Global VoiceLink GVL Oy

Pääkaupungin turvakotiyhdistykselle jättilahjoitus

Jaa

IT-Palveluntuottaja Global VoiceLink GVL lahjoitti Pääkaupungin turvakoti ry:lle tietotekniikan laitteita 14 487 € arvosta. Lahjoitus sisältää kannettavia tietokoneita, tabletteja, esitystekniikkaa, puhelimia ja pelikonsoleita käyttövalmiiksi asennettuina.

Lahjoitus on Pääkaupungin turvakoti ry:n toiminnanjohtajan Karola Grönlundin mukaan merkittävä yhdistyksen toiminnalle.

- Tämä on meille käsittämättömän iso asia! On hämmästyttävää, että juuri IT-talo tiedostaa toimitamme tärkeyden ja lähisuhdeväkivaltatyön tukemisen tarpeen. Mietimme yhdessä, mikä olisi paras tapa tukea toimintaamme. Päädyimme laitelahjoitukseen, koska asiakkaamme voivat hyödyntää laitteita käytännön järjestelyissä rakentaessaan uutta elämänvaihettaan. Osa laitteista tulee myös henkilökunnan käyttöön, toteaa Grönlund.

Global VoiceLink GVL Oy:n myynti- ja markkinointijohtaja Sami Baggströmin mukaan yritys ei edes miettinyt rahalahjoitusta.

- Olemme lahjoittaneet hyväntekeväisyyteen aikaisemminkin, mutta tänä vuonna mietimme kohdetta erityisen tarkkaan. Halusimme varmistaa avun perillemenon ja tukea konkreettisella tavalla läheisväkivallan osapuolia sekä heidän auttajiaan, sanoo Baggström.

Pääkaupungin turvakoti ry tuottaa laitos- ja avopalveluja perhe- ja lähisuhdeväkivallan kaikille osapuolille. Yhdistyksellä on viisi toimintayksikköä: kaksi turvakotia Helsingissä, yksi Espoossa, asumisyksikkö Kilpola sekä lähisuhdeväkivaltatyön yksikkö. Lahjoitettuja laitteita hyödynnetään kaikkien yksiköiden toiminnassa.

Toiminnanjohtaja Grönlundin mukaan väkivalta perhepiirissä on yleistä kaikissa yhteiskuntaluokissa ja koskettaa monia. Mutta auttavaa toimintaa tunnetaan huonosti.

- Väkivaltaiseen käyttäytymiseen on saatavissa apua, ja avun hakemista ei tarvitse hävetä. Pienenä organisaationa meidän toimintaamme tunnetaan huonosti. Siinä mielessä tämä laitelahjoitus on meille poikkeuksellinen. Haluaisinkin muistuttaa, että meille ovat hyvin tervetulleita jouluna ja ympäri vuoden rahalahjoitusten lisäksi erilaiset tuotelahjoitukset. Jatkuvaa tarvetta on esimerkiksi alusvaatteille, collegehousuille ja -paidoille sekä villasukille, joita saammekin jonkin verran aktiivisilta kutojilta. Tämä apu menee suoraan avuntarvitsijoille eri yksiköissämme.

Lisätiedot:

Pääkaupungin turvakoti ry, toiminnanjohtaja Karola Grönlund, p. 044 275 3006,
karola.gronlund@paakaupunginturvakoti.fi

Global VoiceLink GVL Oy, myynti- ja markkinointijohtaja Sami Baggström, p. 09 41 500 574, sami.baggstrom@voicelink.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Global VoiceLink GVL Oy
Global VoiceLink GVL Oy
Läkkisepäntie 11
00620 HELSINKI

09 41 500 500https://www.voicelink.fi

Voicelink on kokonaisvaltainen IT-Palvelutuottaja yritys, jonka kanssa asiakkaiden on helppo ja mukava olla tekemisissä. Koska me Voicelinkillä haluamme tarjota tuotteita ja palveluita, joiden korkea laatu tekee niistä asiakkaalle korvaamattomia, emme myy mitään, mihin emme itse luota. Luottamus onkin meillä tärkeää – niin asiakkaiden kuin oman henkilöstön kesken toimiessa. Vuonna 2010 perustettu Voicelink työllistää 15 superammattilaista, joilla on syväosaamista tekniikan ja teknologian alalta. 

- Vain toimiva IT on edullinen

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.