Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)

OYSin uuden sairaalan työmaa hehkuu violettina keskoslasten päivänä 17. marraskuuta

Jaa

Tänään keskiviikkona 17. marraskuuta vietetään maailman keskoslasten päivää. OYSin uuden sairaalan työmaa valaistaan päivän kunniaksi violetein värivaloin. Valot syttyvät illan hämärtyessä ja loistavat aamuun saakka.

Teemapäivää vietetään tänä vuonna jo 13. kertaa. Suomessa päivän kunniaksi järjestettävä valaisutempaus on vuorossaan seitsemäs. Maailmanlaajuisen valaistustempauksen tarkoituksena on lisätä tietoutta keskosuudesta sekä kiinnittää huomiota siihen, että joka kymmenes lapsi maailmassa syntyy ennenaikaisesti. Suomessa tämä tarkoittaa noin 3400 keskoslasta vuosittain.

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)
Kajaanintie 50
90220 Oulu

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri PPSHP hallinnoi Oulun yliopistollista sairaalaa. OYS vastaa lähes puolen miljoonan suomalaisen erikoissairaanhoidon palveluista ja lähes 750 000 suomalaisen erityisvaativasta erikoissairaanhoidosta. Toimimme myös Oulaskankaan sairaalassa. Parhaillaan rakennamme kokonaan uutta yliopistollista sairaalaa. Näin hoitoprosessimme ja tilamme vastaavat myös tuleviin 2020- ja 2030-lukujen erikoissairaanhoidon haasteisiin. 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme