Into Kustannus

Pääministeri Antti Rinteen virallinen elämäkerta ilmestyy torstaina 24.10. klo 9

Jaa

Tervetuloa Antti Rinne – Koko tarina -kirjan julkistamistilaisuuteen torstaina 24.10. kello 9 Helsingin Akateemiseen Kirjakauppaan. Antti Rinne sekä kirjoittajat Matti Mörttinen ja Lauri Nurmi ovat kirjailija Elina Hirvosen haastateltavana.

Kirjan arvostelukappaleet tärppilistan kera ovat saatavilla Akateemisen kirjatalolta torstaina kello 8 alkaen ja tarvittaessa medialla on sisäänpääsy jo ennen myymälän avautumista kameran asettelua tms varten. Kirjasta ei ole saatavilla PDF-kopioita. Kirjan sisältö on julkivapaa 24.10. klo 9:00.

Antti Rinne - koko tarina on 350-sivuinen kertomus pääministeri Rinteen lapsuudesta, nuoruudesta ja aikuisuudesta aina pääministeriksi tuloon asti. Kirjassa puhuvat perheenjäsenet, ystävät ja työtoverit.

Ennen kaikkea teoksessa puhuu Antti Juhani Rinne, 56, itse.  Kirja kuvaa kuinka hänestä tuli juristi, ammattiliittojohtaja ja poliitikko. Kirja kertoo millainen isä, aviomies, autonkuljettaja, näyttämömestari, sähköttäjä, neuvottelija, luonnonystävä, veneilijä ja intohimoinen keittiön yksinvaltias hän on.

Kirjassa kuvataan, kuinka Rinne tuli valituksi sosiaalidemokraattien puheenjohtajaksi ja nousi sairasvuoteelta vaalien voittajaksi keväällä 2019 päätyen itsenäisen Suomen seitsemänneksi sosiaalidemokraattiseksi pääministeriksi.

Elämäkerran kirjoittajat Lauri Nurmi ja Matti Mörttinen ovat politiikan toimittajia ja tietokirjailijoita. Heidän edellinen Into Kustannukselle tekemä kirja Sauli Niinistö – Mäntyniemen herra ilmestyi syksyllä 2018.

Antti Rinne sekä kirjoittajat Matti Mörttinen ja Lauri Nurmi ovat tavattavissa myös Kirjamessuilla sunnuntaina 27.10. klo 15.30. Lisäksi Antti Rinne on Elina Hirvosen haastateltavana Helsingin Aleksin Suomalaisessa Kirjakaupassa torstaina 7.11. klo 19.

Arvostelukappaleet: arvostelukappaleet@intokustannus.fi

Lisätietoja:
Into Kustannus
kustantaja Mika Rönkkö
mika.ronkko@intokustannus.fi, p. 050 4362170

Dimitri Qvintus
Antti Rinteen mediasuhteista vastaava erityisavustaja 
Dimitri.Qvintus@vnk.fi, p. 050 4777 362

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Into Kustannus
Into Kustannus
Kalevankatu 43
00180 HELSINKI

http://www.intokustannus.fi

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Into Kustannus

Erakot, Juice Leskinen ja muita omintakakeisia suomalaisia23.1.2020 13:29:51 EETTiedote

Juice Leskinen täyttäisi 70 vuotta 19. helmikuuta 2020, jolloin Into julkaisee "Juice puhuu – Kootut muistelmat". Ainutlaatuinen teos perustuu 40-tunnin leikkaamattomiin haastattelunauhoihin, joita ei koskaan aikaisemmin ole päässyt julkisuuteen. Juice oli luonteenlaadultaan erakko ja perin omintakeinen ihminen. Suomi on erakkojen luvattu maa, mutta erakotkaan eivät ole niinkuin ennen. Milla Peltosen "Erakot – Omintakeisten suomalaisten elämäntarinoita" kertoo yhteiskunnan “ulkopuolelle” vetäytyneistä yksineläjistä. Se tutustuttaa lukijansa omintakeisiin persooniin pohjoisen erämaissa, korpien kätköissä, kaukaisilla saarilla ja vuorilla, peräkylillä ja kaupunkien reunamilla. Se kurkkii myös menneisyyteen ja kulttuuriseen kuvastoonkin, ja kertoo niin tunnettujen kuin tuntemattomien erakkojen kiehtovia tarinoita.

Trumpin kansa – Keitä he ovat ja miksi he rakastavat johtajaansa16.1.2020 08:15:00 EETTiedote

Maria Annalan tietokirja "Trumpin kansa" seuraa kolmen intohimoisen Donald Trumpin kannattajan ponnisteluja ehdokkaansa hyväksi vuoden 2016 presidentinvaalikampanjan alkumetreiltä aina virkaanastujaisiin saakka. Teos tarjoaa syvällisen ja monisyisen kuvan äänestäjistä, jotka ovat avainasemassa paitsi vuoden 2020 presidentinvaaleissa myös pitkään sen jälkeen, kun Trumpin valtakausi on päättynyt.

Juice Leskinen omin sanoin, Millenniaalit, ruokaväärennökset ja muut Merimonsterit12.12.2019 12:18:55 EETTiedote

19. helmikuuta 2020 on suomalaisen populaarikulttuurin merkkipäivä: Juice Leskisen syntymästä tulee silloin 70 vuotta ja Into julkaisee "JUICE PUHUU – Kootut muistelmat", joka perustuu Harri Tuomisen ja Waldemar Walleniuksen 90-luvun alussa tekemiin Juicen haastatteluihin. Heti loppiaisen jälkeen kauppoihin ilmestyy Tuija Sorjasen & Annina Vainion “Millenniaalit – Uuden vuosituhannen tekijät” ja Mari Koistisen “Syötkö väärennettyä ruokaa? – Elintarvikepetokset meillä ja muualla“. Sitä ennen Innon painosta ehti putkahtaa kauden odotetuin lahjakirja “Merimonsterit”, Yökyöpelit-tekijöiden Laura Ruohosen ja Erika Kallasmaan hulvaton runomuotoinen uutuuskuvakirja.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme