Into Kustannus

Pääministeri Antti Rinteen virallinen elämäkerta ilmestyy torstaina 24.10. klo 9

Jaa

Tervetuloa Antti Rinne – Koko tarina -kirjan julkistamistilaisuuteen torstaina 24.10. kello 9 Helsingin Akateemiseen Kirjakauppaan. Antti Rinne sekä kirjoittajat Matti Mörttinen ja Lauri Nurmi ovat kirjailija Elina Hirvosen haastateltavana.

Kirjan arvostelukappaleet tärppilistan kera ovat saatavilla Akateemisen kirjatalolta torstaina kello 8 alkaen ja tarvittaessa medialla on sisäänpääsy jo ennen myymälän avautumista kameran asettelua tms varten. Kirjasta ei ole saatavilla PDF-kopioita. Kirjan sisältö on julkivapaa 24.10. klo 9:00.

Antti Rinne - koko tarina on 350-sivuinen kertomus pääministeri Rinteen lapsuudesta, nuoruudesta ja aikuisuudesta aina pääministeriksi tuloon asti. Kirjassa puhuvat perheenjäsenet, ystävät ja työtoverit.

Ennen kaikkea teoksessa puhuu Antti Juhani Rinne, 56, itse.  Kirja kuvaa kuinka hänestä tuli juristi, ammattiliittojohtaja ja poliitikko. Kirja kertoo millainen isä, aviomies, autonkuljettaja, näyttämömestari, sähköttäjä, neuvottelija, luonnonystävä, veneilijä ja intohimoinen keittiön yksinvaltias hän on.

Kirjassa kuvataan, kuinka Rinne tuli valituksi sosiaalidemokraattien puheenjohtajaksi ja nousi sairasvuoteelta vaalien voittajaksi keväällä 2019 päätyen itsenäisen Suomen seitsemänneksi sosiaalidemokraattiseksi pääministeriksi.

Elämäkerran kirjoittajat Lauri Nurmi ja Matti Mörttinen ovat politiikan toimittajia ja tietokirjailijoita. Heidän edellinen Into Kustannukselle tekemä kirja Sauli Niinistö – Mäntyniemen herra ilmestyi syksyllä 2018.

Antti Rinne sekä kirjoittajat Matti Mörttinen ja Lauri Nurmi ovat tavattavissa myös Kirjamessuilla sunnuntaina 27.10. klo 15.30. Lisäksi Antti Rinne on Elina Hirvosen haastateltavana Helsingin Aleksin Suomalaisessa Kirjakaupassa torstaina 7.11. klo 19.

Arvostelukappaleet: arvostelukappaleet@intokustannus.fi

Lisätietoja:
Into Kustannus
kustantaja Mika Rönkkö
mika.ronkko@intokustannus.fi, p. 050 4362170

Dimitri Qvintus
Antti Rinteen mediasuhteista vastaava erityisavustaja 
Dimitri.Qvintus@vnk.fi, p. 050 4777 362

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Into Kustannus
Into Kustannus
Kalevankatu 43
00180 HELSINKI

http://www.intokustannus.fi

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Into Kustannus

Tietokirjoja solvaamisen historiasta ja kadonneista suomalaisista13.5.2020 08:55:00 EESTTiedote

Petri Laukan ja Ari Turusen uusi tietokirja "Solvaajat – Herjaamisen hävytön historia" tutustuu panettelun historiaan ja käy läpi politiikan, uskonnon sekä kulttuurialan solvaajia, jotka katsovat oikeudekseen arvostella muita. Tiina Saaren ja Maiju Majamaan tietokirja "Ei jälkeäkään" kertoo yhdentoista kadonneen suo­malaisen tarinan. Vuosittain 40–50 suomalaista katoaa pitkäksi aikaa. Osaa heistä ei löydetä koskaan. Kirjat ilmestyvät 1.6. – myös e- ja äänikirjoina.

Sosiaalipolitiikan viisaat kertovat uutuuskirjoissaan miten hyvinvointiyhteiskunta uudelleenrakennetaan kriisin jälkeen23.4.2020 14:13:02 EESTTiedote

Into julkaisee koronakriisin jälkeisen yhteiskunnan uudelleenrakennukseen kolme punnittua tietokirjaa (linkki arvostelukappaleisiin alla). Professori Pekka Puskan “SOTE ja sen pitkä kaari” kuvaa sote-uudistuksen pitkää valmistelua ja värikästä käsittelyä eduskunnassa viime kaudella, ja esittää soten välttämättömät jatkotoimet koronan jälkeen. Pitkäaikaisen kansliapäällikkö Markku Lehdon “Hyvinvointiyhteiskunnan arvot” on avain tulevaisuuden Suomeen, joka kuvaa kuinka itsenäisen Suomen historiassa olemme jo kokeilleet kahta hyvinvointimallia. Aina sodan jälkeen on lähdetty rohkeasti uudelle polulle: Nyt käydään virussotaa ja sen jälkeen on aika tarttua kolmanteen. Professori Hannu Uusitalon “Tutkimus ja päätöksenteko hyvinvointivaltiossa” kuvaa kuinka tutkimustietoa käytetään nykyisin pää­töksenteon tukena huomattavasti enem­män kuin aiempina vuosikymmeninä. Silti tutkimuksen, hallinnon ja poliitti­sen päätöksenteon suhde on jatkuvasti jännitteinen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme