Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Oulunkylän ala-asteen luokkahuoneen romahduksen syynä oli kattorakenteiden riittämätön kiinnitys – korjaus aloitettu

Jaa

Oulunkylän ala-asteen koulussa (Teinintie 12) viime viikonloppuna tapahtuneen luokkahuoneen alakaton osittainen romahdus johtui kattorakenteiden riittämättömästä kiinnityksestä. Korjaustoimena kattorakenteiden kiinnitystä vahvistetaan kaikissa 12 luokkahuoneessa, jotka sijaitsevat samassa siivessä.

Osa luokista siirtyy opiskelemaan maanantaista 12.11. alkaen Stadin ammattiopiston opetustiloihin, osoitteessa Onnentie 18. Oppilaille järjestetään bussikuljetus oman koulun pihasta väistötiloihin ja takaisin.

Korjausten aikataulu varmistuu koekorjausten valmistuttua.

Kaupunkiympäristön toimiala tarkistaa niiden koulurakennusten kattorakenteet, jotka on toteutettu samalla tavalla kuin Teinintien koulun B-siiven katto.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Helsingin kaupunki
Kaupunkiympäristön toimiala, rakennuttaminen
Yksikön päällikkö Sakari Heikkinen
Puh. 09 310 38458, 050 354 3085
sakari.heikkinen@hel.fi

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Oulunkylän ala-asteen koulu
Rehtori Outi Rinta-Filppula
Puh. 09 310 82471
outi.rinta-filppula@hel.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 2244, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja valvontaan liittyvistä palveluista. Toimiala aloitti 1.6.2017, jolloin Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kiinteistövirasto, ympäristökeskus, asuntotuotantotoimisto ja Helsingin tukkutori yhdistivät toimintansa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan ympäristö- ja lupajaoston päätökset 15.3.201915.3.2019 15:36:07 EETTiedote

Kokouksen päätöstiedote on luettavissa osoitteessa: https://www.hel.fi/static/public/hela/Kaupunkiymparistolautakunnan_ymparisto-_ja_lupajao/Suomi/Paatostiedote/2019/Kymp_2019-03-15_Ylja_5_Pt/index.html Jaosto kokoontuu seuraavan kerran 29.3.2019. Lisää tietoa ympäristö- ja lupajaoston toiminnasta: https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/Ymparisto-ja-lupajaosto/

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme