HUS

Pääsiäisen aikaan HUSissa toimivat päivystyspalvelut

Jaa

Tiistaina 19.4. laboratorion näytteenottopisteet ja röntgenit ovat avoinna, mutta voivat ruuhkautua.

Työntekijä- ja työnantajajärjestöt ovat sopineet lakkotauosta pääsiäisen ajaksi. Lakkotauko alkaa perjantaina 15.4. klo 6 ja loppuu keskiviikkona 20.4. klo 6. Koska tauko osuu pyhien ajalle, HUSin sairaaloissa on tavanomainen päivystystoiminta.

Tiistaina 19.4. painopiste on kiireellistä hoitoa tarvitsevien potilaiden hoidossa. Jos potilas ei ole saanut tekstiviestillä tai puhelimitse tietoa ajanvarauksen peruutuksesta, tulee vastaanotolle saapua normaalisti.

Laboratorion näytteenottopisteet, röntgenit ja muut kuvantamisen toimipisteet ovat avoinna normaalisti tiistaina 19.4., mutta odotettavissa on ruuhkaa.

Näillä näkymin hoitajajärjestöjen lakko jatkuu 20.4. klo 6. Tämän vuoksi joudumme perumaan aikoja kiireettömään hoitoon myös tulevalla viikolla. Potilaat saavat tiedon tekstiviestillä tai puhelimitse. Poikkeuksena ovat kohdunkaulasyövän seulonnan näytteenottoajat, jotka peruuntuvat, mutta niistä ei lähetetä henkilökohtaista ilmoitusta. Tietoa HUSin lakonaikaisesta toiminnasta löytyy osoitteesta hus.fi/lakko.

Lisätietoja medialle: 

HUSin mediapalvelun yhteystiedot 

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

HUS
HUS
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee lähes 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastuullamme on 24 jäsenkunnan asukkaiden erikoissairaanhoito. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito.

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija ja maan toiseksi suurin työnantaja. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HUS

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme