Keski-Suomen ELY-keskus

Päällystystyöt Keski-Suomen ELY-keskuksen alueella etenevät suunnitellusti – työt rauhoittuvat kolmen viikon ajaksi

Jaa

Keski-Suomen päällystystyöt ovat edenneet alkukesän aikana vauhdikkaasti. Uutta päällystettä on valmistunut noin 54 km. Töiden edetessä aikatauluihin on jouduttu tekemään muutamien kohteiden osalta pieniä muutoksia.

Maanteiden päällystystyöt ovat valmistuneet Vt 4 Joutsan ja Kirrin kohteilla, Vt 9 Muuramen kohteille sekä Jämsän Länkipohjan kohteella, Vt 23 Petäjävedellä, Kt 58 Mänttä-Vilppula -kohteella sekä Jämsän Kt 56 kiertoliittymissä ja kevyen liikenteen väylillä 70056 ja 86537. Myös Mt 16573 Ruotsula-Himos on ensimmäiset päällystystyöt saatu valmiiksi ja seuraavat päällystykset tulevat ennakkotiedoista poiketen elokuussa.

Paikkausurakassa painopiste on ollut Jyväskylän ja Jämsän uraremix -kohteilla, joiden yhteydessä on tehty myös pienempiä massapintausosuuksia. Uraremix tarkoittaa uusiosekoitusmenetelmää, jossa hyödynnetään vanhaa asfalttimassaa.

Päällystysurakoissa ei ole tulossa merkittäviä päällystyskohteita seuraavan kolmen viikon aikana. Kuivatuksen ja rakenteen parantamistöitä on tällä hetkellä käynnissä Karstulassa Mt 6341 ja Jämsässä Mt 16573 välillä Ruotsula-Himos. Vastaavat työt aloitetaan lähiviikkojen aikana myös Jämsässä Mt 343 sekä Konginkankaalla Mt 637 ja Mt 6456.

ELY-keskus toivoo tienkäyttäjiltä malttia sekä liikennejärjestelyjen noudattamista. Pidetään huoli työ- ja liikenneturvallisuudesta, sillä uudesta päällysteestä on pidempiaikainen hyöty kuin töistä aiheutuva hetkellinen haitta.

Vuoden 2021 päällystystyökohteista lisätietoa Väyläviraston sivuilla, mm. karttasovellus: https://vayla.fi/paallystystyot-keski-suomessa

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Projektipäällikkö
Janne Hölttä
p. 0295 023 530

Keski-Suomen ELY-keskus

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Keski-Suomen ELY-keskus
Keski-Suomen ELY-keskus
Cygnaeuksenkatu 1, PL 250
40101 Jyväskylä

0295 024 500http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-keski-suomi

Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) on valtion viranomainen, joka edistää alueellista kehittämistä hoitamalla elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Suomen ELY-keskus

Keski-Suomen ELY-keskuksen päällystystyöt Jyväskylässä5.7.2021 08:38:02 EEST | Tiedote

Keski-Suomen ELY-keskuksen päällystystyöt jatkuvat heinäkuussa Jyväskylässä. Nelostiellä Vaajakoski-Kanavuori välillä päällystetään 2,4 kilometriä ja valtatiellä 18 Kukkumäessä 1,9 kilometriä. Päällystykset tehdään yötöinä klo 19.00–06.00 liikennehaittojen minimoimiseksi. Aikatauluihin voi tulla muutoksia esimerkiksi vesisateiden takia. Tiellä liikkujien on syytä varautua liikenteen hidastumiseen ja pysäytyksiin tietyömaan läheisyydessä.

Keski-Suomen ELY-keskus jakoi avustuksia vesistöjen kunnostushankkeisiin14.6.2021 09:51:09 EEST | Tiedote

Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on myöntänyt avustusta ympäristöministeriön sekä maa- ja metsätalousministeriön rahoituksesta vuonna 2021 yhteensä noin 182 000 €. Myönnetyt avustukset vaihtelivat 600 ja 45 000 euron välillä. Hankkeiden kustannusarviot ovat yhteensä noin 325 800 €. Avustettavia hankkeita oli yhteensä kahdeksantoista, joista seitsemässä hankkeessa rahoitettiin hankkeiden suunnittelua tai esiselvitystä ja yhdessätoista hankkeiden toteutusta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme