Oy Testmill Ltd

Oy Testmill Ltd ja Test Center Tiililä Oy fuusioituvat

Jaa

Fuusion jälkeen Testmill on Suomen suurin ajoneuvoalalle testaus-, tarkastus-, laadunvalvonta- ja sertifiointipalveluita tuottava yritys.

"Test Center Tiililä Oy:n (TCT) huippuosaaminen raskaan kaluston asiantuntija- ja laadunvalvontapalvelussa täydentää loistavasti meidän nykyistä palvelutarjontaamme. Tavoitteenamme on rakentaa toiminta siten, että suomalaiset ajoneuvovalmistajat saavat kaikki tarvitsemansa testaus- ja hyväksyntäpalvelut yhdeltä luukulta" sanoo Oy Testmill Ltd:n Teemu S Lindfors.

"Olemme vihdoin saaneet Suomeen tekniselle autoalalle palveluita tuottavan täyden palvelun yrityksen", kertoo TCT:n ja Tiililä-Invest Oy:n toimitusjohtaja Turo Tiililä. "Tämä yhdistyminen Testmillin kanssa on luonteva jatkumo osakekaupalle, jossa Tiililä-Invest Oy TCT:n pääomistajana osti merkittävän osan Testmillistä."

Oy Testmill Ltd on suomalainen asiantuntijayritys, joka tuottaa testaus-, tarkastus- ja sertifiointipalveluita. Testmill on toiminut tutkimuslaitoksena yli 90 prosentissa Suomessa myönnetyistä koko ajoneuvon tyyppihyväksynnöistä. Yksittäishyväksyntöjä ja niihin liittyviä testauksia Testmill tekee vuositasolla noin 2000 kpl.

Test Center Tiililä Oy on kaupallisesta autoalasta riippumaton ajoneuvotestauksiin ja korjaamoiden laadunvalvontaan erikoistunut insinööritoimisto.

Tiililä-Invest Oy on perheyhtiö, joka sijoittaa pieniin, kotoisiin huoneistoihin joukkoliikenteen solmukohdissa sekä yrityksiin, joiden liiketoiminta on omistajilleen innostavaa ja ymmärrettävää.

Yhteyshenkilöt

Teemu S Lindfors
Oy Testmill Ltd
puh 044-7060403

Turo Tiililä
Toimitusjohtaja
Test Center Tiililä Oy ja Tiililä-Invest Oy
puh 0400-435008

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Oy Testmill Ltd
Oy Testmill Ltd
Tuottajantie 29 E 1
60100 SEINÄJOKI

06 424 7500, info@testmill.fihttps://www.testmill.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.