Hämeen kauppakamari

Oy Woodim Finland Ltd:n uusi keulahahmo

Jaa

Oy Woodim Finland Ltd:n toimitusjohtajaksi on 1.5.2019 alkaen nimitetty Jori Majava.

Kuvassa vasemmalta hallituksen jäsen Pekka Tarvajärvi ja toimitusjohtaja Jori Majava.
Kuvassa vasemmalta hallituksen jäsen Pekka Tarvajärvi ja toimitusjohtaja Jori Majava.

Oy Woodim Finland Ltd on vuonna 1994 perustettu johtava jalopuiden ja massiivipuisten liimalevyjen maahantuoja ja tukkuliike Lahdessa. Asiakaskuntaa ovat puusepänteollisuus, laivan- ja veneenrakennusteollisuus, keittiökalustevalmistajat sekä jälleenmyyjät ja rakennustuoteteollisuus. Merkittävinä kohteina ovat muun muassa julkisten tilojen jalopuuratkaisut. Uusin tuoteryhmä on kuitupohjaisten levyjen maahantuonti ja tukkukauppa. Yrityksen liikevaihto on noin 5 miljoonaa euroa.

Woodimin perustajan Pekka Tarvajärven jäädessä eläkkeelle, toimitusjohtajaksi siirtyy Jori Majava. Jori on työskennellyt yrityksessä kahdeksan vuoden ajan; Ensin myyntipäällikkönä, kunnes viime vuosina Woodimin toiminta ja operaatiot ovat siirtyneet vähitellen Jorin vastuulle. Jori on koulutukseltaan metsätalousinsinööri (amk) ja hän on toiminut puualalla koko uransa ajan. Jorilla on sekä alan kokemus että hyvät verkostot toimintamme tukemiseksi. ”Näen tämän hienona mahdollisuutena päästä vaikuttamaan toiminnan kasvuun ja menestykseen”, Majava sanoo.

Tarvajärvi toimii vielä hallituksen jäsenenä eläkkeellä ollessaan. 
 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mervi Leite-Ferraz, Oy Woodim Finland Ltd, mervi@woodim.fi, p. 046 920 4489

Kuvat

Kuvassa vasemmalta hallituksen jäsen Pekka Tarvajärvi ja toimitusjohtaja Jori Majava.
Kuvassa vasemmalta hallituksen jäsen Pekka Tarvajärvi ja toimitusjohtaja Jori Majava.
Lataa
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Hämeen kauppakamari
Hämeen kauppakamari
Aleksanterinkatu 17 A
15110 Lahti

040 563 5013http://www.hamechamber.fi

Hämeen kauppakamarin tehtävänä on edistää yritysten toimintaedellytyksiä ja vaikuttaa yhteiskunnalliseen päätöksentekoon yritysten kilpailukyvyn turvaamiseksi. Lisäksi Hämeen kauppakamari edistää alueensa yritysten verkostoitumista ja yhteistyötä sekä tarjoaa jäsenilleen tietoa, palveluja ja kontakteja. Hämeen kauppakamarin toiminta-alueeseen kuuluvat Päijät-Hämeen maakunta, Kanta-Hämeen maakunnasta Hämeenlinnan ja Forssan seutukunnat sekä Keski-Suomesta Kuhmoinen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hämeen kauppakamari

Häme toimii vastuullisuuden suunnannäyttäjänä17.6.2019 11:42:09 EESTTiedote

Hämeen kauppakamarin alueen kaupungit ja kunnat ovat vahvasti mukana edistämässä vastuullisuutta muun muassa ilmasto- ja ympäristötavoitteissa sekä kiertotaloudessa. Tästä hyvänä esimerkkinä on Lahden kaupunki, joka on Euroopan ympäristöpääkaupunki 2021 kilpailun finaalissa. ”Lahden toimintamalli antaa jokaiselle kaupungille pienestä suurimpaan mahdollisuuden kasvaa aidoksi ympäristökaupungiksi. Kaupunki on valmis myös jakamaan parhaat pohjoismaiset kestävät ratkaisut kaikkien hyödynnettäväksi”, toteaa Hämeen kauppakamarin toimitusjohtaja Jussi Eerikäinen.

Hämeessä kiinteistöalalle valmistui 11 uutta laillistettua välittäjää13.6.2019 13:48:07 EESTTiedote

Keskuskauppakamarin välittäjäkokeista saatiin kevään koekierroksella 236 uutta laillistettua kiinteistönvälittäjää (LKV) ja 21 laillistettua vuokrahuoneistonvälittäjää (LVV). ”Hämeen kauppakamari onnittelee vaativan kokeen suorittaneita. Alueeltamme LKV-kokeen läpäisi Lahdesta kuusi, Forssasta kaksi ja Hämeenlinnasta, Turengista sekä Vääksystä yksi henkilö”, kertoo Hämeen kauppakamarin toimitusjohtaja Jussi Eerikäinen.

Hämeen kauppakamarin Stipendit alueen opiskelijoille1.6.2019 12:00:00 EESTTiedote

Hämeen kauppakamari myönsi 1.6.2019 stipendejä toiminta-alueensa opiskelijoille. ”Hallituksemme on päättänyt viiden vuoden ajan myöntää Hämeen kauppakamarin Stipendejä alueemme lukioiden ja toisen asteen ammatillisten oppilaitosten päättäville opiskelijoille. Stipendi myönnetään opiskelijalle, joka on opintojensa aikana osoittanut tuloksellista suuntautumista liike-elämään”, kertoo Hämeen kauppakamarin toimitusjohtaja Jussi Eerikäinen.

Hämeestä 23 läpäisi HHJ-tutkinnon29.5.2019 10:31:45 EESTTiedote

Yrityksen hallitustyöskentelyn osaamista mittaavaan HHJ-tutkintopäivään osallistui huhtikuussa 326 henkilöä, joista 298 läpäisi kokeen. ”Hämeen kauppakamarin alueelta HHJ-tutkinnon läpäisi 23 henkilöä, joista 15 on Lahdesta, neljä Hämeenlinnasta, kaksi Forssasta sekä yksi henkilö Hollolasta että Orimattilasta”, kertoo Hämeen kauppakamarin toimitusjohtaja Jussi Eerikäinen. ”Hämeen kauppakamari onnittelee tutkinnon suorittaneita.”

Hämeen kauppakamarilta 200 000 euroa HAMK:ille ja LUT:ille21.5.2019 17:30:00 EESTTiedote

Hämeen kauppakamarin hallitus päätti juhlarahastostaan lahjoittaa 200 000 euroa Hämeen ammattikorkeakoululle (HAMK) ja Lappeenrannan–Lahden teknilliselle yliopistolle (LUT). ”Ensi vuosi on Hämeen kauppakamarin 80-vuotisjuhlavuosi ja lahjoituksilla rahoitetaan Hämeen ammattikorkeakoulun tutkijayliopettajien työtä ja Lappeenrannan-Lahden teknillisen yliopiston (LUT) viisivuotista professuuria”, kertoo Hämeen kauppakamarin hallituksen puheenjohtaja Pekka Vihma.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme