Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)

OYS:n ravintola Kotka muuttaa

Jaa

Ravintola avaa ovensa uusissa tiloissa perjantaina 4.10.

OYS:n Kotka-ravintola palvelee asiakkaita 4. lokakuuta lähtien uusissa tiloissa. Ravintola löytyy jatkossa sairaalan R-kerroksesta, N-käytävän varrelta. Ulkoa suorin reitti uuteen sijaintiin on A3:1-ovesta.

Vanha ravintola palvelee asiakkaita normaalisti torstaihin 3.10 saakka. Torstaina ravintola suljetaan muuton vuoksi klo 12.30. Avajaispäivänä 4.10. ravintolassa ei ole tarjolla aamuateriaa.

Muutolla ennakoidaan ravintolan vanhojen tilojen purkamista uuden sairaalan rakentamisen tieltä. Purkutyöt käynnistyvät marraskuussa, kun myös sairaalan keskuskeittiön toiminta siirtyy uuteen väistökeittiöön sairaalan eteläpäähän.

Uuden ravintola Kotkan aukioloajat:

Arkisin ma-pe

Aamuateria klo 8–9.45 (ei perjantaina 4.10.)

Lounas, kasvis-, salaatti- ja keittolounas klo 10.30–13.30

Viikonloppuisin la-su

Lounas ja kasvislounas klo 11–13.30

Sairaalan henkilökunnan lisäksi OYS:n ravintolat palvelevat esimerkiksi potilaita ja sairaalassa asioivia vieraita. Ruuhkien välttämiseksi opiskelijoiden toivotaan saapuvan lounaalle kello 12 jälkeen. Kaikkien OYS:n ravintoloiden ruokalistat ja aukioloajat löytyvät internetsivuilta osoitteesta https://www.ppshp.fi/Potilaille-ja-laheisille/Pages/Ravintolat-OYS.aspx

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Toimialuejohtaja Jaana Honkanen, p. 08 315 6510, jaana.honkanen@ppshp.fi

Tietoja julkaisijasta

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)
Kajaanintie 50
90220 Oulu

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)

OYS:n yt-neuvottelut päätökseen26.11.2019 15:42:33 EETTiedote

Vuodeosastojen toiminnan kehittämiseksi Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä (PPSHP) käynnistettiin yhteistoimintalain mukaiset neuvottelut naistentautien ja synnytysten yksikössä. Neuvottelujen tavoitteena oli työn ja työtehtävien sisältöjen uudelleen järjestely, jotta ne vastaavat paremmin Oulun yliopistollisen sairaalan nykytoiminnan tarpeisiin. Neuvottelut on saatu päätökseen ilman henkilöstövähennyksiä. Taustalla on syntyvyyden laskun valtakunnallinen ilmiö.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme