Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)

OYS:n opasteet uudistuvat

Jaa

Oulun yliopistollisen sairaalan opasteita uusitaan tämän viikonlopun aikana, joten alkuviikosta sairaalan tulevat asiakkaat kohtaavat sisääntulo-ovilla uusia opasteita.

Oulun yliopistollisen sairaalan opastus uudistuu 1. huhtikuuta. Uusi opastus perustuu kirjain- ja väritunnuksiin, joiden avulla asiakkaat ohjataan oikeisiin paikkoihin.

Alkuviikosta sairaalaan saapuvien asiakkaiden ajanvarauskirjeissä voi olla vielä vanha sisäänkäyntitieto. Maanantaista alkaen sisäovilla on kuitenkin rakennusosan kirjaimella ja värillä merkitty uusi tunnus.

Koko sairaalan pitkä ajoramppi rakennuksen edustalla puretaan lähiaikoina ja jatkossa sairaalaan tullaan sisään vain katutasolta. Rampilla sijaitsevat toisen kerroksen sisäänkäynnit B1 ja B2 ovat käytössä vielä toistaiseksi.

Näin opastus muuttuu:

- B1-sisäänkäynnin nimi muuttuu kirjaimeksi K ja sen väritunnus on punainen

- B2-sisäänkäynnin uusi nimi on N ja sen väritunnus on tummanvihreä.

- B3-sisäänkäynnin nimi on S ja väritunnus on sininen.

- Synnyttäjät tulevat jatkossa sisään ovesta SN. Ovessa on soittokello, jolla synnyttäjä saa yhteyden vastaanottoon arkiaikojen ulkopuolella.

- A1 Oulun seudun yhteispäivystys säilyy katutasossa entisellä nimellä. Koronaepäily-asiakkaille on oma sisäänkäynti pääoven vasemmalla puolella.

- A6 sisäänkäynti lastensairaalaan on jatkossa LA ja koko lastensairaalan väritunnus on keltainen.

- A5 sisäänkäynti, jossa lasten päivystyksen vastaanotto sijaitsee, on jatkossa LC.

- Lastensairaalan takana olevan lasten psykiatrian vastaanoton sisäänkäynnit A5:2 ja A5:3 on jatkossa merkitty T-kirjaimin. T-rakennuksen väritunnus on vaaleanpunainen.

- A8 sisäänkäynti avohoitotaloon on jatkossa G ja sen väritunnus on oranssi.

- A9 sisäänkäynti munuaisosaston vieressä on jatkossa H.

- Medipoliksen sisäänkäynti on jatkossa M ja sen väritunnus on vaaleanvihreä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Heli Huhtala, projektipäällikkö, PPSHP, 050 911 2388, heli.huhtala@ppshp.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)
Kajaanintie 50
90220 Oulu

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri PPSHP hallinnoi Oulun yliopistollista sairaalaa. OYS vastaa lähes puolen miljoonan suomalaisen erikoissairaanhoidon palveluista ja lähes 750 000 suomalaisen erityisvaativasta erikoissairaanhoidosta. Toimimme myös Oulaskankaan sairaalassa. Parhaillaan rakennamme kokonaan uutta yliopistollista sairaalaa. Näin hoitoprosessimme ja tilamme vastaavat myös tuleviin 2020- ja 2030-lukujen erikoissairaanhoidon haasteisiin. 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)

PPSHP:n hallitukselle esiteltiin selvitys ensihoidon järjestämisestä Pohjois-Pohjanmaalla19.5.2020 12:06:43 EESTTiedote

Pohjois-Pohjanmaalla ensihoidon järjestää Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP) ja palvelun tuottavat Jokilaaksojen ja Oulu-Koillismaan pelastuslaitokset. PPSHP:n hallitukselle esiteltiin selvitystyö ensihoitopalvelun mahdollisesta siirtämisestä sairaanhoitopiirin omaksi tuotannoksi. Hallitus nimesi myös laajan poliittisen ohjausryhmän valtakunnallisen SoTe-uudistuksen ohjaukseen ja seurantaan Pohjois-Pohjanmaalla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme