Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Oulunkylän ala-asteella 12 luokkahuonetta pois käytöstä - yhden luokan alakatto putosi viikonloppuna

Jaa

Oulunkylän ala-asteen koulussa (Teinintie 12) on jouduttu sulkemaan pois käytöstä 12 luokkahuonetta. Syynä on yhden luokkahuoneen alakaton osittainen romahdus viikonlopun aikana. Luokkahuone oli tyhjä tapahtuman sattuessa.

Epäillään, että peruskorjauksen yhteydessä on tapahtunut rakenteellinen virhe, mistä romahdus johtui. Syytä selvitetään. Koulun perusparannus tehtiin kaksi vuotta sitten. Koska on mahdollista, että sama virhe koskee kaikkiaan 12 luokkaa, ne ovat poissa käytöstä, kunnes kaikkien luokkien alakatot on tarkistettu.

Luokat ovat poissa käytöstä arviolta 1-3 viikkoa. Koulussa on tänään tehty tilapäisiä järjestelyjä alkuviikkoa varten.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kaupunkiympäristön toimiala, rakennuttaminen

Yksikön päällikkö Sakari Heikkinen
Puh. 09 310 38458
sakari.heikkinen@hel.fi

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Oulunkylän ala-asteen koulu
Rehtori Outi Rinta-Filppula
Puh. 09 310 82471
outi.rinta-filppula@hel.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 2244, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja valvontaan liittyvistä palveluista. Toimiala aloitti 1.6.2017, jolloin Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kiinteistövirasto, ympäristökeskus, asuntotuotantotoimisto ja Helsingin tukkutori yhdistivät toimintansa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Urhea-kampuksen rakennustyöt alkavat toukokuussa Helsingissä18.4.2019 12:04:57 EESTTiedote

Mäkelänrinteen lukion yhteyteen kohoavan Urhea-kampuksen rakennustyöt käynnistyvät toukokuussa 2019. Valtakunnallisesti merkittävän kampuksen muodostavat uusi monilajisen urheilun harjoitushalli, uusi asuinkerrostalo opiskeleville urheilijoille sekä Mäkelänrinteen lukion rakennus, joka perusparannetaan ja laajennetaan. Kampuksella toimii myös Mäkelänrinteen Uintikeskus, johon suunnitellaan laajennusosaa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme