Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Päätöstiedote kasvatus- ja koulutuslautakunnan kokouksesta 18.1.2022

Jaa

Lautakunnan tiistaina 18. tammikuuta pidetyn kevätkauden ensimmäisen kokouksen päätöstiedote on julkaistu kasvatuksen ja koulutuksen toimialan verkkosivuilla.

Kokouksessa ei ennakkotiedoista poiketen käsitelty seuraavia esityslistan asioita, vaan niiden käsittely siirtyy seuraavaan kokoukseen:

- Yksityisen hoidon tuen kuntalisämuutokset, päiväkotihoidossa ja esiopetusta täydentävässä varhaiskasvatuksessa 1.6.2022 alkaen
- Yksityisen varhaiskasvatuksen palveluntuottajalle maksettava esiopetuskorvaus 1.6.2022 alkaen
- Yksityisen varhaiskasvatuksen palveluntuottajalle maksettava sisaruskorvaus 1.7.2022 alkaen

Kokouksen esityslista on saatavilla toimialan verkkosivuilta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Hanna-Kaisa Talvensaari
viestintä- ja markkinointipäällikkö
kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
hanna-kaisa.talvensaari@hel.fi
puh. 09 310 15964

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Töysänkatu 2 D
00510 Helsinki

09 310 44986https://www.hel.fi/kasvatuksen-ja-koulutuksen-toimiala/fi

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala huolehtii Helsingin kaupungin varhaiskasvatuksesta, esiopetuksesta, perusopetuksesta ja lukiokoulutuksesta, suomenkielisestä ammatillisesta koulutuksesta sekä vapaasta sivistystyöstä. Toimialaan kuuluu neljä palvelukokonaisuutta: varhaiskasvatus ja esiopetus, perusopetus, lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö, ruotsinkieliset palvelut sekä hallinto. Seuraa meitä @HelsinkiOppii, @tyovaenopisto, @Hforsarbis ja @StadinAO

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Ennakkotiedote: Helsingin kasvatus- ja koulutuslautakunnan suomenkielinen jaosto kokoontuu tiistaina 10.5.20226.5.2022 09:29:26 EEST | Tiedote

Kasvatus- ja koulutuslautakunnan suomenkielinen jaosto kokoontuu tiistaina 10. toukokuuta klo 16.30. Kokouksen esityslista on julkaistu kasvatuksen ja koulutuksen toimialan verkkosivuilla. Suomenkieliselle jaostolle esitetään hyväksyttäväksi muun muassa Helsingin kaupungin suomenkielisen varhaiskasvatuksen suunnitelma. Lisäksi jaostolle esitetään hyväksyttäväksi Helsingin kaupungin lukioiden ja Stadin ammatti- ja aikuisopiston opiskelijoiden opiskeluhyvinvointia tukevat suunnitelmat Jaostolle annetaan tiedoksi Helsingin työväenopiston opetuksen suuntaviivat vuosille 2022 – 2023. Työväenopisto tuottaa vuonna 2022 yhteensä 104 000 tuntia ja noin 5000 kurssia. Vuoden 2023 tuntimäärä vahvistetaan budjetin yhteydessä. Jaoston kokouksen päätöstiedote julkaistaan kokouksen päätyttyä toimialan verkkosivuilla.

Ennakkotiedote: Helsingin kasvatus- ja koulutuslautakunta kokoontuu tiistaina 3.5.202229.4.2022 10:32:49 EEST | Tiedote

Kasvatus- ja koulutuslautakunnan kokous pidetään tiistaina 3. toukokuuta klo 16.15. Kokouksen esityslista on julkaistu kasvatuksen ja koulutuksen toimialan verkkosivuilla. Lautakunnan esityslistalla on muun muassa esitys kasvatuksen ja koulutuksen toimialan varhaiskasvatusjohtajan virkaan ottamisesta. Asia etenee lautakunnasta esityksenä kaupunginhallitukseen. Kaupunginhallitus päättää valinnan. Lisäksi lautakunnalle annetaan tiedoksi vuoden 2022 talousarvion ensimmäinen toteutumisennuste sekä oppivelvollisuuden laajentamisen väliraportti ja seurantasuunnitelma. Tilahankkeista lautakunnan esityslistalla on päiväkodin perustaminen osoitteeseen Tenavatie 2. Lautakunnalle annetaan myös Tahvonlahden ala-asteen koulun lisätilojen tarveselitys samoin kuin Myllypuroon toteutettavan päiväkodin uudisrakennuksen tarveselvitys. Lautakunnan kokouksen päätöstiedote julkaistaan kokouksen päätyttyä toimialan verkkosivuilla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme