Messukeskus

Pääkaupunkiseudun uusin padel-keidas avautuu Messukeskukseen Pasilaan

Jaa

Messukeskuksessa avataan padel-areena lauantaina 13. helmikuuta. Avausvaiheessa kenttiä on kahdeksan, ja niitä on rakenteilla lisää. Projektin vetäjä Ville Palola luonnehtii Messukeskusta terveysturvallisuudeltaan, sijainniltaan ja palveluiltaan huipputason pelipaikaksi.

Padel Messukeskus on täyden palvelun peliareena, jossa voi pelata aamusta iltaan laadukkailla alustoilla ja tarvittaessa vuokrata pelivälineet käyttöönsä. Kentät on rakennettu Messukeskuksen halleihin 4 ja 5, joihin sisäänkäynti tapahtuu Messukeskuksen pysäköintitalon puolelta. Pelivuorot varataan ja maksetaan padel-harrastajien suosiman Playtomic-varausjärjestelmän kautta itsepalveluperiaatteella. Lyhytaikainen pysäköinti on pelaajille Messukeskuksessa maksutonta.

Messukeskus on hakenut tiloilleen vaihtoehtoisia käyttötapoja nyt, kun isoja yleisötapahtumia ei ole pandemian vuoksi voitu järjestää. Samaan aikaan pääkaupunkiseudulla on kuumeinen pula kentistä, sillä padelin suosio kasvaa jatkuvasti. 

Messukeskuksen kentille matot ja rakenteet tuotiin Espanjasta, jossa padel-harrastus on kasvanut viime vuosina räjähdysmäisesti. Alustat on valmistanut tehdas, joka tuottaa yksinoikeudella kilpakentät ammattilaispelaajien tarpeisiin. 

- Messukeskus on pelipaikkana erittäin väljä ja koronaturvallinen. Kattokorkeus yltää yhdeksään metriin, ja ilmanvaihto on mitoitettu suuria ihmismassoja varten. Kentille pääsee suoraan ulkoalueelta. Tilaa on käytössä yli sata neliötä pelaajaa kohti, laskeskelee Padel Messukeskus -projektin vetäjä ​Ville Palola​.

- Meillä on tarkat hygieniakäytännöt ja tarkka ohjeistus koronaturvallisuuteen. Järjestimme taannoin turvallisesti muun muassa Laurean pääsykokeet useille tuhansille osallistujille, ja toisaalla kiinteistössämme avataan piakkoin myös Helsingin koronarokotuspiste. Olemme iloisia, että hyvä sijaintimme ja moneen käyttöön muuntuvat, väljät tilamme palvelevat jatkossa myös padel-harrastajia, sanoo liiketoimintajohtaja ​Kristina von Konow​ Messukeskuksesta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Median yhteydenotot, kuvaus- ja haastattelupyynnöt: Padel Messukeskus Oy, Ville Palola, +34 637 127 376, ville@palola.fi

Pelivuorojen varaus: playtomic.io

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. | Messukeskus – kasvua kohtaamsista | www.messukeskus.com | @messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | www.messukeskus.com | @messukeskus |  | twitter.com/messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme