Vaasan kaupunki - Vasa stad

På huvudbiblioteket i Vasa kan man låna Vasa Sports säsongskort

Dela

Vasa Sport har donerat fyra ståplatssäsongskort för biblioteksutlåning, och de kan lånas för en vecka åt gången. Genom att visa Sports säsongskort kommer du in på hemmamatcherna i Ligans grundserie till mars 2020. Lånetiden på en vecka omfattar i allmänhet en eller två av Sports hemmamatcher.

Anna Pakka och Juho Autio, foto: Jouko Keto
Anna Pakka och Juho Autio, foto: Jouko Keto

Juho Autio, försäljnings- och marknadsföringsansvarig vid Vasa Sport, reagerade genast på en begäran om lånesamarbete från biblioteket.

- Vasa Sport vill erbjuda människor en möjlighet att bekanta sig med ishockey och genom säsongskortsutlåningen är det en lägre tröskel att gå och se en match. Vasa Sport gör mycket välgörenhetsarbete och bibliotekssamarbetet är en del av helheten, säger Autio.

Enligt Vasa stadsbiblioteks servicechef Anna Pakka kan säsongskorten inte reserveras på förhand eller förnyas och en kund kan endast låna ett säsongskort åt gången. I nätbiblioteket Saga kan man granska lånesituationen i fråga om säsongskorten med sökordet ”säsongskort”.

- Korten har en lånetid på en vecka, men vi hoppas att kunden returnerar kortet genast då hen inte längre behöver det. På detta sätt kan så många kommuninvånare som möjligt utnyttja säsongskorten, påminner Pakka.

Bilder på de säsongskort som kan lånas finns på en synlig plats i huvudbibliotekets entré. Kunden byter kortbilden mot ett egentligt säsongskort i huvudbibliotekets Info. Lånandet sker på normalt sätt med bibliotekskortet.

Säsongskorten har samma förseningsavgift som böckerna, 0,35 euro/dag. Om en kund inte återlämnar kortet, tar vi ut anskaffningspriset för säsongskortet av kunden och det kort som inte återlämnats makuleras.

- På våren breddas utbudet av säsongskort. Vasa stadsorkesters säsongskort kommer till utlåning i januari 2020 och senare på våren åtminstone Vaasan Mailattarets och Wasa Royals säsongskort, säger Pakka glatt.

 

Nyckelord

Kontakter

servicechef Anna Pakka
Vasa stad, Kultur- och biblioteksservicen
tfn 040 182 4289
anna.pakka@vaasa.fi

Bilder

Anna Pakka och Juho Autio, foto: Jouko Keto
Anna Pakka och Juho Autio, foto: Jouko Keto
Ladda ned bild

Länkar

Om

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vasa stad

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

Följ Vaasan kaupunki - Vasa stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vaasan kaupunki - Vasa stad

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum