään uusille opiskelijoille verkkoinfoja opintojen aloituksesta. Infoissa pääsee tapaamaan nykyisiä opiskelijoita, omaopettajia, koulutussuunnittelijoita ja opiskelu- ja uraohjaajia. Tapaamiset ovat katsottavissa myös tallenteina.

Syksyllä haku saamen kieltä ja kulttuuria painottavalle varhaiskasvatuksen alalle

Seuraava kuluvan vuoden yhteishaku järjestetään 31.8.–14.9.2022. Oulun yliopisto on ensimmäistä kertaa mukana syksyn yhteishaussa kahdella varhaiskasvatuksen sekä varhaiskasvatuksen erityisopettajan hakukohteellaan. Näiden saamen kielen ja kulttuurin erityistarpeet huomioivien varhaiskasvatuksen opettajankoulutusten tavoitteena on lisätä varhaiskasvatuksen pedagogista osaamista ja asiantuntijuutta saamelaisalueella saamen kieltä ja kulttuuria arvostaen sekä vastata alueen suureen opettajatarpeeseen varhaiskasvatuksen alalla.

Seuraava varsinainen yhteishaku toteutetaan keväällä 2023 ja silloin haetaan syksyllä 2023 alkaviin opintoihin. Hakuaika on 15.–30.3.2023.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kehittämispäällikkö Anne Talvio, Oulun yliopisto, opiskelijavalintapalvelut, p. 040 7558 511, anne.talvio@oulu.fi

Kuvat

Kuva: Oulun yliopisto/Rami Hanafi
Kuva: Oulun yliopisto/Rami Hanafi
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Oulun yliopisto
Oulun yliopisto
Pentti Kaiteran katu 1
90570 Oulu

0294 480 000https://www.oulu.fi/fi

Oulun yliopisto on monitieteinen, kansainvälisesti toimiva tiedeyliopisto. Tuotamme uutta tietoa ja ratkaisuja kestävämmän tulevaisuuden rakentamiseksi sekä koulutamme osaajia muuttuvaan maailmaan. Tärkeimmissä yliopistovertailuissa Oulun yliopisto sijoittuu kolmen prosentin kärkeen maailman yliopistojen joukossa. Meitä yliopistolaisia on noin 17 000.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Oulun yliopisto

Tutkimus valottaa Nokian menestyksen sosiaalisia vaikutuksia – tietoliikennejätti rikkoi toimialan ja yhteiskunnan normistoa Elcoteq-yhteistyön aikana 1984–20117.7.2022 10:37:00 EEST | Tiedote

Oulun yliopiston kauppakorkeakoulussa tehty tutkimus selvittää tietoliikenneyhtiö Nokian ja sen sopimusvalmistajan Elcoteqin liikesuhteen muutoksen taustoja vuosina 1984–2011. Tutkimus kuvaa sitä kehityspolkua, jossa asiakkaan ja toimittajan tiivis, luottamukseen perustuva kumppanuus alkaa rakoilla markkinoiden muutosten ja vahvemman osapuolen strategisten päätösten seurauksena.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme