Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Oulunkylän ja Maunulan aluesuunnitelma esillä

Jaa

Oulunkylän ja Maunulan aluesuunnitelma on valmistumassa.

Maunulanpolku on jalankulun ja pyöräilyn reitti. Kuva: Ramboll Finland Oy.
Maunulanpolku on jalankulun ja pyöräilyn reitti. Kuva: Ramboll Finland Oy.

Aluesuunnitelman luonnos oli kommentoitavana Kerro kantasi -verkkopalvelussa 22.10.–19.11.2019 ja siitä saatiin palautetta. Kyselystä saatu palaute on otettu suunnitelmaa laadittaessa mahdollisuuksien mukaan huomioon.

Päivitetty aluesuunnitelma ja vuorovaikutusraportti ovat esillä kaupunkiympäristön verkkosivulla 8.–23.10.2020 osoitteessa www.hel.fi/aluesuunnitelmat > Oulunkylän ja Maunulan aluesuunnitelma.

Palautetta suunnitelmasta voi antaa 23.10.2020 asti. Tämän jälkeen suunnitelma-aineisto viimeistellään ja se viedään kaupunkiympäristölautakuntaan hyväksyttäväksi.

Mikä on aluesuunnitelma? 

Aluesuunnitelmassa selvitetään katu- ja viheralueiden palveluiden, rakenteiden ja varusteiden nykytila, kirjataan niiden parantamistarpeet sekä laaditaan kohteiden kiireellisyysjärjestys.

Asukkaiden ja asiantuntijoiden yhteisen keskustelun ja mielipiteiden pohjalta esiin nousseita kohteita suunnitellaan tarkemmin ja toteutetaan kaupungin taloudellisen tilanteen rajoissa kymmenen seuraavan vuoden aikana.

Aluesuunnitelman vuorovaikutuksen aikana saatu palaute kootaan vuorovaikutusraporttiin. Raportissa esitetään yhteenvedot suunnitelman valmisteluaikana saadusta palautteesta sekä kuvataan, miten saatu palaute on vaikuttanut suunnitelmaan.

Luonnon- ja maisemanhoidon tavoitteet on suunniteltu osana aluesuunnitelmaa. Tarkempi luonnon- ja maisemanhoidon suunnitelma tehdään aluesuunnitelman hyväksymisen jälkeen ja se laaditaan vuorovaikutteisesti asukkaiden ja järjestöjen kanssa. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Suunnitteluvastaava
Tiina Saukkonen
Helsingin kaupunki
Maankäyttö ja kaupunkirakenne
puh. 09 310 38508
tiina.saukkonen@hel.fi

Kuvat

Maunulanpolku on jalankulun ja pyöräilyn reitti. Kuva: Ramboll Finland Oy.
Maunulanpolku on jalankulun ja pyöräilyn reitti. Kuva: Ramboll Finland Oy.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Rakennusten ja yleisten alueiden jaoston päätöstiedote 29.10.202029.10.2020 17:06:21 EETTiedote

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan rakennusten ja yleisten alueiden jaosto kokoontui torstaina 29.10.2020. Kokouksen päätöstiedote (yhteenveto tehdyistä päätöksistä) on julkaistu kaupungin verkkosivuilla: Päätöstiedote » Päätöstiedote näkyy verkkosivuilla siihen asti kun kokouksen pöytäkirja julkaistaan. Pöytäkirja korvaa valmistuttuaan päätöstiedotteen. Rakennusten ja yleisten alueiden jaoston seuraava kokous on torstaina 12.11.2020.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme