Kotipizza Group Oyj

Ouluun avataan artesaaniburgeriravintola Social Burgerjoint

Jaa

Oulun keskustaan avataan keskiviikkona 4.12. Social Burgerjoint -yhteisön yhdeksäs ravintola. Social Burgerjoint on palkittu burgeriravintola, jonka on perustanut MasterChef Suomi -voittaja Pikkis Tuomonen.

Social Burgerjoint laajentaa ravintolayhteisöään merkittävästi tänä vuonna. Tänä vuonna on avattu viisi uutta ravintolaa. Huomenna keskiviikkona yhteisön yhdeksäs ravintola avataan Ouluun. Ravintolan franchisingyrittäjinä aloittavat Juha Ylitalo ja Reman Doski.

Palkitun burgeriyhteisön käsintehdyt artesaaniburgerit ovat burgereiden parhaimmistoa. Social Burgerjointin Brookdale-burgeri valittiin Euroopan parhaaksi syyskuussa järjestetyssä European Street Food Awardsissa. Voittoisa Brookdale sisältää kotimaisen naudanlihapihvin, cheddarjuustoa, bearnaisemajoneesia ja pikkelöityä punasipulia briossisämpylän sisällä. Sama burgeri valittiin kesäkuussa järjestetyillä, Suomen ensimmäisillä Burger lovers -festivaaleilla parhaaksi lihaburgeriksi.

”Vähemmän on enemmän. Burgerimme makumaailma on hiottu huippuunsa ja olemme valinneet kaikkiin listallamme oleviin burgereihin parhaimmat raaka-aineet. Konsepti on yksinkertainen. Mitään salaisia reseptejä meillä ei ole, vaan pääosassa on aina pihvi. Tämä on valitettavan usein unohtunut artesaaniburgeritrendissä. Olemme innoissamme, että saamme nyt tarjoilla burgereitamme myös Oulussa”, Social Burgerjointin luova johtaja ja The Burgermeister Pikkis Tuomonen sanoo.

Festareita kiertäneestä ruokarekasta taipaleensa aloittanut Social Burgerjoint on kasvanut lyhyessä ajassa burgeriyhteisöksi, jolla on ravintoloita Oulun lisäksi Vaasassa, Lahdessa ja Etelä-Suomessa. Oulun ravintola avataan osoitteessa Kauppurienkatu 10. Ravintola on auki maanantaista torstaihin klo 10.30–22, perjantaisin 10.30–23, lauantaisin klo 12–23 ja sunnuntaisin klo 12–21.

”Meille on tärkeää löytää hyvän sijainnin lisäksi toimintaa pyörittämään samat unelmat jakavat, intohimoiset tekijät. Oulun ravintolaa lähtevät johtamaan franchisingyrittäjät Juha ja Reman, joilla on molemmilla vahva ravintola-alan osaaminen ja yrittäjätausta. Olemme innoissamme yhteistyöstä”, Tuomonen sanoo.

Jokaisen Social Burgerjoint -ravintolan sisustuksen erityispiirre on graffititaiteilija JUGIX2:n tekemä ainutlaatuinen graffitimaalaus.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pikkis Tuomonen, The Burgermeister, Social Burgerjoint
044 275 1336, pikkis@burgerjoint.fi
Elina Hautala, kaupallinen johtaja, Social Burgerjoint
050 328 7778, ellu@burgerjoint.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kotipizza Group Oyj
Kotipizza Group Oyj
Verkkosaarenkatu 5
00580 HELSINKI

http://www.kotipizzagroup.com/fi/

Social Burgerjoint on Pikkis Tuomisen ja Herkko Volasen perustama ravintolayhteisö, jonka ensimmäiset askelmerkit hahmoteltiin Pearl Jamin keikalla Berliinissä vuonna 2015. Euroopan parhaaksi tituleerattua burgeria, ensi alkuun ruokarekasta, sittemmin ravintolayhteisönsä kautta tarjoilevasta yrityksestä tuli osa Kotipizza Groupia loppuvuodesta 2017.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kotipizza Group Oyj

Kotipizza Group luopuu Chalupa-konseptista15.1.2020 14:00:00 EETTiedote

Kotipizza Group on myynyt Chalupa-konseptin ja -brändin ketjun Think Drinks Oy:lle, jonka omistajiin kuuluu Amin Gharagozlu, toinen ketjun perustajista. Meksikolaistyylinen Chalupa-ketju on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Ketjuun kuuluu tällä hetkellä kymmenen ravintolaa. Think Drinks Oy neuvottelee ravintoloiden jatkosta ketjun franchisingyrittäjien kanssa. ”Jatkamme home of brands -strategiamme toteuttamista Kotipizza-ketjun ja Social Burgerjoint -konseptin kanssa”, Kotipizza Groupin toimitusjohtaja Tommi Tervanen sanoo.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme